Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 374
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Маслинка, от кашите до сега съм дала само оризова на Милупа, но никога не съм я дала в чисто състояние - винаги в комбинация с тиква, морков, а сега и с круша. Всъщност, вече ми свършват запасите от градинката на баба и вече започвам да храня Гого с пюренца. За сега си правя колекция на Хип с карфиол, спанак, тиквички, не знам  в каква последователност ще ги дам, но дано се харесат. На последната консултация Гого тежеше 8,880кг и дължина 71см, т.е. спрямо предишен месец - наддаване 200 грама. Продължавам да се питам до колко да увеличавам грамажа на зеленчуковото пюре? Имам чувството, че Гого ще изяде всяко количество, което му предложа... Напоследък започна да се буди нощем и през деня се чувствам като цапната с мокър парцал.
И да се похваля: най-после вчера (по договор всичко трябваше да прилючи на 26.10) ми газифицираха апартамента. Много съм доволна. Супер топло е, голямо удобство....малко се притеснявах дали ще се събудим сутринта Simple Smile ... имах страхове...
Толкова от мен, сега ще се поразходям, макар че е доста студенко....
Хубав ден на всички!

# 286
Здравейте Simple Smile
Ами незнам момичета то си зависи как се развива детето. За моето е твърде рано да се мисли за паяци и тем подобни. Иначе и Ади иска да е почти седнала за да вижда света около нея, но аз все още я тормозя в коша за новородено. Време е да сменяме количката  Wink
За кашите също не съм компетентна. Купила съм на бебката Милупа за когато му дойде времето.
Иначе сладурката се оправя, почти няма секрети в нослето, но все още кашлюка от време на време.Важното е,че най-лошото мина.
Пикола не се крий, една еклерова да почерпиш  newsm62 Да е жив и здрав малък, хубав Стами. Да го нацелуваш от нас.

# 287
  • София
Здравейте,
днес е много слънчево.
Чакам с нетърпение да дойде мама и да излизаме на разходка тримката. Heart Eyes

# 288
Ключ на старата и
хопп Blush в новата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244225.new#new

# 289
# 290

Общи условия

Активация на акаунт