СНБМ - инициативи - 15 част

• 15 590
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
ели, статиите са много обширни.
така е танче а някои са само интервюта. за съжаление нне съм сигурна дали ще мога. коки се събуди вече. нека някой да започне а аз ако моге ще се включа по-късно отново  Peace
аз почвам да вадя цитатите.. Мисля да не оставяме темата за обезщетението също, защото сега е така, а после  newsm78
Масларова и за това се идказа, че вярва че ще го направят на 220 лв.  #Cussing out

# 136
Aila ме е изпреварила... Тъкмо исках да пиша, че МРЗ след облагане реално става и под 200 лв., така че 200 лв. майчинство от тази гледна точка е приемливо - друг е въпросът докъде стигат, ама това е друга тема.
Продължавам да имам проблеми с нета у нас  #2gunfire и не знам дали довечера ще мога да се закача за срещата...
Момичета забравяте нещо много важно - тази година също е така, тези които работят за МРЗ получават по-малко от нас.

# 137
  • София
Да, защото от МРЗ се приспадат различните видове осигурителни вноски.
Догодина върху 220 лв. МРЗ освен тези вноски ще се дължи и 10% ДОД

# 138
ели, статиите са много обширни.
така е танче а някои са само интервюта. за съжаление нне съм сигурна дали ще мога. коки се събуди вече. нека някой да започне а аз ако моге ще се включа по-късно отново  Peace
аз почвам да вадя цитатите.. Мисля да не оставяме темата за обезщетението също, защото сега е така, а после  newsm78
Масларова и за това се идказа, че вярва че ще го направят на 220 лв.  #Cussing out

доли, вади всичко за близнаци, данъчни облегчения, семейно подоходно облагане и майчинство. всичко, за което вече говорихме и писахме.

# 139
  • София
  Момичета относно флурирането писах че ги подкрепяме, но не можем в момента да отделим ресурси за да се заемем с подобна кампания. Бихме могли да помогнем с контакти на журналисти и медии. Когато и преди го обсъждахме всички бяхме съгласни че сме против това някой друг да взема подобно решение. Още не е пусната петицията ако смятате че не може и с това да се включим, тоест да ни впишат че ги подкрепяме да ги уведомя.

# 140
подкрепяме. пиши им. но само това. повече в момента не можем, пък и гледах, че там мамите са много в час, което е супер и могат да се справят  Peace

# 141
в никакъв случай, обаче да не излиза от името на сдружението, нали ме разбра?

# 142
  • София
  МамаЖожо като председател все пак може ли ти да го напишеш в тяхната темичка. За мен малко е неясна разликата между подкрепяме и не излиза от сдружението. Аз написах че нямаме време и възможности да се занимаваме с това.
  Ще има ли довечера Скайп среща?

# 143
  МамаЖожо като председател все пак може ли ти да го напишеш в тяхната темичка. За мен малко е неясна разликата между подкрепяме и не излиза от сдружението. Аз написах че нямаме време и възможности да се занимаваме с това.
  Ще има ли довечера Скайп среща?

нямам време. детето ми е болно. пък и вие двете с деси сте достатъчно активни там. за подкрепянето и от наше име -  разликата е, че ако някой излиза от името на сдружението ние носим отговорността какво се пише и говори. ние не организираме това, а само го подкрепяме, т.е. солидарни сме, но до там. за да се прави нещо от наше име трябва да име документ - подписан и подпечатан от мен или хриси. направихме го така, за да не се злоупотребява с името на сдружението.

# 144
  • София
  Момичета какво решихме за картичките. Аз със сигурност ще хода на благотворителния базар на ДБМ, ако искате да закупя известен брой от там? Ставаше въпрос и за други варианти поради ограничения бюджет.

# 145
  Момичета какво решихме за картичките. Аз със сигурност ще хода на благотворителния базар на ДБМ, ако искате да закупя известен брой от там? Ставаше въпрос и за други варианти поради ограничения бюджет.

Томасе беше предложила да отиде да ги купи. Можете да се съберете двете, ако искаш

# 146
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Гери, момичета, получих вестника! Peace
 Освен това питах в пощата на Оборище какво да правим като не си получаваме кореспонденцията, обясних им, че е важно, казаха ми да говоря с пощаджията на нашия район. Само не знам как ще стане това при положение, че писмата се пускат под вратата и той/тя дори не си прави труда да звъни, пък камо ли да пуска по пощенските кутии. Важното е все пак, че получихме вестника значи грешката не е в нас, а в пощите. Предполагам е помогнало и това, че Гери са написали и Орлов мост като част от адреса. Hug

Относно картичките и аз мога да погна - и аз ще ходя на базара въпреки, че тази година май няма да ми остане време да направя нещо. Можем да се разберем с Мими и Мими  Laughing да ходим заедно.

# 147
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 То е ясно де, но аз да си кажа, че подкрепям петицията относно флорирането, за съм.

Относно скайп среща довечера пак съм за, но не знам дали ще мога да се включа защото от 15 часа поне до сега скайпа ми е в процес на свързване и не знам защо така  newsm78

# 148
Момичета, пращам писмото с корекции от Тоня и добавени цитати от мен. Vadjra беше така добра да помогне с изравянето им. Мисля че доста добре се получи цитирането на празните приказки на любимите ни управляващи.

Трябва да решим и как ще се разпращат. Мацки утре ще е горещо, така че навъртайте се около темата. Ще трябва да действаме бързо.  Hug

# 149
  • На края на вселената!
Аз ще помагам за купуването на картички от базара на ДБМ. Разчитам на Ради и Мими да помагат. Кажете повече като цена и бройка за картичките.

Общи условия

Активация на акаунт