СНБМ - инициативи - 15 част

• 15 439
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Доли, прочетох поста ти, но видях никой да ти отговоря, освен Радето и за това пиша.

Лично аз на ниво драфт ща се включа, но не и преди това. Заета съм с много неща.

Сега по точките:
1. Прием на членове - категорично не съм съгласна на каквото и да е разделение. Всяка от нас са включва при възможност и при искане на помощ. В групите отговорниците ще си правят екипите и ще ги следят за работата.
2. Търсене на пари - да ще търсим по програмите и от спонсори, но това чак като си направим стратегията. Кумата ми, която е една от основателките на Анимус ще ми помогне с линкове и инфо по различни европейски програми, но това е по нататък
3. Задачите за догодина - на първо четене Нои и Риокоз - ние с хриси сега ще ги видим и ще кажем  какво е станало след срещите. Другите неща ги писахме на срещата. Хубаво е да ги качим на сайта, за да не се рови в пощата всеки път, че се забравя.
4. За офиса ще почакаме, докато намерим пари...иначе няма как.

В този смисъл - почнете да пишете. Аз ще помагам от вкъщи при всеки удобен момент.
Дано не съм пропуснала нещо...

Целувки на всички

# 76
момичета, търсим модел за уършоп за петък за мезотерапия и филъри. мезотерапията помага при целулит и мастни натрупвания, а филърите за са устни и бръчки. някой иска ли? безплатно е и продуктите са много добри. Всички интервенции се извършват от лекар, така че споко. Моля пишете ми, ако някой иска. петък - 12-16 часа

# 77
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз мога да се прежаля, но нямам бръчки и съм с чувстителна кожа, и някои алегрии, за сметка на това целулит имам колкото щеш  Mr. Green. И искам подробности.

# 78
  • София
В. "Новинар"

От вчера      "Плоска" данъчна драма в БСП

От днес         Предлагат 300 лв. праг за детските надбавки

Цитат
Депутати от БСП предлагат прагът за достъп до детски надбавки да стане 300 лв. на член от семейство вместо сегашните 200 лв., научи “Новинар” от червени депутати. По този начин по-голям брой семейства ще могат да получават детски надбавки, което ще бъде вид компенсация заради премахването на семейното подоходно облагане от догодина. Първоначално управляващите смятаха да увеличат достъпа до подпомагането, като направят прага 250 лв.

# 79
хриси, не видях в списъка с картичките "Нук". Можете ли да ги добавите с адреса....който го знае
Там са бе Танче, под номер 35  Peace

# 80
Предлагам среща на скайпа утре в 21.30, наложителна е
Моля за присъствие

# 81
Снимахме вчера предаването за МСАТ, ще се излъчва в неделя в 18.30  Peace
утре сутрин съм на среща с общината да видим какво става с регистъра.

# 82
аз съм на линия след 21:00 за скайпа.

# 83
Предлагам среща на скайпа утре в 21.30, наложителна е
Моля за присъствие

Днес сме планирали среща с Ради, Тоня, Силвето и аз да работим по стратегията. Има много да се мисли и работи и честно казано незнам дали всички ще сме се прибрали. Предлагам срещата да е в петък 21,30.

В тази връзка призововам всички да дадат мнение по въпросите, които зададох. Момичета няма как да напишем дори и драфт на стратегията, ако нямаме общо мнение по тези въпроси. Стратегията засяга всички и следва да обединява мнението на всички, затова ви призовавам да дадете мнение и аргументи по питанията. За по-лесно предлагам да сложим срок до сряда всеки да си даде мнението. Ако ви е по-лесно пращайте мнението си на пощата.

# 84
  • София
пратих на пощата набързо надраскано мнение, доли  Hug
за скайп съм "за" ако успея да приспя коки  но ме включете, все ще успея да го погледна и може  би да се включа Peace

# 85
аз в петък не мога  Sad
изпращам приятелка в чужбина

# 86
  • София
Ако ми пуснат нета у нас, ще гледам да се включа след като приспя детето - някъде към 22 ч

# 87
  • София
  Няколко дни нямах нет, ще гледам да се вклйча довечера в скайпа.

# 88
аз в петък не мога  Sad
изпращам приятелка в чужбина

Eми тогава ще гледаме да приключиме така, че да се приберем за 9,30, защото и за мен и важно да се включа в срещата и също се надявам на силно присъствие, защото има много задачки и нужда от координация

# 89
пратих на пощата набързо надраскано мнение, доли  Hug
за скайп съм "за" ако успея да приспя коки  но ме включете, все ще успея да го погледна и може  би да се включа Peace
Ели благодаря ти, много полезно и добре казано  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт