Варна - 30

• 17 653
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
taila ,сега не ти се спи/и аз бях така/ ...послееее Rolling Eyes ми се спеше пък нямаше как. Така е..малко ти остава и затова вече не те свърта.
  Направи ли вече пазаруването за бебо...много е приятно предварително на накупиш дрешки и разни джунджурийки...аз си подредих всичко предварително...така има време спокойно да се порадваш на всичко и да си помечтаеш  как ще си гледаш бебо ,като се появи. Grinning

# 106
  • Варна
Добър ден Grinning Ние цял ден си ревем и се дерем и сме в един порочен кръг от ядене и сменяне на памперси и ядене ooooh! Ама какво да ви разказвам, вие знаете как е Mr. Green

Данинка, не съм чула тази новина за децата, но уми нямам просто ooooh! Има ли опасност за живота на някое от тях? Praynig

Тайла, добре дошла при нас Grinning И аз бях в твоето положение - бях се спряла на двама лекари, при който исках да раждам и се чудех кой да избера. Разпитах тук във форума и приятели и чух много и различни мнения и случки и за двамата. Но накрая сама си направих избора, без да се влияя от другите. Важното е на теб лекаря да ти допада, да му имаш доверие и разбира се да е компетентен. Да чувстваш, че той е твоят лекар.

Охоо, виждам групичка от Каварна се заформяме Mr. Green Пунчик, майка ми и баща ми живеят точно на центъра, срещу фонтаните; над  сегашния   общинския инфо център. Давайте имена на родата си, че може и да се знаем Mr. Green

А да ви питам някой знае ли какво ще има при отварянето на МОЛ-а на 01.12 newsm78 Дали ще организират нещо специално?

Днес пак цял ден сме в къщи....

# 107
Yanina за МОЛ-ла е ясно ,че ще се открива в събота,ама ти това го знаеш. Утре като отида  на работа ще погледна при поканите в служебната поща какво инфо са ни пратили в повече за откриването. Ама сигурно ще има нещо по спец.по въпроса. Аз мисля да отидем със  моите  сладурчета .... family неделя...!!!Утре след 9.00 ще имам подробности newsm10

# 108
  • Варна
Очаквам включване Grinning  Иначе и аз мисля да отидем, на май в събота. Зависи!

# 109
В събота...... newsm78 ще е голям гъч сигурно ...като при всяко откриване ,то едва ли ще може човек спокойно да разгледа от народ. По нататък ще е по споко ...може би Rolling Eyes

# 110
а за децата в момента тече предаването на милен цветков #2gunfire

# 111
  • Откъм Варната
От колко часа е откриването, то ще е лудница, ама ако е хубаво времето мисля и ние да сме в лудницата

# 112
Аз до МОЛ-а смятам да отида чак след нова година.В такъв бацилариум не влизам Naughty

# 113
Ще е хубаво..........времето де!! newsm53 Поне така го прогнозират сините птички....

# 114
Мила taila, аз раждах в "Майчин Дом" при др. Капка Атанасова с цезарово сечение и съм много доволна.

И аз  Peace И двата пъти при нея съм раждала.

# 115
daninka, днес цял ден съм ходила по магазините за да избирам дрехи и количка и така ми се искаше да купя нещо, но нали не било хубаво предварително и само избирам. Rolling Eyes сега съм пред друг проблем, харесах 2 колички - едната е на chicco най-новия модел с 4 колела, а другата е на Quinny Buzz. момичета вие какво ще кажете? а кой МОЛ ще отварят?

# 116
  • Откъм Варната
daninka, днес цял ден съм ходила по магазините за да избирам дрехи и количка и така ми се искаше да купя нещо, но нали не било хубаво предварително и само избирам. Rolling Eyes сега съм пред друг проблем, харесах 2 колички - едната е на chicco най-новия модел с 4 колела, а другата е на Quinny Buzz. момичета вие какво ще кажете? а кой МОЛ ще отварят?

Quinny Buzz в никакъв случай, гледай да е нещо с 4 колелета за да можеш да минаваш през подлезите, добре е да е с големи гуми за дупките и бордюрите, да не е много тясна да има достатъчно място за детенце ( има разни модели дето са теснички, при комбинираните колички ), да не е с чупеща се дръжка и да има сгоден багажник отдолу да ти побира това онова че с детенце доста неща се мъкнат насам натам, особенно ако миткате по цял ден, количката трябва да е удобна
 Peace

# 117
Скъпи мами,

Моля, ако някой знае координатите на добър детски психолог във Варна, да ги сподели! Благодаря ви

# 118
  • варна
момичета да ви поканя официално КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАРНАВАЛ-ВАРНА

# 119
Моята количка е по описанието на Калима, но това с широката количка е нож с две остриета. Има много места, на които другите могат да влезнат, а аз със широките си задни колела не мога. Та гледай коша да е по-широкичък, но задните колелета да не са прекалено широки. И много важен фактор е да е лека като килограми. Успех...........най-важното е да ти харесва на теб.

Аз да помоля тез дето ни харесват да гласуват за нас тук http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=1&id=388&fro … arch&keyword=Теодора

Общи условия

Активация на акаунт