Варна - 30

• 17 977
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  Yanina коя Санита имаш предвид. Защото около  Санита на ген. Колев май няма обновен детски кът newsm78 Сигурно говориш за друга аптека от веригата.А времето днес ни даде шанс да се поразходим със синчето. От 13 и нещо,ей сега се връщаме,още не е нахлулоооо ,лошото според синоптиците време #CrazyДано Praynig ни отпусне  още малко по меко време....е не чак като миналата зима ...ама  като е по топло...по биваааааааа Rolling Eyesиначе у дома малчуганите.... #2gunfire война на световете
    ralka2  ,бравос на теб  следиш волейболаааа,айде утре да не забравиш в 8.30 да щракнеш ТВ-то и да стискаш отново палци  за нашитееееееее Laughing
Айде  отивам да приспивам Викторчето ми ,че това му е последното за днес нанкане преди нощния му сън Wink

# 76
  • Варна
Данинка, иамх на предвид МЦ Санита в Младост. Сори, че не уточних. Много готин проект направи Общината тука.
Сега се сещам да ви питам дали ще ходите на откриването на Пфое Мол на 01.12? Аз от сега се глася, а и нали сме точно до него, мисля и Коко да помъкна Mr. Green

# 77
  • Откъм Варната
Yanina жалко наистина за кърменето, и тез доктори  #2gunfire,   не мисля че в БГ има доктори които ще ти помогнат да кърмиш, какво е това стискане те луди ли са

# 78

вижте ни какви сме танцьори

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 00:06 от m_a_y_a

# 79
# 80
  • Варна
Момичета имам едно въпросче!
За рожденният ни ден едната баба иска да купи колело на Анди , от тези триколки дето се бутат пък после като ги разглобиш става обикн. колело / ама само как го обясних / Може ли да споделите впечатления ! Удобни ли са , стабилни ли са ? Магазини в които ги продават ? newsm78
Днес обикалях района на Образцов дом да си избирам и се изумих от разлика в цени ! В магазин Слънчо имаше най - голям избор , но цената там беше 80лв. В магазинчето до самия вход на Образцов дом същите бяха 65лв , а отсреща в маг. Рая 59 лв.  Shocked Shocked Та затова ми се иска да разгледам и др. магзини !
Някой знае ли дали в борсата АБВ в западна промишлена зона може да се пазари на дребно ?

# 81
  • Варна
Здравейте, момичета! Последно време не намирам много време да пиша, а ито едно и също около нас. Виж коледното парти ще е интересно и малко разтоварващо от ежедневието на една майка Hug

# 82
момичета я споделете къде ще празнувате нова година във Варна. Дано не сте го обсъждали вече този въпрос и да съм го пропуснала, з'то вече много рядко стигам до компа.

# 83
Ми на де Mr. Green и аз това питам. даже пуснах темичка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243993.0
ама никой не ми е отговорил
очертава се май да съм сама на НГ (без татито) и май ще се организираме приятелки в последния момент. та затова сондирам мнения, че аз нямам време да търся и да мисля сериозно по въпроса.
така че и тук съм отворена за предложения Peace

# 84
  • Варна
Ние тази година ще сме в домашни условия заради малкото човече Mr. Green Най - вероятно ще сме в Каварна при баба и дядо.

Днес рравим 40 дни и искам да ви почерпя с тортичка за да е сладък животът на Коко  party023  cook newsm38  След църквата слязохме към центъра за да се разходим, но много задуха и реших да вляза някъде и да пия топло чайче. Но не можах да се сетя за заведение, където да има зала за непушачи, да е славнително тихо и светло т.е. подходящо за малки деца. И накрая се прибрахме без разходка. Кажете къде мога да ходя с мъника newsm78

Вече почваме да се настройваме предпразнично santa2 Nature Snowman и по този повод си мислех, че това ще е първата Коледа и Нова Година на Калоян. Иска ми се да ми подарим нещо символистично..... Вие имахте ли нещо специално за вашите деца? 

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 18:32 от Yanina

# 85
Здравейте и от мен! И ние тази  Нова година ще сме си вкъщи  - бебинка е само на месец.
Вчера бях на доктор- вси4ко е ОК след секциото и дори мога да по4на да си правя спорта без проблем-още утре смятам да ида на Йога, за което съм много щастлива- малко за тонус и самочувствие!
Yanina много съжалявам за кърменето, но в крайна сметка и за двама ви е по-важно ти да си спокойна и щастлива, отколкото в постоянно напрежение; а за заведенията и аз винаги се 4удя къде да седна на кафе и да не се пуши. Това ми е голяма ме4та (без лоши чувства към пушачите) да има заведения, в които изцяло да не се пуши- само МакДоналдс май е такова.

Daninka, какво стана с волейбола, 4е днес се поуспахме?  Laughing

# 86
Тази година  купона  newsm44 ще е у дома.....с приятели сигурно ,но в домашни условия. То с бебе най си е удобно така 1crib дя се спе дутунцу в своето топличко легленце. Моят син е доста претенциозен на тема спане...лятото спеше в количката ,но от есента крайййййййй...само у дома. Затова празника ще е в нас  bigdance2 танци-манци пред телевизора :
 ralka2 ,къде смяташ да ходиш на йога?Това винаги ме е привличало ,но не съм намирала време за такъв релакс! newsm53
И аз не се сещам заведения ,в които не се пуши. Всъщност само в Мак Доналдс не се пуши ....но винаги е фрашкано и е някак си за бързо и за малко. Усещането е ,че докато седнеш трябва да бягаш. Надявам се сега в новите МОЛ-ве дето ги тъкмят и се хвалят ,че ще има детски центрове ...да има зали за непушачи
        newsm10......А  сетих се за някакъв център Портокал в Чайка ,но не съм ходила там. Едни майчета с бебета септемврийчета от форума  май са заформяли купон там.....те да кажат как е!?

Yanina   честито първи 40 дни на твоето съкровище newsm51  babyuu Да те радва и ти да му се радваш....може да си пуснеш онази песен "Сине сине ,ти си ангел мой....".Ей така за ностроение....приятно празнуване sohappy

kaffeetrmker_2:

# 87
DAninka- йогата е във фитнес ХУНИ-още от преди посещавах тае- бо  там -дори за кратко го водих. НО сега след раждането ми се иска да започна с нещо недотам скокливо и силово Laughing и затова към йогата- това което ми е удобно като е час са заниманията на Рени в 16ч всеки понеделник и сряда и в събота от 10.30. Досега не съм ходила при нея, утре в 16 съм там и ще разкажа после как е. ДОколкото знам е  йога в комбинация с гимнастика точно за стопяване на мазнинки и стягане! а ина4е Рени е съпругата на Димо, който е много изсвестен йога инструктор във Варна и вярвам 4е няма да съжалявам.  Ако ти се ходи на йога- и ако часовете на Димо в Хуни са ти удобни - не се чуди- той има всеки ден 8.00; 12.00, а във вторник и четвъртък и в 17.30

# 88
 newsm10,ralka2 благодаря ,аз като че ли съм по навита за фитнес може би в ПАЛАХ център в ХЕИ

# 89
  • Варна
Добро утро! Днес ще ходим на рожден ден и затова излизам за подарък, дрешка и прическа. Ако имам време по-късно ще надникна.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт