Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 374
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Анту, съвсем перкулясвам не ваксина,а упойка.  ooooh!
ха-ха! Ти перкулясваш, ама аз явно още повече, щото аз си разбрах точно "упойка"! hahaha Виж как си се разбираме тука! Mr. Green

Joy Всички сме от един отбор!  Mr. Green

# 241
http://photos.igri.bg/photos/wallpapers/objects_4936.jpg Да видим дали съм се справила

# 242
Хайде ни е станахме, хапнахме и бебка е в скута ми.
По повод изкукуригването-аз отдаааавна съм в клуба  Grinning
Светли браво за пюренцето  Hug

parleva много неприятно. Моля се всичко да е наред  Praynig Аз така съм ги намразила тези лични лекари, че направо не мога да ги гледам. Водя малката на частно само при д-р Масларски и ми е спокойно на душата.Вярвам му на 100%.Още от изписването той си я пое.
А сега се сещам Лъвичката казваше,че си харесва тяхната лекарка та може да я питаш.

Абе така ми се е дояла еклерова торта някой няма ли да почерпи  Wink

# 243
  • София, под Карлсон
Хайде сега и ние да се отчетем: цялата минала седмица бях на работа, та татито гледаше Ивайло. Справили са се повече от отлично моите момчета  Grinning

Иначе днес бяхме на консултация: 73см и 7.940кг. За сега растем високи и слабички Wink Биха му и третия Пентаксим, нали вървим с едни месец закъснение. Докторката ни каза да започна да го захранвам вече с месо- заради анемията, така че засега разнообразявам зеленчуците и давам месце, а плодчетата още чакат.

Другото му неприятно преживяване беше с пишката- отидохме направо при хирург. Лелееее, тая жена извади такова прецизно движение, че въобще не разбрахме какво се случи...Горкият Ивайло писна, ама после бързо се успокои. Ще ходим утре и вдругиден пак, така се правело. А после трябва да внимаваме да не му зарасте пак ooooh! Cry Абе ужас.... Та сега миличкият се чуди какаво точно му се е случило. На моменти проплаква- най- вероятно го боли като пишка. Така че майки на малчугани, ако не сте се справили сами с тази манипулация, не я отлагайте повече. 

Целувки на всички бебоци от нас с тъжния Ивайло

# 244
Здравейте и от нас.Ивайла цяла сутрин маргазува.Нещо я мъчи и сополките не минават.незнам вече какво да и дам.Бяха и отминали ама на пак се появиха.
Да ви питам вчера дадох сок от портокал.Според вас дали може.Чувам различни мнения,ама на ивайла толкова и се услади и искаше още даже Grinning Grinning.Няма реакция обриви няма.То в какво друго може да се прояви алергията.
щях да питам друго ама забравих като се сетя пак ще се включа
чао засега

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 14:46 от maslinka

# 245
  • FRANCE
Zdraveite pak,

Mda mnooogo rabotia dnes Joy

Parleva dano bebcho go izraste po-barzo. Gorkoto choveche.
[
madame, супер, че майка ти може да ги помогне и, че има търпението да гледа малко дете. 

Super mi e s mama Laughing Daje gotvi i chisti i bebka gleda. Tsial den si peaiat pesnichki. Edinstveno sporim che triabvalo i s men da iade poveche pure, ama az kato varla fenka na kasnoto zaxranvane probutvam tsitsa i pure kolkoto da si opitva novi vkusove. Drebosachko sega se opitva da pravi kakvoto pravia az. kato pia voda iska i tia (mraz vodata, probvax da i dam malko i tia me pogledna otvrateno), no da ligavi shisheto ot koeto pia e zabavno. Kato vzema morkov, banan , krastavitsa ili iabalka mnogo obicha da mi darpa rakata i da smuche. Vchera i otriazax ot moiata iabalka parche da si smuche i tia kategorichno otkaza iskashe ot iabalkata ot koiato i az iam Mr. Green

priaten den tseluvki

# 246
Маслинка,мисля че сока от портокал дразни стомахчето.Ако детето го понася добре няма проблем да и' даваш.

# 247
Shocked Ти ли си я правила? Ако да -  smile3501 Изглежда наистина страхотно, браво!

# 248
Здравейте, мами! Включвам се за малко само да почерпя - днес мина най-тежкия изпит и съм мноооого щастлива!  newsm44  Сега се връщам да чета, че имам още 3 изпита, а Влади са го почнали вече и горните резци и можете да си представите каква лудница е вкъщи и колко ценни са ми минутките докато спи  smile3521  Целувки на бебоците,  Hug за мамите и до скоро!!!!

# 249
Ох ето това ме разсмя дано и на вас ви хареса. http://users.telenet.be/leukelinks/flash/queen.htm

# 250
  • Пловдив
Ох ето това ме разсмя дано и на вас ви хареса. http://users.telenet.be/leukelinks/flash/queen.htm

Joy сладкишчета  hahaha

# 251
  • welcome to the Jungle
Валина, честито за взетия тежък изпит!! БРАВО! Само така и занапред!  bouquet

Честито на днешните дечурлиги Hug, празнуващи 5 и 6 месеца  Mr. Green ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! Всичко останало върви с първото пожелание Heart Eyes!

Краси, благодаря за идеите за точков масаж! Непременно ще правя. Между другото искам да ви похваля коковата продукция! Откакто видях, че се продава в МЕТРО, в хладилника ни задължително има по една кора яйченца. Сега с нетърпение чакам Любко да издокара възраст за жълтък и смело ще давам. А като казах жълтък - няма толкова наситен оранжев цвят  Blush Наистина - поздравления за качеството на кокитата   bouquet.

Кетка, за зъбенцата и упойките - гарантирам ти, че лидокаинът е безвреден при кърмене. Специалист Хедра ми обясни, че смело мога да дам да ме боцкат ако се налага, защото за бебето няма да има проблеми. Да не говорим, че зъболекарските упойки са с малко количество и далеч от циците. И тнака нататъка  Joy

madame, чак на мен ми става мило и драго като чета каква безценна "гостенка" си имаш. Тю ooooh! да можех и мойта майка така да я вербувааааам, ама ... нъц!

Босилек, Мишо е приказен, пу-пу да го посерат  newsm57, да не хваща уроки детето, ама с този небесносин поглед, бая мадами ще подгъват краченца един ден  newsm76.

Лилибон, в нашата къща лекарствата са неизменна част от хранителния режим  #Cussing out, еле па в последно време. Сутрин, обед вечер то не са сиропи, хапчета, инхалации..бррррррр  ruporuu МРАЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИМ! Ама пък без тях е по-зле.Яд ме беше, че в болницата дадох да му бият на детето Урбазон, а не се спазарих да купя и да дадем Зиртек примерно  smile3515.

Blues , относно пишката, доктор Оги, или както е известен доц Огнян Бранков, шефът на детската Хирургия в ПИРОГОВ, е много против да се "манипулират" въобще. Причината е, че над 90% от децата се раждат с фимоза, която се израства от самосебеси. Т.е. - това е нормално състояние. А доцентът е обяснил, че смегмата (това, което се натрупва под главичката на пишлето) действа като бариера за инфекциите, т.е. да не се пипа пишорката и заради това, че природата я е създала такава до определена възраст да спира инфекциите.
Аз обаче имам и моят горчив опит с Оги, когато миналата пролет пипна бактерия на пишката и тогава скоропостижно му я "оправи" уролог. Тогава урологът пък ми каза, че точно "неоправената" пишка е докарала сериозна инфекция.

Та ... мнооого е двуяк въпроса  Thinking и категоричност аз лично нямам. Но пък 2 светила - в хирургията ( Бранков), дето в по-късен етап оправят фимозата - СА ПРОТИВ ПИПАНЕТО Й В БЕБЕШКА ВЪЗРАСТ, а в урологията (пак ПИРОГОВ, но забравих името на другия доцент) - той е ЗА ОПРАВЯНЕТО НА ПИШЛЕТО.
Всеки случай аз ще изчакам поне около годинка да стане ЛЮбослав, ще се консултирам с хирург и тогава ще действаме.

pulio123, дари е разкошна! Пу-пу! Дано и занапред всичко върви както трябва и без излишни притеснения  Hug!
Виж ми постовете, в един от последните съм описала какво има Чиполино Гранд Конфорт, който за мен е чудесен избор.

Днес мерихме Любослав - 70.5 см и 7.750 кг. Ама като за след болничен престой - ядва се  Flutter. През последният месец му пускахме 3 пъти кръвна картина с диференциално броене. Хемоглобинът варираше така - 126, 108, а последно в болницата - 115, което за кърмаче на 6 месеца е ЕКСТРА. Обаче д-р Масларски ми обърна внимание на обема на еритроцитите, че бил по-малък  Thinking, което говорело за някакъв тип анемия Tired. Моля се да е физиологичната анемия и да я израсте  Praynig, но започваме да "дебнем" в тази посока как се развиват нещата. Иначе поднових захранването с морков и картоф, скоро ще включа още няколко зеленчука и подпукваме месенцето и жълтъците.

# 252
  • София
Преди половин час се прибрахме от доки и малката още спи в количката (заспа 5 мин. преди да се приберем). Биха ни 3-тия прим и на 27.12 ни чака хепатитната. Ели вече е 7070гр. и 62см.

Evie, като се събуди ще му пукна звука, че сега не смея.
Валина, супееееееер! Браво и другите 3 да ги вземеш. Направо не знам как се справяш, но ти свалям шапка. Ммммм и почерпката е страхотна.
madame, наистина много помагат и в къщната работа. Аз живея с моята и може би заради това на моменти много ме изнервя.
Маслинке, цитрусите не ги ли дават след годинка.  newsm78 Ама наистина ако няма реакция и можеш да й даваш по малко.
gadje, за да излезе картинката в поста ти трябва, запаметения адрес да го копираш като в поста си натиснеш от менюто Вмъкни изображение.

# 253
  • Варна
Ей, Валина, честито! Все така да я караш. Ама с тези почерпки ще стана 100 кила  Mr. Green.

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 16:45 от _Ана

# 254

Общи условия

Активация на акаунт