Направихме разходка от 11:30 до 16:30, накрая вече ме боляха краката, ама реших, че като слизам в центъра да свърша няколко неща поне. Малката поспа 2ч. и половина. Направих си понорамна снимка и може би в неделя ще съм на зъболекър.
Добре се завърнали на мама Пулио 123 и бебе Дари!
gogolina, гадна работа така се стреснах, като червейчета.
християнското семейство!
Чоко, честита нова кола. Дълго и безаварийно да си я карате.
Лъвичке, супер, че вече сте в къщи и Лъбака е по-добре.
Ани, дано Еличка се успокой и да не е вече киселка. Супер за мерките, и на мен ми се струва, че това мерене на см. не е много точно.
juzefina, браво много добре е наддал и е пораснал. Весело изкарване с гостите!
anii_ta, ох и аз се чудя къде да я слагам.
Сега седи на дивана, още не се обръща и аз много смело я оставям, ама трябва да измисля нещо сигурно. Кофтито е, че в хола (където седим през деня) няма много място, ама ще видим.Асе, да оздравяваш борзо и дано не вдигнеш Т.
aani, май нищо не направихме, била съм много скромна във взимането на пробата. То трябвало да се напълни половината контейнерче, а аз една лъжичка. Та ще го повнорим, трябва само да я чакам да си свърши работата. На Ели й е най-удобно да си лама палеща в коритото, по-лесно й е да се сгъне.
Лека нощ, отивам да спинкам, ако не загледам някой филм, нещо ни става навик по нощите да гледам ТV и после не мога да заспя.
без ръце и гръб останах.

с тази мъгла, ужас направи, и някакъв педиатър казал по телевизията по възможност да не се изкарват бебета навън, че действало като газова камера, нали няма ветрец и газовете 'не си отивали'