Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 381
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Шоши, мерси мила  Hug А за да бъда още по-нахала къде има такива магазинчета?  Wink

# 211
Абе хубавици (които не сте на пентаксим), я кажете на 5 м. има ли редовна имунизация или този месец се прескачаше? newsm78 Забравила съм с баткото как беше и сега се чудя да водя ли утре Максим на консултация, защото ако има боц, утре ни е рано, а ако няма, не ми се чака до края на седмицата... Thinking

# 212
  • Варна
Абе хубавици (които не сте на пентаксим), я кажете на 5 м. има ли редовна имунизация или този месец се прескачаше? newsm78 Забравила съм с баткото как беше и сега се чудя да водя ли утре Максим на консултация, защото ако има боц, утре ни е рано, а ако няма, не ми се чака до края на седмицата... Thinking
Ние не сме на Пентаксим, ама не мога и да ти помогна, нашта ваксинация през просото я карат. Миналата седмица ни беше втори прием на ДТК и полиомиелит, хепатитната явно след Нова година ще е. Тряти прием не знам кога, дано поне е преди годинката  ooooh!

# 213
Аз съвсем ги опетлах тези имунизации. Добре, че док ми е стриктна в това отношение. Гледах си в здравната книжка, на посл. стр. са написани имунизациите, на 5 м. няма нищо, ама знам ли... newsm78

# 214
Ехо  Hug ето ме и мен.Водихме дятито на селски туризъм да се види с бабите си.Много бабешкер много нещо.От ръце на ръце си го подаваха ужасТ.Слава богу вече сме си у домааааа.Всичко е наред.
По ред тъй да ви метна  Wink
Ади утре,че сега нямах време да ви изчета!

# 215
  • Пловдив

Не, няма 5 месец ваксина, без значение дали слагаш Пентаксим или по ЗК. Виж подробно тук : http://sotirmarchev.tripod.com/imuniz.htm

# 216
  • София
Честито на празнуващите! Да сте живи и здрави и мноооого щастливи.

Анту, ние утре сме на консултация и ще бием 3-тия прием, а Ели е на 5м. и половина. Ние умишлено забавихме 1-вия прием и заради това така се получава. То тези календари не винаги се спазват, май.
EvieAndie, диетичен м-н има срещу х-л Хемус (срещу МОЛ-а има градинка, а над нея удна улица, първо е м-н е ел.уреди и до него е диетичния. От там купих брашно от Елда, да си имам като реша да правя каша. Дано малката се оправи и тази случка не се повтаря.
Лилибон, здравей! Grinning
Ании, честити подаръци със здраве да ги ползвате. СВекър ми каза, че това ще е подаръка на малката за Коледа. Ама така ми се иска от сега, а то още 1 месец.
Кетка, зъболекарката при която ходих каза, че има опойки, койтно могат да се използват при  бременни и кърмачки. Питай и по-добре не отлагай, че става много лошо.
Ходим днес на зъболекар и лошо ми стана 10 кариеса  #Crazy е повечкото са една се заформили ама направо лошо ми стана, ама така е като за послед но съм ходима преди 1г. и 7м.
Босилек, купих вчера на вид абсолютно същите лъжички
( на Bertoni), ама не се променят при по висока Т.
Еличко, супер, че си починала и разнообразила.Има нужда определено.
lusia, браво на малката мишчица, ти не бързаш, ама такова е днешното поколение (и аз като някоя баба)  Joy, да ти е жива и здрава.
Това е от мен, че едва си държа очите. Лека.

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 23:50 от GERY80

# 217
Добро утро!

Използвам, че Дари ми отпусна 15 минути кафе и реших да пиша Simple Smile.
На боледуващите пожелавам бързо оздравяване, честито на празнуващите днес месечинки и тази седмица само за оздравели и здрави малчугани да пишем.
Ние за сега си имаме само стафилококче в нослето, но д-р Масларски каза, че то е от добрите и да не се притесняваме.
Все още нямаме признаци за зъбки, за сега гризалката я ползваме само за гривна( незнам как успява да си я надене на ръката).
Снощи успях да кача още малко снимки Simple Smile :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152080&photo=94

Между другото така и не харесахме столче за хранене, момичета ако някой от вас може да ми препоръча някое ще съм ви много благодарна.
От събота започнах да я захранвам с каша, но в столчето за колата. Милото доста се по мръщи на кашата, днес ще я направя с адаптирано мляко да видим дали пак ще се мръщи Simple Smile.

Лек и хубав ден на всички и успешна седмица!

# 218
Добро утро!Много сте писали много нещо едва ви прочетох ooooh!
Анту,ние сме на ваксините от здравната каса.На 5м няма задължителна ваксинация,на 6м се прави само хепатитна и изследвания на кръв и урина.Ние се движим засега точно по календара.
Уси,тоз селски туризъм разваля дисциплината WinkНаш Стамен как се научи и си знае,като отидем на село почва едно мрънкане да го носи някой.То баби,лели подхвърлят си го от ръце на ръце и той етествено не отказва внимание.Добре че като останем сами не ми прави много проблеми.То с мама на глава не се излиза Mr. Green
Чоко,честито ви бу,дълго и безаварийно каране newsm01
Босилек,мнго сладък тоз Мишо.Много хубава снимка.
Кетка,количката наистина е хубава,но и аз като Лъвичката гледам за багажник Grinning.След някой друг месец ще се носи топка,кофички с лопатки,бурканчета с манджи,дрехи за преобличане и други такива екстри Wink
Тъй,тъй аз най-важното забравих.Да ви почерпя,че днес ставаме на 5м Wine Glass cook.Почерпката ми е бедна но така и не разбрах откъде вземате тези хубави снимки  Embarassed
Бре много дълго стана,хайде после пак ще се видим.Спокоен ден  bouquet

# 219
 Добро утро на всички.

Laughing Laughing Laughing Най - накрая се добрах до компа.Миналата седмица майка ми и баща ми ни бяха на гости и все не намирах време за нет-а.Мики вече си има любимец - моят тати.Гледа го право в очите и му говори ли говори , а на мен нищо. Grinning
  Нещо много здраво ни мъчат зъбите и едно бъркане в устата и рев, будене през нощта и пак пискане.
  Нашият татко беше на купон от работата  на Боровец и петък и събота си бяхме сами , та малко ми дойде в повечко , ама поне си е изкарал много хубаво.
 Като гледам прогнозата за времето няма да има вече толко дълги разходки и ще трябва да седим повече време у дома.
  Хайде оставям ви.Приятен ден и много усмивки.

# 220
Ха добро утро  food010
да се оплача как му буди моят пеиливанин сутрин да му се дава ядене. На леглото му умната му майка е закачила едни мечета за количка но реших че за нашата не стават и той момъкът сутрин като му огладнее корема решава да започва да ги върти и тогава щеш нещеш ще ставаш Joy
Иначе при нас е все една и съща още не сме беле васината чакаме на зачезнат пъпките Tired

# 221
Добро да е утрото и от мен! Засега нямам оплаквания. Grinning
Благодаря на всички за инфото за имунизациите!   bouquet Утре сме на теглене значи. Нещо ми се струва, че не е наддал много този месец, ама да видим. Thinking Важното е, че детето е спокойно, понякога издържа и 3 часа без да яде Joy макар и рядко. Тази нощ яде към 1:30 и после чак след 6:30. Отспах си. Mr. Green
Кетка, подкрепям напълно Гери за неотлагането на зъбните процедури! Това се оказа страшен проблем, а и колкото повече отлагаш, толкова повече се задълбочава проблема. Както всяко нещо, свързано със здравето де. А аз дори не знаех, че има упойки за кърмачки. Моята стоматоложка ми каза, че е по-добре без упойка, щом кърмя, ще трябва да я питам за алтернативата.
Ох, трябва да ставам, псле пак ще се включа!

# 222
Добро утро и от нас.Ние сме се събудили в 06 ч. и будувахме до 08 ч. после спа полуви час и сега пеем ли пеем.Вече свикнах да ставам рано и рано да си пия кафето.Ние трите ваксини ги направихме , сега като станем на 6 месеца ще му взимат изледвания и се надявам всичко да е ОК. Времето е ужасно и пак ще си седим вкъщи.На Георги много му е много скучно у нас , дано да отваря детската му градина по-скоро , че направо издивява . Добре , че вчера го водихме малко в Пловдив с нас по магазините , та да види малко разнообразие. Ми това е от нас . Пожелавам ви лек ден.

# 223
Добро утро и от нас!
Радо тази сутрин заспа за първи път самичък и още спи даже. За него това е голямо постижение. Вече се придвижва с паяка и вчера си направи салата с цветята това е знак, че вече трябва да размествам.
Елз, да вече съм захранила и мисля, че се запича от банана и днес по-късно, ако става за разходки ще търся други пюрета, че той си има предпочитания и не яде кво да е.
Пулио, какво ви е столчето за хранене, че принцеската не го харесва? И Радо не искаше в началото каши и му дава дълго време по някоя друга лъжичка между храненията само да свиква. Така че има време, не бързай, а защо не пробваш с пюре - може него да го хареса повече.
Гадже, честита ви месечинка! То и аз не се научих да черпя като хората.
Трапезица, това с детските градини е много лошо. Защо не опиташ да го запишеш на някоя школа, че да се занимава. Аз Гого го водя в събота на рисуване и на него много му харесва.

# 224
Честита месечинка  на Йоан на мама Ди13, Светослав на мама Рени82 и на Зорница на мама Супичка!

Общи условия

Активация на акаунт