СНБМ - инициативи - 15 част

• 15 681
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Малее хора, цял ден никой не пише  Shocked Да не сте излязли вече в коледна ваканция  Simple Smile

Хайде да напомня за задачките, които имаме да довършим:

1) Бях ви помолила да си напишете мнението си по няколко въпроса, свързани със стратегията. Бях сложила и срок, за да имаме възможност, тези които работим по нея да знаем какво да пишем. Отговори имам само от Таня, Ели и Хриси... Хайде кажете си мнението, бе хора  Crazy Hug Другата седмица трябва да отидем на консултация при ФРГИ и да им кажем докъде сме стигнали  newsm78

2) Хриси е сложила списък за картички в пощата. Мими и Мими поеха ангажимент да купят картичките. Това значи, че трябва да им кажем брой, който да се купи. За това е необходимо да се види списъка и да решим дали има да се допълва и на кои от списък ще пращаме картичка и на кои примерно само е-мейл.

Не знам какво да ви кажа, за да ви призова към малко активност. Това е и един от основните въпроси за стратегията.  Peace
Говоря без лоши чувства. Само малко огорчено

# 196
  • София
  Доли признавам си че не съм отговорила на въпросчетата, извинявам се. Още повече и че бях на част от обучението... Има ли ги качени в пощата или къде се намираха самите те? Ще се опитам довечера да отговоря, на пощата ли да ги изпратя?

# 197
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ето въпросите от Доли  Peace

На този етап е важно всички да помислим върху някои основни въпроси:

Как ще се развиваме организационно занапред? Какви стъпки трябва да предприемем за стягане на вътрешната организация? Пример - имаме правила - трябва да почнем да ги спазваме, трябва да разпределим кой какво прави според организационната структура... Какви стъпки още?

Каква ще е политиката ни за прием на членове? Струва ми се вече сме на етап да примаме два вида членове - такива, който ще ни подпомагат само със средства и такива, които ще полагат и доброволен труд за изпълнение целите на сдружението.. В тази насока трябва да си адаптираме и правилата за членство... Тук много важен е въпроса (във връзка с проекта на ФРГИ) какви и на какви периоди кампании за набиране на членове, ще правим.  Много важно ще става и стриктното спазване на сроковете за плащане на членския внос. Защото ФРГИ ще удвоява събраните от нас средства в тези периоди.

Ще търсим ли други начини на финансиране на дейността ни и какви?

След изчистването на организационната структура ще можем окончателно да определим приоритетите ни за догодина и конкретните задачи, които ще се изпълняват по всеки приоритет. За целта трябва много ясно да изчистим кой какво ще прави, за да може да се разпределим на по-малки групи и всяка да си действа по определениете задачи, разбира се при договорените начини на отчетност (които заложихме в правилата)...

Какво можем да предприем в посока изграждане на мини офис на СНБМ? Въпросите тук са много - най-вече като финансиране и начина на организирането му.

Това са въпросите, които ми хрумват на този момент.
Момичета много е важно колкото се може повече хора да си кажат мнението по тези въпроси, защото те са в основата на стратегията. Разбирате, че не могат трима души да напишат стратегията за година напред на сдружението, без да имаме общото мнение и съгласие по въпросите, които изброих, а предполагам, че в процеса на работа ще имаме да изясняваме и други въпроси.   bouquet

# 198
  • София
   Момичета явно остана само казуса с близнаците и гласуването на внесения законопроект поне за момента. За другата година отново ще се опитаме да постигнем и успехи за майчинствтото и данъчните облекчение.
   Във връзка с това какво можем да направим за този закон? Кога ще се гласува?
   Дано другата седмица има малко раздвижване в темичката  Simple Smile Отивам да мъча въпросчетата за стратегията  Simple Smile

# 199
мими, цзадачите за догодина отдавна са в пощата - има - няма 2 месеца.

# 200
момичета, хайде да си направим една предколедна среща - хем да пийнем, хем да поговорим.

# 201
  • София
момичета, хайде да си направим една предколедна среща - хем да пийнем, хем да поговорим.
аз съм "За", но  кога...че завися от баби и мъжове за гледането  Wink

# 202
  • На края на вселената!
И аз съм ЗА, но да е в салон за непушачи, че ще съм с бебето. Пък ако решите друго няма да мога да дойда Peace

# 203
И аз съм ЗА, но да е в салон за непушачи, че ще съм с бебето. Пък ако решите друго няма да мога да дойда Peace

разбира се, мимчо. за непушачи ще е. важно е да дойдат максимален брой хора.
да видим: вторник - 18-ти от 18:30? това е само идея, за да тръгнем от някъде.

# 204
  • София
   Какво общо има това с въпроса ми?
   Може ли да поразчистя пощата от спама - прочел не прочел отвореното писмо?

# 205
   Какво общо има това с въпроса ми?
   Може ли да поразчистя пощата от спама - прочел не прочел отвореното писмо?

да, моля те!

# 206

разбира се, мимчо. за непушачи ще е. важно е да дойдат максимален брой хора.
да видим: вторник - 18-ти от 18:30? това е само идея, за да тръгнем от някъде.
аз съм за и за непушачите и за вторник  Grinning

# 207
  • София
  Поразчистих пощата.
  Май има само един отговор някъде за отвореното писмо и е от тук - има публикувано инфо - http://az-jenata.com/?page=article&aid=5671

# 208
# 209
Момичета, изперколясах съвсем  Crazy
Снощи до един часа писах, че не ми остана никакво време събота и неделя, обобщих всички въпроси от темата за електронния регистър и ги изпратих днес сутринта на Камен Йорданов.
Ще му звънна утре, другиден да видим дали ще ми отговаря по телефона или по мейла да чакам отговори.

За среща предлагам да бъде в събота на 22-ри, защото тази седмица ще работим и в събота, следващата седмица има доста коледни служебни партита и не виждам как ще се уцелим да се съберем. В събота може и през деня, може и вечерта, но трябва да решим по-бързо кога и къде, че може да няма места, особено, ако е вечер.

За картичките - понеже събота се оказа работен ден, аз предполагам, че ще мога да ида след работа към 17.30. Ако някой иска да дойде с мен да заповяда, но ще пиша утре вечер със сигурност.
Трябва да се разберем обаче кой ще ги надписва, ще прави етикети и ще ги праща, защото аз категорично няма да мога.

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 22:09 от Клеопатра

Общи условия

Активация на акаунт