Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 379
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Ейй голям кеф Маслинка. Да си го ползва малката красавица със здраве и само радостни мигове   love001

# 271
  • София
Ей, момичета, голямо благодаря за честитките и пожеланията  Hug, и аз като Di, бях позабравила, че днес имаме месечинка.
Мноого дълго не бях писала, но ни бяха налегнали грижи. Наложи се да правят на Зузи операция на хернията - за лекарите лесна работа било, но на мен ми костваше няколко килограма /не че се оплаквам де, ма все си мислех, че има и по-добър начин да поотслабна/... А това с чакането в коридора, докато бебка е в операционната, придружени със специфичните пироговски шумове не може да се опише ....... После вирус лепнахме от някъде, последван от висока температура, чорапки със студена вода, високи левкоцити, първия антибиотик - та такива неща при нас.
Сега се връщам да прочета, че доста се е насъбрало.

# 272
миналата седмица мами приятелки ми казаха че докитата им били казали до8-ми месец да не слагат бебоците си в паяци, вие какво знаете? Аз нещо взех да се чудя newsm78

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 22:44 от ted_

# 273
  • Варна
Supi4ka, дано всички болести са зад гърба ви и да е здрава малката душица!

Тед, честно, не разбрах какво са казали докитата - до 8 м. в паяци, а после? А от кога?
На мен ортопедът ми каза, че мога да ползвам паяк/бънджи след 6 м. и когато детето успява да седи само. Но е хубаво и да го оставям да пълзи, за да тренира други групи мускули.

# 274
Лелеее, супи4ке, какво сте изживяли!  Sad  Hug Нищо, не се тревожи, това наистина са рутинни операции, няма страшно, наред си е детето!  Hug  Hug  Hug
Светли, мисля, че Тед има предвид да НЕ се слагат до 8 м. Аз лично нямам никакво намерение да го юркам да прохожда рано. Големият проходи в нач. на 10 м., но тогава се радвах, защото вече бях бременна и не исках да го нося. Сега хич нямам желание да търча като луда и да ставам разногледа след два бебока Mr. Green, затова няма да бързам с паяка за Максим. Ще изчакаме да стане поне на 7 м., може и на 8.

# 275
Редактирах поста си, мале една буква и хората немогат да те разберат, вместо НЕ съм писъла СЕ ,но всичко се оправи Peace

# 276
Относно паяците.Е колко ще седи бебока в него.5 минути 10 и ще офтикяса и ще ревне да го вземеш!Аз нали пробвах  Mr. Green след 1 седмица пак замалко ще го сложа и така.Тед,кажи някоя и друга рецепта.Там нещо плодово пюре примерно!

# 277
обещавам утре имаш пладово и зеленчуково Peace
ако забравя, защото съм станала голям шемет не се притеснявай и ме подсети

# 278
А да питам мамите, които нямат плодове и зеленчуци от градината, а купуват от пазара как разбирате кои зеленчуци са читави? На мен всички стоки на пазара ми изглеждат еднакво изкуствени и нитратни. Става въпрос за дом. пюрета които мисля да пробвам да приготвям за бебочето.

# 279
Добро утро и от мен!Днес съм раннобудна птичка да го похваля мойто гардже тази нощ не се е будило FlutterСтанах само веднъж да му дам бибата.Жалко че довечера няма да е така.
Маслинка,честито ви паяче,да си го ползва със здраве  bouquet
Супичка,наистина много си преживяла HugБързо възстановяване :peace
Незнам дали ще използвам паяк,но още ни е рано.Имам злополучен опит с баткото,навежда се да си гледа краката(беше високичък и дебеличък) Grinning и тупваше на пода барабар с паяка.Нисля че е по-добре да пълзи,отсега си надига дупето като стои по корем.Днес ме на консултация,после ще се включа пак.

# 280
Добро и от мен. Лелеее, как така сме още на 14 стр.? Grinning
Гадже
, и моят Стефан все се обръщаше с паяка, но той и модела си беше скапан. Важното е, че до травми не се е стигало. За пълзенето - и аз мисля, че е по-добре да пълзи (не мога да кажа защо), но пък тогава идва въпроса с чистотата у дома - хем да е винаги чисто, хем да не миеш с препарати, защото може да направят алергия, абе сложно. Боже, с големия ми син бях много по-ларж, сега какво взех да се шашкам така... Ама и Стефан никога не ми е правил никакви проблеми - алергии, болести - нямаше такива неща при нас. Дано и Максимчето е така! Praynig
Хайде, ние малко по-късно сме на консултация и после ще се отчетем. Peace

# 281
Здравейте и от нас .Тази сутрин бебчо ни позволи да спим до по-късно и чак сега си пия кафенцето на компа.Относно проходилките лекарката за баткото ми беше казала , като навърши 7 м. може да се слага на паяка.Аз така и направих , сега с Евгений мисля пак да спазвам това правило . Бебчо на Коледа ще получи за подарък паяк от баба му и дядо му , а пък Георги си е поръчал телефон - сони ериксон и не иска да чуе за друго.Вчера сложих нови снимки в албумчето  , как стоим седнали сами на дивана за сефте.Аз вече взех да му давам по-малко месни пюрета , по- няколко лъжички смесвам в зеленчуковото пюре и много повече му харесва яденето , като има и мръвчица.Пюретата ги купувам готови / на Ганчев/ и той си ги харесва. Това е от нас , хайде чао и ще се видим в новата тема.

# 282
Добро утро!

Не мога да се включвам често защото малката такъв зор ми даде тези дни особено вчера цял ден рева.Стана в 7 и като започна един рев та до 2 след обед.Заспа за 1 час и пак наново до 8.30.И през цялото време бях сама.Направо откачих. smile3511

Сега се надявам да имам време да ви изчета ако не довечера ще го направя.Целувки на всички  Heart Eyes

# 283
И аз си мислех,че е рано за паяк ама то е толкова ниско първото ниво ще кажеш,че е седнла.
Та щях да питам в кой вариянт возите беб4етата на количката.Аз в летния защото неиска в зимния понеже не се надига,а тя иска да гледа.И си мисля,че затова е все сополива все пак вятъра духа към нея. newsm78
Днес пак няма да се излиза и направо ми писна да си стоя в къщи.Искам въздух. Crossing Arms
Какво мислите за кашата Blevut plusВзех на Ивайла такава и я хапва добре.Мислех на Милупа с адаптирано мляко но следващия път. Flutter

# 284
maslinka кашата и ние сме я яли и ни харесва.На милупа са много редки ама аз слагам повече каша да се сгъсти и мноооого я харесва.Сега сън взела на Фризокрем да видим как е.Уж много ми я хвалят.

Исках да ви питам нашата мома иска да седи постоянно седнала и не знам какво да я правя?Имате ли такива проблеми?

Общи условия

Активация на акаунт