Имаме си първо бебче, ЯНУАРИ май не е далече!

• 15 090
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
Срамът и раните минават. Blush
Ахъ, и идва ред за ново клане Simple Smile

# 91
Охххххххх, с вашите фризури направо ме разсмяхте.  Joy Joy Joy Като знам и аз как съм се оставила, направо ми е мъка с прическата "долу". Ноооо, моят мъж обеща да помага  hahaha .

# 92
  • Бургас
Добро утро на ранобудните,черпя аз с  Coffee
Аз нямам проблем със спането,като изключим нощните посещения до WC-то. Laughing

Относно стягането,аз залагам на упражнения за след раждане,определено има ефект,казвам го от опит,за съжаление кремчетата за мазане не вършат чудеса,но комбинирани с подходящ хранителен режим и спорт фигурата се възвръща много по-бързо и ефективно. Peace
Вижте тук какво намерих още :https://http://www.tialoto.bg/article.php?cat=31&id=5653 отслабване чрез сън,само дето незнам как ще стане ако бебчо плаче денонощно  Grinning

Честито за покупките на всички! Hug

За храните ,които предизвикват алергии знам ,че фъстъците са силни алергени.Слава богу не ми се ядът точно в този ми период.Иначе обожавам ядки.Немога обаче да спра млякото или млечните продукти,аз така или иначе не ям месо от 16 години и няма какво друго да ям  GrinningНе съм имала проблеми,до сега (да чукна на дърво)с другите си деца.

Хубав ден на всички!Ще бъде студено,но поне е слънчево поне при нас. Hug

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 09:58 от kloie

# 93
Жулето-Внимавай, че една моя приятелка заради туй кръвно секцио беше.По-спокойничко и по-ведричко трябва да я караме че бебето всичко усеща сега.
Невенска--И ние вече се сдобихме с кошарка, която после и на легло става... а и скрин има дори към нея.И аз днес като я снимам ще пусна снимки Simple Smile
Филип@-Аз да ти кажа с тоалета нямам проблем, карам го по спомени...а и стигам всичко JoyСамо краката са ми тръднички че не мога чак толкова да се навеждам/завиждам на жената каучук/ Mr. Green
Стрии не съм видяла да имам за сега, но ми казаха че излизали след като родиш.Дано да не е така де.Иначе стриктно си се мажа.
Ааа и снощи съм спала добре..с маааалки изключения че ставах на няколко опъти да изключвам и да включвам климатика..,.ту ми беше студено ту ми беше топло....
Хайде лек ден от мен тумбита и си почивайте по-честичко. Hug

# 94
добро утро на всички спали и  неспали мами CrazyМустела имат крем за стягане на кожата аз смятам от него да си взема!иначе за сега нямам стрии,но има време до края на бременеенето,а снощи се сънувах с една хубава,прилепнала  рокля,късичка и без стомахчето де newsm03

# 95
Варненки,я кажете,утре някой ще ходи ли на лекцията на 9 месеца.Аз ще съм там със сигурност,така че ако някой реши да заповяда.Темата:
22. 11. 2007 г. – 09.30 ч. в ресторант Гозила (бул. “Мария Луиза” 37 А) – Галина Толкингтън, личен треньор в “Спайдерспорт”, София, ще представи темата “Спорт през бременността и след раждането.”

# 96
  • Варна
Аз и колежката ми ще ходим. Vania_84 а колко време е лекцията?

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 10:46 от Milagros

# 97
  • на плажа
  Ох, как ме разсмяхте с интимните си тоалети. Аз правих опит да се оскубя, обаче много ме боли и минах с бръснача, а на козметичка ме е срам да отида с тези телеса, а и малко ме е страх от хигиенна гледна точка.
 Чак се чудя на половинката как може още да ме обича - огромна, пуфтяща като локомотив, с гръб като на гребец и глезени като на малко слонче. Като си помисля, че бях някога 55 кг и носех размер S, а сега XXL  Crazy. Дали някога ще си възвърна фигурата?!

# 98
 Привет и от мен днес  Hug. И аз нещо не мога да спя добре в последно време. Ето тази нощ например съм спала някъде не повече от 5ч, ама нещо не ми се и спи. А най-странното пък е, че преди бременландското ми приключение обичах да си поспивам...доста  Embarassed. Както и да е де...
 Относно стриите - мажа се с Мустела/ Двойно действие против стрии/ и да ви кажа съм доволна, нямам засега, но все пак си е и до тип кожа. Дано само след раждането не се нацепя  #Crazy. Принципно има 2 вида от Мустелата за стрии, но аз реших да си взема тази с двойното действие защото се прилага и след раждане за стягане и за да се редуцира появата на нови стрии. Цената й беше около 35лв. Мажа се от към 6 месец някъде навсякъде - гърди, корем, ханш, бедра, гледам , че привършва опаковката / голямо плескане пада/ и мисля да повторя  Peace. Иначе по коремчето нямам никъде от тези "гадинки" ...засега.  Та...леле колко дълго стана ooooh!...мисълта ми беше, че съм доволна от Мустелата, поне при мен действа! Peace. Иначе за другите места ползвам Dove млякото за много суха кожа.
 А сега аз да попитам нещо - момичета трябва да взема и аз протектор за матрак. Чудя се обаче, понеже нямам опит  newsm78 то как точно се слага, извинявам се за леко тъпия въпрос, но наитина нямам представа - над чаршафчето ли, или между матрака и чаршафа... newsm78. И на каква цена вървят горе-долу в Сф... newsm78?
 Целувки за всички  Hug

# 99
Milagros лекцията е 2 часа Peace

# 100
iramira- разсмиваш ме и ти ...и аз носех S размер а сега XXL.Всичко ще си дойде на мястото  Peace

# 101
  • Троян
И аз да попитам нещо,тези гащи за стягане на корема за след раждане,какъв размер трябва да си взема?То сега коремът ми е голям и не мога да преценя,а после няма да имам време и мисли за тази покупка.А доста мами ми ги препоръчаха.И според мен само с мазила стягането няма да стане ще трябва и някое упражнение да се направи.

# 102
  • Варна
Vania_84 а записването на кой телефон беше?

# 103
  • София
Момичета , някой взел ли си е от еднократните гащи за след раждане. Моят доктор ми каза ,че били много удобни и аз както съм си дебела си взех най-големия размер. Сега обаче се чудя - ами ако много отслабна сигурна ще ми падат newsm78.

Има ли някой който смята да ражда във Втора градска.  На мен ми е по-близо Майчин дом и Токуда, но докторра ми работи в Втора гладска и се чудя Mr. Green

# 104
  • София
някой беше предложил Алекс да запише болницата в която мислим да раждаме до името на първата страница,така ще се ориентираме по-лесно май:)
Алекс къде отиде хубавата снимка на Мони с най-добрия и приятел,страшно я харесвах:))))))))))))))))

Общи условия

Активация на акаунт