Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 421
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
anii_ta знам какво си изживяла и Петя го направи този номер.Ние смятаме да вземем кошара за игра и там да я слагам.

И ние ползваме кошара за игра, сложили сме я във всекидневната и така малката не се чуства сама, освен това и прави голямо удоволствие да ни гледа краката докато щъкаме около нея Simple Smile. Ето я:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152080&photo=87

Благодаря на всички за посрещането Simple Smile.

# 151
Ей момичета сега видях новите снимки всички са супер пу-пу да са ни живи и здрави ех тези юнчета наистина са най-красивите  Heart Eyes.pulio123 добре дошла дъщеря ти е голяма хубавелка  Hug.Ох момичета налага се да го пия този АБ казаха че няма опастност но мен пак ме е страх нямам избор венците са ми много зле  Tired.Анита дано да нямате повече такива инциденти  Crazy.

# 152
Здравейте и от насДва дни нямахме нет и не съм се включвала. Ние вече оздравяхме напълно  , и двамата са добре и лудуват. Гледам , че пишете за кошарки , ние купихме на Евгений още като му взехме количката от Вис Виталис /Пловдив /и на нея пише Арена.Смятам да я ползвам като започне да сяда самостоятелно на най- долната степен и да си играе с играчки вътре.Трябва да се преспиваме , че ми мрънка в ръцете , Чао от нас.

# 153
Анту  Вярно ли 3 дечица имаш?(мислих че са 2) Това е страхотно!!!. Много ти се радвам и безкрайно много ти завиждам(благородно). Това е моята мечта да си имам 3 слънчица  Grinning Често с мъжа ми си говориме,че ако знаех колко е хубаво да си имаш бебче, Андрейка можеше да е третото  newsm62
А, не бе, мила, засега са само 2 броя  Joy, затова си мисля за спирала, че в момента с три няма да се оправям. Живот и здраве след няколко години... Mr. Green

# 154
ЛЪВИЧКЕ,дай Боже от тук нататък никакви болести и да се оправя бързо Любко    Hug  ! Pulio123 добре дошла сред нас!Разгледах албумчето много ви е хубава люлката! АНИТА  май все повече мами вече изживяхме стреса от падането на децата, ми така растат ,но наистина е гадно дано не ви се случва повече!Аз вече я оставям в кошарата когато ми се налага да излезна от стаята ,предпочитам да е на сигурно макар че може и да я разрева   Rolling Eyes Ох ама хванахте една тема за зъби и зъболекари аз август си направих снимка на зъб който трябва да се облече с коронка и още не съм отишла сигурно вече снимката не е актуална   Embarassed  но при мен не е от страх защото ходя много редовно ,а от това че няма кой да погледа Диди в работен ден.Айде лека ,че мрънкаме.

# 155
  • временно във Пицеландия
ох да направя поне едно разпис тази седмица.сигурно вече сте ни забравили.
ха здравейте сега и от нас.
Стами вече е усилено напред с пюретата,а следобед давам и малко каша.за сега е повече фен на зеленчука,плодчетата не се харесват,но може би трябва да пробвам и др. марка,някой не се доволни от тези на Мелин.истината е,че би трябвало даже да си приготвям сама,но не остава време.
за сега не мисля да давам месо,може да поизчакам до 6 месеца.
и вече "бърборим" нарежда ги едни смешни бля-бля-бля и пфуууууй,голям смях пада с него.
Лъвичко,радвам се,че сте добре вече,пропуснах периода с разболяването ви,дано и вас вече болестите ви пропускат винаги.да нагушиш двамата юнака.

ох зъболекаря е неприятна тема,още повече че и аз всеки ден се оплаквам от болки,най-вече когато ям сладко или топло.но ще почака,тук тези услуги са скъпи,ако си идем до къщи за Нова година,живот и здраве.

надявам се всички др. бебоци и мами да са добре и във весело настроение.апропо почнахте ли със търсенето на подаръци за празниците(извинявайте ако вече сте дискутирали,но нямам време да ви изчитам цялостно)
поздрави и целувки  Heart Eyes

# 156
И аз съм в отбора за лечението на зъбките ConfusedЛошото е че трябва да ходя след 6ч когато тати си е у дома.
Добре дошли на Pulio123 и бебе Дари  bouquetНадявам се да се чувствате добре сред нас!
Anii_ta,кофти работа,дано всичко да е наред.
Направи ми впечатление че като оставя Стами на на дивана си стои и не иска да се обръща.Но винаги има човек при него,ако трябва да изляза го слагам в кошарата или на земята.
Лъвичке, Hug
Piccola,Стами си бръмчи доста бррръъъм,брръъм Joyвсе сме с колата GrinningНа баткото съм купила игра с числа и букви,а за Стами незнам още.

# 157
  • Варна
Добре се завърнала на мама Пулио 123 и бебе Дари, защото доколкото си спомням си писала и преди. Голяма сладурана е тази Дари, пу-пу.

Хайде и аз да отчета мерки и теглилки. Госпожицата е вече 7,700 кг. (+500 гр.) и 64 см. (1 см., което ми се струва малко, но може и да не са я измерили правилно).

Гледам всички отиват на оздравяване, само това да се чува  Peace.

Аз слагам Ели да си играе на разпънатия диван, но тя не е от най-шавливите. Като почне да пълзи ще я слагам на пода върху килима.

# 158
  • Пловдив
Хорааааа разболявам се, на зле върви работата, носа ми тече, кихам, ужасно е направо
Какво мога да пия, а капки за нос може ли ?? Помагайте  Hug

# 159
  • Варна
Хорааааа разболявам се, на зле върви работата, носа ми тече, кихам, ужасно е направо
Хомеопатия: при първи симптоми Осцилококцинум, после на 3 часа. За хрема - Коризалия (за смучене), за гърло - Хомеожен. За кашлица - Стодал. Има и хомеопатични капки за нос, ама в момента не мога да вдяна как се казваха, не съм ги ползвала. Всичко друго е изпробвано  Peace

# 160
  • Пловдив
Хомеопатия: при първи симптоми Осцилококцинум, после на 3 часа. За хрема - Коризалия (за смучене), за гърло - Хомеожен. За кашлица - Стодал. Има и хомеопатични капки за нос, ама в момента не мога да вдяна как се казваха, не съм ги ползвала. Всичко друго е изпробвано  Peace

Лелееееееее ти цяла рецепта ми написа Светли супер си.  Hug То вече няма време, утре ще взема нещо.  Sad

# 161
Анту ама много съм задръстена и заблеяна значи... Joy Crazy

lusia  ние водехме Ади с нас на зъболекар поради същата причина  Confused
Обаче едно нещо знам със сигурност-ако има развалени зъби веднага трябва да се обърне внимание.Много бели могат да станат.
asq82 ама какви са тези болести!! Я бързо да се оправяш   love001

# 162
Лъвичке, добре си се завърнала  bouquet! Много целувки на Любо и повече никакви болести Heart Eyes!
Аз със зъболекаря почти превършвам - остана ми един кариес за другия вторник и край.
Добре дошла отново на мама pulio123 и бебе Дари!

# 163
Asq  може да пиеш и парацетамол и витамин C.Помага много поне докато бях бремена,а аз тогава се разболявах 10 пъти за 9 месеца.
mmm явно няма никъде червени космонавчета,или ако има са адски скъпи а на мен не ми се дават луди пари за нещо което ще го носи два месеца и догодина няма да и стане.При условие че имаме друг космонавт.
Но ако намери някой ще са му истински благодарна.
Хайде лека нощ на всички бебоци и цунки по муцунки

А Лъвичке добре си дошла -у дома си е най-хубаво.

# 164
Лъвичке – добре сте се завърнали.  Hug И да не съм чула повече за болници.  Naughty
За къпането – аз все още я къпя всяка вечер. За нея това е един от най-хубавите й моменти. Като започна да я събличам, умира от кеф. А като види корито засиява, зацвърчава щастливо, започва да маха радостно с краченца и ръчички, цялата затреперва. И в него е много щастлива, голямо въртене, цвърчене, вирене на крака, дърпане на канче и други подобни. Като я гледам как се радва и на мен ми става любима част от деня. Та в никакъв случай няма да се откажа скоро от това удоволствие. И косата мия всеки ден. Не знам защо. И кака й така съм къпала до годинката, че и повече. И сега не пропускаме вечер, само дето заради градината и студа, косата мием по-рядко.
mmm_, честит имен ден на Алекс! А за прането - не се коси. Ама какво ти гворя?!?! Знам колко е гадно. Аз преди около месец си врътнах същия номер с едни червени чорапки. Е всичко е в розовко, ама гадничко – на петна. И какви ли още бели не правих. Една от които и до сега не мога да си простя. Стопих стерилизатора. Умрях от яд. И купих нов съответно. Но ми идеше  #2gunfire  #2gunfire  #Cussing out  #Cussing out Както и да е. Аз съм си виновна. Голяма съм блейка. Не знам какво ми става, но почти всеки ден правя по някоя феноменална глупост. И, Краси, не стана нито с вениш, нито с белина. Купувах и някакъв специален прах точно за такова боядисване (Др.Бекмън), ама и с него не стана. Пусках n на брой перални, сменях препарати и мъжа ми накрая ме накара да престана, тъй с като парите, които съм похарчила в опитите ми да оправя положението, съм можела да купя нови дрешки.
Гери, кажи като станат резултатите. Стискам палци да е от банана.
Чоко, бързо оздравяване! Честита нова кола. Дълго и безаварийно да ви вози. Хайде сега похвали се каква е.
Пулио123, добре дошла в юнската дружина! Дано с бебе Дари да се чувствате конфортно и уютно при нас! Беболинка е много сладка. Много да те радва.
Анита, без повече инциденти, мила  Peace
Пикола  Hug  навестявай ни по-често
Еви, посмях се на твой гръб.  Mr. Green Дано да нямаш нищо против  Wink
Знам, че стана много дълго. Затова обещавам, че само се похвалвам и приключвам. Не мога да се въздържа просто.  Embarassed Тази вечер Михаела си засмука палеца на крачето. Много, ама много беше сладко
Хайде лека

Общи условия

Активация на акаунт