Варна - 30

• 17 651
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
гледай да е нещо с 4 колелета за да можеш да минаваш през подлезите

Ти що лъжиш мъ . Сякаш не си ме виждала колко бързо минавам  Crossing Arms - и уроци давам Mr. Green

# 121
едната е на chicco най-новия модел с 4 колела, а другата е на Quinny Buzz. момичета вие какво ще кажете? а кой МОЛ ще отварят?

Хубава количка е quinny buzz, много удобна за малки бебета. Но към годинката на детето става малка, според мен.. Но пък си е хубава. Ако имаш възможност после за смяна, хич не му мисли.

# 122
Честита рожденничка и именничка на мама troia!
Пожелавам на Андриана да расте здраво, усмихнато и щастливо дете!

# 123
Ммммм даа ,тези с четири колелета са по стъбилни ..но повечето са и по тежички. Мен лично триколките винаги са ме кефили повече.....но в крайна сметка съм с четири колела. Трябва наистина да е лекичка ,че после с бебо....ставаш същински  щатнигст Laughing
  chicco най-новия модел с 4 колела....може би това/щом ти е и харесала newsm78/А иначе и аз влизам навсякъде с моята ..и преминавам като танк през препятствията...а по широките колела по малко друсат бебето...особено ако са с амортисьорчета Peace
   Айде стискайте палци и се  Praynig за нашите волейболчета...след малко се хвърлят срещу Русия....уффф трудно-трудно...дано завърши с победаааааа Praynig

# 124
  • Откъм Варната
гледай да е нещо с 4 колелета за да можеш да минаваш през подлезите

Ти що лъжиш мъ . Сякаш не си ме виждала колко бързо минавам  Crossing Arms - и уроци давам Mr. Green

Алоуууу ти с лятна количка изкара зимата, тя е лека, момата комбинирана ще взема, я дърпай тежката триколка назад в подлеза, аз мойта зимната назад неможех да дигна в подлеза, дето е с 4 гуми, сега лятната и на ръце я качвам

# 125
  • Варна
Добро утро! Ние сме добре, растем , хубавеем и изумяваме мама и тати всеки ден с нещо ново - колко бързо растат тези деца....Иначе сме  си в къщи, не излизаме всеки ден, но излезем ли не се сещаме да се приберем. Ходихме на рожден ден (а то беше мини сватба, съчетание с коледен банкет) и малката се ошашави от толкова хора, музика, пукане на балони, свирки за рожденден, перуки и какво ли още не, но беше супер!!! Хлапето издържа до към 00.00 и се прибрахме. хайде лек ден ви желая!!!

# 126
Съобщение до всички мързели Naughty

С  Ники сме всеки ден откъм  12,30ч до 15ч У морската .Аиде слязгайте Peace

# 127
  • Откъм Варната
Съобщение до всички мързели Naughty

С  Ники сме всеки ден откъм  12,30ч до 15ч У морската .Аиде слязгайте Peace

И аз отивам, ади и другите, ако някой не ни познава, а иска да доди да ми звънка 0889/951461

# 128
аз се разбрах с ДВД-то Mr. Green...опс ДВВ 12,30  на червения. Wink

# 129
  • Откъм Варната
Ади сичкото народ надолу, да расодим чааветата, ни са майте, ни са байте, идвайти

# 130
добро утро и от мен!мама troia да ти е жива и здрава малката принцеса!  bouquet
момичета много ме объркахте. относно подлезите аз и без бебе не влизам в тях, така че не са ми фактор. а относно дрешките предложете някой магазин, където има всичоко, без Премамам и Беберон.

# 131
Аз мога да се плъзна към морската и към 13.30 да се цвъкна там с беборанчо.....къде сте по това ми ти време.....пиете ли нейде къфе или раздумките са на крак нейде по пейките?

# 132
  • Откъм Варната
Аз мога да се плъзна към морската и към 13.30 да се цвъкна там с беборанчо.....къде сте по това ми ти време.....пиете ли нейде къфе или раздумките са на крак нейде по пейките?

Ами зависи, на кадето духа вятъра на там ни е отвял, звънкай и ши ти кажа на каде сме

# 133
  • Варна
Добро утро и от мен.

Троя, честита ти рожденичка. Да ти е жива и здрава и много усмихната.

Тайла, аз почти всичко си  купих от Бебчо Peace Имат нов магазин на ул. Студентска. Доволна съм.

Приятна разходка на всички. Ние днес сме криви и в момента пак не искаме да спим Rolling Eyes

# 134
къде е този бебчо и ул.студентска

Общи условия

Активация на акаунт