СНБМ - инициативи - 15 част

• 16 105
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
момичета, писмото е готово и м този момент Влади го пуска по медиите.
Извинявам се, че не ви пуснахме да четете финален вариант, но наистина няма време. Финалния е съкратен от последния в пощата.
Хареса ми предложението на Наси, да го качим и в сайта. Кажете съгласни ли сте!

# 166
момичета, писмото е готово и м този момент Влади го пуска по медиите.
Извинявам се, че не ви пуснахме да четете финален вариант, но наистина няма време. Финалния е съкратен от последния в пощата.

Аз пратих финалния вариант на пощата. Влади също каза, че ще пусне мейла така както ще изглежда, за да го видим преди да се разпрати.

Момичета, имайте предвид да следим медиите от следобяд (може би по-скоро привечер), довечера и утре. Аз ще гледам БТВ  и Нова от телевизиите...

# 167

Peace

# 168
аз ще гледам каквото успея, ако ми дадат.

# 169
влади, чукни като си готова, за да не се бавим повече

# 170
момичета, току що ми звъняха от бТВ - Виктория Петрова да иска интервю по темата какво става с децата след учителската стачка. интересуват ги по-големите деца в училищна възраст. Аз директно към Влади прехвърлих задачата. Обърнах им внимание и върху отвореното ни писмо - казаха, че ще го чакат.
Влади като се чуи с журналистката ще пише за детайли, за да можем да се обединим като сдружение около една позиция.

много моля всички отново - навъртайте се около темата, за да можем да свършим работа

# 171
мими, моля те пусни ми линк към темата за флуора, че не мога да я намеря

# 172
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226790.0 - Флуриране на водата

# 173
Писмата заминаха  Simple Smile
Чакаме да видим дали ще има отразяване  Praynig

# 174
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Получих мейл от 9 месеца:

Утре (6 декември) Емилия Войнова, която е директор на Дирекция "Демографска политика, социални инвестиции и равни възможности" в социалното министерство ще бъде лектор в С 9 месеца на училище. Ще говори за социалното осигуряване и подпомагане през бременността и повреме на майчинството и ще отговори на вашите питания - като бъдещи или вече настоящи майки.

Лекцията е на Плиска в Мис Каприз от 09.30ч. За мен е невъзможно да отида. Ако някой би могъл да иде мисля, че ще ни е полезно. Поне контакт да завържем  Simple Smile

аз съм пас. Ради?
Аз също не мога, на училище съм до следобяд.

Също съм съгласна с Наси  Peace

# 175
Аз чета , когато мога. За съм за качването на сайта.
Танче, какво точно ги интересува за децата и стачката ?

# 176
  • София
И аз мисля, че писмото трябва да бъде качено на сайта.  Peace
Ще изпратя пак на Влади редакцията на карето за близнаците...

# 177
# 178
Така дами давам отчет.
Изпратих писмото. Вече валят отговорите от майл сървърите - кой прочел, кой не и дали е доставено.
Свързах се с журналиската от БТВ. Това за кето ще е репортажа е как се справят учениците след стачката не им ли тежи материала и това че имат много домашни. Жената каза, че са засипани с негативни писма от родители от цялата страна относно стреса на който са подложени децата.
Имам питанка към вас? Какво е нашето /на СНБМ/ мнение. Аз лично си имам, но все пак искам вие да ми кажете как точно да формулирам нещата.
Репортажа ще се снима утре в къщи след 17.30 не знам кога ще се излъчва.
Сега ще ходя да разгледам по форума и да събера още малко мнения и да отсея ако има предложения. Които естествено ще споделя тук с вас.
P.S.Ще кача писмата на сайта, само кажете в раздел докумети ли? или някъде другаде?Или отстрани на малкото каре да стой линк към тях

# 179
  • София
Според мен писмото трябва да бъде на заглавнатата страница.

Общи условия

Активация на акаунт