Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 393
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
А такива одеалца дават с Quinny-то. Може да се обадиш да питаш дали не продават само одеяло като аксесоар или пък вносителите да го доставят като резервна част.
Така е, но струват по 60лв, гадовете. Познай кога ще дам толкова пари за едно одеало  #2gunfire

# 181
А такива одеалца дават с Quinny-то. Може да се обадиш да питаш дали не продават само одеяло като аксесоар или пък вносителите да го доставят като резервна част.
Така е, но струват по 60лв, гадовете. Познай кога ще дам толкова пари за едно одеало  #2gunfire
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 182
Асе, благодаря за поздравите към моя Максим!  Hug Днес толкова търчах насам-натамн, че на моменти направо го забравях, милия! И за вас съм неподготвена с почерпка, но обещавам за 6 м. да се отчета подобаващо! bowuu И на детето смятам да му направя празник, на милото, живот и здраве, че нали точно на Бъдни вечер се пада, та надявам се, ще бъде един много, много хубави ден!  Praynig

# 183
Анту Честита месечинка да е жив и здрав Макси и безкрайно много да те радва newsm51 newsm67

# 184
  • welcome to the Jungle
Опа, честита месечинка на Макси!!  Hug

Кетка  Hug, абе ноу смотана таз количка - няма багажник  Joy Mr. Green Heart Eyes.
А относно мъглата, аз да "вметна", че даже такова време е препоръчително за кашлящи Peace, щото въздухът е като от инхалатор. Естествено, не взет от някое кръстовище или централна гардска част, а чисто принципно  Flutter.
Влажният въздух спомага за отделянето на секретите в дробовете  Whistling. Ама пусто, че дребното още ми кашля, та такива неща са ми в главата Whistling.

Тююю, 2 дена в болница и после поне 2 ми трябват за адаптация (визирам чистене, оправяне, подреждане, пране, простиране, проветряване...и пак не смогнах). На децата даже не обърнах желаното от мен внимание Blush.

EvieAndie , милата какъв ад си преживяла. Всъщност, адът е бил само за теб, мила  Hug, защото бебето се е почувствало страхотно след тази процедура.
В болницата на Любослав направиха същото, а аз обратно на теб, виждайки детето ми как се дави от проклетите секрети, бях доста радостна. Да, Любанко проплака като му завряха финото маркуче в ноздрите, но ефектът бе чудодеен - не е кашлял часове наред след процедурата  Hug Flutter, а аз това и чаках.  bowuu

Мацки, ако сте гледали новините по КАНАЛ 1 тази вечер - започнаха с малтретирано дете. Ние бяхме в същото отделение на болницата, а въпросният Гошко и неговата майка ни бяха "редовните" посетители  Hug.

# 185
  • София
Добро утро,

Една сутрешно кафенце от мен.

Алекс се е научил да маха с ръчичка. Вчера в кенгуруто в SCC по- ескалаторите махаше на минувачите. Беше много смешен, опитва се на си общува с всички.

Почнах този пост в 8 30, писах, писах, сега го прочетох и ми се стори пълен с глупости и го изтрих. Лек ден и дано да се вдигне мъглата, защото при нас определено е от тип газова гамера.

# 186
Още веднъж благодаря за поздравите!  Hug
МММ_, честит ви малък РД и на вас! Алексче  да расте все такъв любозлателен, щом почнал и с ръчичка да маха вече! Joy
Лъвице, аз не съм гледала. Разкажи за какво става въпрос и  кой е този Гошко, че като чуя "малтретирано дете" и ми се обръща стомаха!
Днес вече не е хубаво времето при нас, а ми се ще да излезем, че докато беше слънчево и топло аз чистех, вместо да си изведа децата навън, а сега нямам за чистене и ми се ще да поизлезем.

# 187
Малеее, кога ще доживея и аз да нямам за чистене  ooooh!

# 188
Малеее, кога ще доживея и аз да нямам за чистене  ooooh!
И аз това се питам.

Честити мемечинки на всички да растат весели и усмихнати и да слушат мама и тате newsm67
Ася 82-след като се отвори пюрето може да се съхранява в хладилника 48 часа.
EvieAndie-много е неприятно преживяванието Ви.Пожелавам бързо да оздраве бебка.

Хайде отивам да  newsm28 1ironing wash hang 1dishes  food002

# 189
Почнах този пост в 8 30, писах, писах, сега го прочетох и ми се стори пълен с глупости и го изтрих.
Joy Joy Joy и аз така.....

Честити месечинки на празнуващите бебоци!!!

П.С. . Мъглата ме ядосва много - искам слънце Sunglasses

# 190
  • Варна
здравейте всички, пораснали бебчета и мами!

искам да питам някоя от варненки дали има нужда от обезболяващ гел за венци при никнене на зъбки - имам 2 опаковки CALGEL, едната от които неразпечатана. от отворения калгел съм мазала само върху стерилен биберон, така че спокойно може да се ползва и за друго дете. няма смисъл да ги хвърлям, ако свършат работа някому...

освен това сергията ми предлага:
- крем дипрогента неразпечатан
- зиртек - капки
- фенистил - капки
- нурофен - сироп
- малтофер - капки
- вигантол - капки
- панцеф - гранули за сироп неразпечатани (това е доста скъп антибиотик от трето поколение)

жал ми е да ги хвърля, все пак пари струват. пустия зиртек, от който сме капнали 6 капки само, струваше 16 лева. дано никому не се налага, но ако нещо от гореописаното ви трябва, пишете ми. ще ви ги дам, поне да знам, че някому са свъришили работа.

# 191
Добро утро и честити месечинки  newsm51
И при нас е мъгливо, но като чели има шанс за слънце. Дано!

# 192
Добро утро и от нас!   Grinning

Ееееех, на това му викам кеф! Пийвам кафенце, броузя нета и се радвам на мойте мъже, които се търкалят на дивана тук, до мен.... По-хубаво от това няма  Heart Eyes

Хич не ми пука, че се будим по няколко пъти нощем и че ме боли гърба. Добре, че са съботите и неделите, които така ме рестартират, че всичко изглежда много по-цветно!  Grinning

Лъвичке, радвам се, че вече сте у дома!  Hug

Кетка, за количката - конструкцията и е същата като нашата ( http://www.preissturz.at/topangebote-Kat268/haberkorn_variosport … p-Art22652.html#x ), но честно да ти кажа, не мисля, че е най-удобният вариант, защото дребосъкът израстна кошчето за новородено, а  спортната част няма изцяло легнало положение.  Confused  Т.е. има няколко положения, но все има една ей такава сгъвка _/  където всъщност му се пада дупето и крачетата са леко повдигнати нагоре. Иначе е лека и маневрена.

Да се похвалим - вчера за първи път хапнахме морковче!!!!  newsm44  Grinning  Бяхме заедно с татито, облякохме му един огромен лигавник-дреха и се започна! Беше много сладък, как само премляскваше с устенца и гледаше ококорено!  Heart Eyes   Всичко е записано за поколенията!  Mr. Green  Решили сме, като стане на 15 години и започне да си води гаджета вкъщи, да ги тероризираме, като им пускаме тези записи!  Mr. Green

А, да се похваля какъв философ си имаме вкъщи, ето и доказателството:

# 193
Промък, промък в темата.... Hug

Първо - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ, които пропуснах и добре дошли на новодошлите!
newsm51 newsm51 newsm51

Верно се позагубих, но от повече от седмица сме в майка с малко прекъсване и не успявам да стигна до интернета да пиша... Уж има кой да ми помага, но аз пък взех да джиткам повече и ...
Една малка виртуална почерпка и от нас по случай вчерашния ни имен ден - първи в живота  Mr. Green
 beer2 Wine Glass Popcorn cook

Снощи за пръв път от половин година почти бяхме навън, сами за повече от 4 часа! Така добре се отпуснах... Кумата ми стана на 32 и отидохме да я уважим Wink Купихме един много сладурски халат за баня на слончета, на който тя много се изкефи! А на кума, да не се сърди, му занесохме едно уиски  Joy Та така.. Татито цяла вечер се държа като влюбен тинейджър и на мен ми беше толкооова хубаво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ние да се похвалим - вече се завъртяхме  Hug Peace Бахме на 5 месеца, 5 дена и почти 5 часа  Laughing И след като малката се завъртя се обърна към мен с една самодоволна усмивка и започна да си се занимава  Mr. Green Иначе и ние сме от тези, които ги мъчат зъбчетата и мама вече не помни от кога не е спала нормално. Имахме няколко кризистни нощи, в които до 3ч се приспиваме, заспивам, пак се събуждаме, пак се приспиваме и така до откат! Направо не ми се сеща, че едната вечер - тя плаче и аз плача  Cry Дано да избиват тези зъби, че незнам  Crossing Arms
Тука като чета - само болести и проблеми! Хей, непослушни юнчета такива! Всички да оздравяват, барабар с мамите! Лъвичке, а за вас направо незнам какво да кажа... При толкова грижи от твоя страна, децата да ме спират да боледуват... Ужас! Дано вече да сте по - добре и да не чуваме повече за болести от вашата къща!
Еви, да ти кажа, добре, че е повърнала малката! Те така се пречистват, иначе е щяло да стане по - опасно...

После пак ще се включа, че трябва да направя пюрето на  малката  Heart Eyes

# 194
Здравейте мамчета ! Ех като ви чета с тея болести и сърцето ми се къса  Confused !!! ЕВИ ,а това наистина звучи кошмарно ,но както казват другите по-важно е че е помогнало на детенце  Hug . Честито и на всички празнуващи месечинки ,ЕЛИЧКО ,а на вас имен ден със закъснение да сте живи и здрави всичките  Hug .И сега незнам това за хвалене ли е ,за притеснение ли ,но моята Диди иска да порасне много бързо  Rolling Eyes снощи ми се изправи сама на цели крака и се държеше за кошарката ,еее кандилка се все едно е ударила едно малко  newsm24 ,но стои и ми се хили  newsm03 а аз онемях  Blush  днес казах на бащатко и да сваля кошарата (сега  беше на 2-ро ниво посредата) и като протегне ръчички се хваща отгоре и се изправя до сега само на коленца но от снощиииии.... съм на тръни. Искам да и се порадвам още като бебе ама тя бърза на къде само тя си знае  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт