СНБМ - инициативи - 15 част

• 15 594
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
момичета, в момента чета 2 писма с корекции - от хриси едно и от доли и тони друг. чували ли сте се. кое финално да гледам?

# 151
Аз ще помагам за купуването на картички от базара на ДБМ. Разчитам на Ради и Мими да помагат. Кажете повече като цена и бройка за картичките.

мимчо, моля те изчакайте с кортичките до утре, че ни пламнаха главите днес с това писмо. много е спешно. утре като го пуснем ще пишем. цунк

# 152
разбрах кое да чета  Embarassed

блонди, блондиииииииииии Joy Joy Joy

сега, аз съм ок с писмото. това, което ме смущава много е дължината му. с цитатите става направо ферман. дали ще го четат се чудя. но от друга страна това ни е най-силния коз в момента. мисля пишейки. дайте мнения

# 153
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Получено заявление за членство от Росица Карамфилова от Поморие  Peace
 Танче трябва да ти го дам за да го одобрим.

# 154
  • На края на вселената!
Танче, разбира се че ще чакам  Grinning
Само се маркирах, че ще върша работата.

# 155
Получено заявление за членство от Росица Карамфилова от Поморие  Peace
 Танче трябва да ти го дам за да го одобрим.

тенкю, баби

# 156
разбрах кое да чета  Embarassed

блонди, блондиииииииииии Joy Joy Joy

сега, аз съм ок с писмото. това, което ме смущава много е дължината му. с цитатите става направо ферман. дали ще го четат се чудя. но от друга страна това ни е най-силния коз в момента. мисля пишейки. дайте мнения

подкрепям - това ни е най-силния коз в момента. мисля пишейки.

# 157
Танче, гледам, че Хриси е редактирала преди мен. Ще трябва да се компилират двете писма. Ти това прави ли го или да ги сглобя аз?

# 158
Да не повярвате взех та прочетох и аз писмото. Коментари нямам относно стила и граматиката /щот си не разбирам от тези неща/. Струва ми се доста добре написано. Не че с нещо мога да помогна, ама все пак да кажа, редовно ви чета, ако имам коментар за нещо, то той вече е написан от накой друг /обичам да мислят вместо мен:)/.
Както винаги бягам от отговорност:)
Браво само да кажа на Танчето, искрено се радвам на ентусиазмът ти.
Доли и твоя ентусиазъм не секва вече повеяе от година. Как успявате бре хора!!!
Целувки. Ако има работа нещо по центъра свиркайте, все ще намеря време да се направя на пощаджия или нещо подобно.

# 159
  • София
   Момичета ако пак ще разпращаме писмото, хайде още сега с УФСЪ да се разберем и да не става като миналия път през абв-то.

# 160
Пуснах наново корекции върху писмото върху последния ви вариант  Peace

# 161
  • София
Момичета, погледнете това:

Още един малък град изчезна от картата на страната
04 декември 2007 / News.dir.bg
Отрицателният естествен прираст през тази година ще бъде около 40 000 души.
Това каза Иван Балев от НСИ по време на национална конференция "Застаряването на населението - предизвикателство за цялото общество", предаде БГНЕС. Прогнозите са в края на настоящата година населението на България да бъде около 7 640 000 души. (През 2006 г. - 7 679 230). У нас раждаемостта е най-ниска сред страните-членки на ЕС, а смъртността - най-висока. През последните 20 години страната са напуснали 1 000 000 предимно млади хора и затова тенденциите отчитат застаряване на населението, посочи директорът на БЧК Христо Григоров. Той поясни, че в момента възрастните са 2 500 000 души.
През тази година се очаква да се родят около 74 000 деца, а смъртността ще бъде в рамките на 114 000-115 000 души. Средната възраст у нас за миналата година е била 41,4 години, цифра, по-висока от останалите страни в ЕС. Жените живеят по-дълго от мъжете, като при тях средната продължителност на живота е 76 години, а при мъжете - 69 години, каза Балев.
България е сред страните с най-висока смъртност в ЕС, като умират 14 на всеки 1000 човека, коментира Балев. Застаряването на населението е световен проблем, а България е в първата десетка на света по застаряло население.
Очаква се през 2010 г. на мястото на 100 излизащи от пазара на труда лица да влизат 73. През 2020 г. броя на влизащите лица ще спадне до 69, каза Балев.
Едва ли през следващите 20 години негативните тенденции в раждаемостта у нас ще бъдат преодоляни като в момента 3/4 от раждащите жени у нас са на възраст до 29 години, посочи Балев. През 1997 година са били родени най-малко деца, а смъртността е била най-висока. След тази година раждаемостта се е стабилизирала, каза още Балев.

# 162
Моето предложение е след като изпратите писмото до медиите да го качите и на сайта! Така повече хора ще могат да се запознаят с поредните лъжи на управляващите и тяхното безхаберие!

# 163
  • На края на вселената!
Получих мейл от 9 месеца:

Утре (6 декември) Емилия Войнова, която е директор на Дирекция "Демографска политика, социални инвестиции и равни възможности" в социалното министерство ще бъде лектор в С 9 месеца на училище. Ще говори за социалното осигуряване и подпомагане през бременността и повреме на майчинството и ще отговори на вашите питания - като бъдещи или вече настоящи майки.

Лекцията е на Плиска в Мис Каприз от 09.30ч. За мен е невъзможно да отида. Ако някой би могъл да иде мисля, че ще ни е полезно. Поне контакт да завържем  Simple Smile

# 164
Получих мейл от 9 месеца:

Утре (6 декември) Емилия Войнова, която е директор на Дирекция "Демографска политика, социални инвестиции и равни възможности" в социалното министерство ще бъде лектор в С 9 месеца на училище. Ще говори за социалното осигуряване и подпомагане през бременността и повреме на майчинството и ще отговори на вашите питания - като бъдещи или вече настоящи майки.

Лекцията е на Плиска в Мис Каприз от 09.30ч. За мен е невъзможно да отида. Ако някой би могъл да иде мисля, че ще ни е полезно. Поне контакт да завържем  Simple Smile

аз съм пас. Ради?

Общи условия

Активация на акаунт