СНБМ - инициативи - 15 част

• 15 699
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Влади, аз лично нямам идея как стоят нещата при учениците. Пиши си мнението, за да се завъртим около него. Лично аз имам нужда от това  Embarassed

За писмото - дълго е и няма да се събере цялото. Дай идея как? Аз лично си го представям на заглавната страница, ама...

# 181
В първите новини не видях нищо от нашето писмо  Sad

Но пък видях Влади в репортаж за таз годишните декларации за семейното подоходно облагане - по БТВ. Учудих се малко, щото нали трябваше утре и за друго да е репортажа  Crazy

# 182
Аз гледах ТВ7, там казаха само, че БСП са се събрали заради утрешното гласуване на бюджета.
Мисля, че това беше старият репортаж в който Влади участваше, а утре ще се снима нов  newsm78

# 183
Момичета БСП предлага последно увеличение на прага за детските не на 250, а на 300 лв за сметка на размера им, тоест да не са 30, а да са 25 лв.

личното ми мнение е, че това е добро компромисно решение, така се разширява доста сериозно кръга на хората, които ще ги получават и ще се обхванат точно хората, които ще са ощетени от плоския данък и премахването на данъчните облекчения за деца. Мисля, че ако това се приеме можем да бъдем удовлетворени, но догодина да си ги гоним пак за семейно облагане.

# 184
в такъв случай остава само казусът "Близнаци"

# 185
Много съм бясна на медийното съсловие... До момента не откривам дори бегъл коментар на пуснатото от нас, вчера. Гледах и късните новини и по трите основни ТВ и сутрешнита блокове. Говориха за срещата на БСП и ако искаха да споменат нашето мнение можеха да го направят, но не #Cussing out имам чувството, че са се разбрали.
Сега ще проверя из електронните издания.

За близнаците дайте да се свържем с Крум, ако можем да спретнем нещо в сутрешните блокове на НОВА. Или с Елена примерно по БТВ. Но трябва да се действа бързо..

# 186
  • София
и аз видях това за което хриси е писала- овчаров по канал 1 го каза мисля.
а за писмото доли и аз не чух нищо... гледах нова бтв и канал 1 в централните им новини само Tired

# 187
А моя скайп казва, че си имаме рожденник днес  Grinning
newsm59 

Силве да си жива и здрава, много усминхата и все така хот  Party
Пожелавам ти прекрасен ден и много весели емоции и   Gift 
 Tada  Party Time  party023 

# 188
  • София
Силве да си жива и здрава, много усминхата и все така хот  Party
Пожелавам ти прекрасен ден и много весели емоции и   Gift 
 Tada  Party Time  party023 
  bouquet  bouquet  bouquet и от мен, силве! Laughing

# 189
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Силве и от нас с Георги  smile3525 newsm59  Gift и твоите желания са наши пожелания!

# 190
  • София
Много ви благодаря, сладурки да ви се връщат пожеланията  Hug По-късно и почерпката, че сега са ме напъплили...

# 191
  • София
Силве, да си жива и здрава!  newsm51

Момичета, изпратих на пощата интервю на Мария Капон пред Агенция "Фокус".

# 192
  • София
  ЧРД и от мен  Simple Smile
  Аз пък днес си имам именничка  smile3549
  П.П Не беше ли другата темичка за подобни честитки, а тази само за работа...

# 193
Дами обадиха се от БТВ и отмениха репортажа който днес трябваше да снимат за другата седмица. Репортерката каза, че сега всички са се юрнали по магистралите, нали там е ужас.
Обеща да се обади в началото на другата седмица и тогава да се разберем за нов ден за репортажа.

Силве честити рожден ден.
Aila на теб честита именничка.

# 194
Бу ми звънна по телефона.  Казах й някои работи.
После ги гледах с Кремена. Справиха се перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт