Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 405
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ох, Лъвичке, слава Богу, че сте по-добре, дано съвсем се оправи мъничето.

За АБ си абсолютно права, и аз бях в ужас. Но пред опасността да се обезводни мъничето се предадох. Не знам дали щяхме да се оправим само с Ентерола. Но определено само с млякото нямаше да стане. А и мойта кърма съвсем се свършва откакто бях с цикъл, явно на отбиване върви работата. Имам и чувството, че не й е същият вкусът, Божо взе много често да я повръща  Tired
Както и да е. Дано еднократната доза АБ не е направила големи бели  Praynig
А за вирус - не беше. Според педито комбинация от полиомиелитната ваксина и картофите и зъбите и ...

Отивам да ям и после на разходка  Party

# 136
  • Пловдив
Здравейте !Честит имен ден на Александра на Мадаме и Александър на М_ММ ! Нека бъдат здрави и щастливи дечица !
Егати времето навън, мъгла и студ, няма мърдане от къщи  Crossing Arms Ще си стоим тук на топло и това е. Аз нещо май се разболявам, носа ми тече от време на време, да видим. Ходя из нас с маска на лицето и Вики ме гледа много учудено  Shocked хахаха. Одеве ядохме пюренце, после кърмица и вече отнесе плувката
Аз още се чудя през колко дена да въведам нов зеленчук  Thinking.
svetli   много се радвам, че детенце вече е добре. Ние пък пак не сме акали вече трети ден  newsm78 но не се и напъва, ще изчакам.
За къпането мия Вики с един "измиващ крем" на Мустела за суха кожа, много съм доволна. От раждането я къпя с него. Вече второ шише купувам, едното ни стига точно за 3 месеца.
juzefina   дано премине обривчето бързичко. При кой педиатър сте вие ?
И на мен много ми се пътува, но по празниците ще сме си тук. Най-мнго до нашите да отидем и това ще е /а те са на 15 км./ Смятам до пролетта да не предприемаме пътуване. И като тръгнем на пролет, та няма спиране  Joy Аааа и забравих да кажа, че свекърва ми ще идва другата седмица на гости, с един от племенниците ми /на мъжо, на сестра му дете/ Затъжила се жената, ми нека дойде, нямам нищо напротив  smile3503
Друго май не се сещам за сега .... Много здраве ви желая, че много болни има, а това е ужасно  #2gunfire
До скоро, прегръщам ви
Еййй Лъвичке добре ни се завърнала ! Радвам се много за Любанко, че се е стабилизарал, дано отмине всичко бързичко

# 137
  • София
Lioness Hug радвам се, че сте си в къши и Любко е по- добре.

Маслинка, до тук нищо. Утре ще ходя по- далечни магазини и ще съм без бебе, така че ще погледна. Но не очаквам да намеря, освен ако не е от някой прехвалени марки и съответно доста по- скъпи. Това го казвам, защото в едното магазинче, на което най- много разчитах и от където най- често пазарувам, момичето ми каза, че не са виждали. Защото, ако е имало са щяли да заредят. Ма какво ли се учудвам и аз, у нас момчетата в синьо, момичетата в розово и толкоз.

# 138
  • Варна
Ей, Лъвичке, добре сте се завърнали! Няма по-хубаво от дома  Grinning. Браво на Любко, че бързо се е преборил  Hug.

Светли, браво и на вас  Hug. Да си ги нямаме вече такива  Mr. Green.

Елз, аз се чудя къде се изгуби, а ти си омиткала околията  Wink. Браво на теб, бая работа си отхлърлила. Надявам се, че не се сърдиш, че си те наричам Елз, ама сигарет ми е много дълго, а и съм върла непушачка  Laughing. Много цунки на сладура.  Hug

Честит имен ден на Алексчетата!

Моята убавица вече 2ри ден е много кисела. Хич не ще да лежи или седи, само на ръчички и пак мрънка. Май зъбите пак ще са. Аман! А има 20 да излизат  ooooh!. Днес ще ходим на консултация и после ще се отчетем.

# 139
Ето ме пак  Mr. Green.Току що се връщам от зъболекаря и съм уплашена  Tired имам 4-5 кариеса и много възпалени венци  ooooh! в последно време много ме боляха и то какво било инфекция и сега съм на антибиотик  Sad абе направо ужас.Лъвичке поне вие сте добре и сте си вече в къщи добре сте се завърнали и повече да не се налага да ходите в болници  Hug.Честит имен ден на Александър да е жив и здрав и много да слушка   bouquet.Светли браво и на вас че сте по-добре и вие  Peace.Айде отивам да давам цица че детето е умряло от глад а пък тати няма цици да я нахрани  hahaha.

# 140
Виждам нещо което много ме радва-Лъвичката са в къщи!Браво  smile3501 дано все така да сте добре и повече да не пишеш за болести.

Ние ходихме на консултация и сега да си отчетем 6.800 и 69 санта.Браво на моето момиче.Наддала е 500 и 4 сантиметра.

4oko25 и аз имам доста развалени зъби а майка ми е зъболекар ама така ме е страаааааах.Все се каня ама цццццц!

Асе ние сме при доктор Стоилов.В началото малко се притеснявах че е мъж но съм много доволна от него.Голямо внимание ни обръща.

Момичета отивам да поизчистя из къщи че утре ще идват едни приятели на гости с тяхната дъщеричка която е на 6 месеца!

# 141
Здравейте и от нас  Simple Smile
Най-накрая и ние да се включим. Едва смогвам да ви изчета и в повечето случаи не ми остава време да пиша Simple Smile, та днес реших първо да пиша и после да чета Simple Smile. Дари се роди с генетично увреждане познато като Синдром на Даун, за щастие няма вродени аномалии на органите и е едно здраво и прекрасно бебе Simple Smile.

Ето малко от последните снимки на Дари:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152080&photo=83

Тези дни ще и направя нови и ще ги кача Simple Smile.
От утре започваме да се захранваме с каша но преди това с таткото решихме да и купим столче за хранене та да е на масата с нас като бял човек Simple Smile.
Иначе от както започна да се обръща от гръб по корем ( беше на 3 месеца и половина) не спира, човек не може да я остави за миг сама на твърда повърхност, след това прибира крачетата под коремчето и се дупи Simple Smile.
Има си любима играчка и обича да си играе с нея докато се люлее на люлката Simple Smile.
Последното изпълнение на което я научи баща и е да събира бележките от хладилника Simple Smile. Естествено успява да вземе листчето и след секунди го пуска на земята Simple Smile.
В понеделник ни чака и нас консултация, та ще се опитам веднага след това да ви се отчетем Simple Smile.

Хубав и весел weekend на всички Simple Smile.

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 14:55 от pulio123

# 142
Здравейте пак.
pulio123, здравейте с Дари, голяма сладурана е!   bouquet Надявам се да ви харесва тук при нас. Simple Smile
Лъвице, добре сте се завърнали!  Hug И повече никакви болести, ей! Naughty
Чоко, и аз като теб току що се връщам от зъболекар, и аз като теб имам горе-долу същите проблеми. Sad Днес ми отстраниха стара пломба и ми подготвяха зъба за новата, доста работа имаше, че кариесът е доста дълбок. До една седмица трябва да сложат пломбата, а имам още два кариеса и зъбен камък за почистване, венците ми са зле...абе с една дума - хаос. Sick А си мия зъбите редовно! Явно съм предразположена. Sad Чоко, а при теб антибиотика не вреди ли на кърменето? Мен ме е страх от лекарството, дето ми сложиха и сега щом ми се събере слюнка, ходя да плюя Sick, страх ме е да гълтам... Thinking
Краси, тоз твоя Цецо обиколи света, преди да е проходил бе! Mr. Green А пъпчето хвърлихте ли го някъде?
Ох хайде стига, че имам малко работа за фирмата, добре че чистенето днес съм го оставила на тати. Grinning

# 143
Лъвичке  Hug Hug Hug
Много се радвам,че сте си в къщи и най-вече, че детенце е добре  smile3525

4oko25 този АБ ставали за кърмачки. Прочети добре да не стане фал. И ние с мъжлето ходиме на зъболекар. Аз слава богу приключих само с 2 кариеса, но той горкия е много зле и венците му са ужас.Зъболекарката казва,че щели да му опадът зъбите преди  тези на дъщеря ни да поникнат  Confused
pulio123 големи сте сладурковци  newsm03

# 144
  • София
Здравейте и от нас!!!
При нас нищо ново. Теди преди час падна от фотьойла   Cry изпуснах я за секунда от поглед и такова завъртане направи, че се изтърси милото. Дано всичко е наред  Praynig  Сърцето ми се скъса. Сега хапна и заспа. Явно вече и е тясно на този фотьойл, а не е малък. Трябва да мисля някакъв друг вариант вече. Вие къде ги слагате да си играят.

Лъвичке добре че са ви изписали, бързо да минава всичко и повече да не се чува нищо за болести   Hug
pulio123 добре дошла   Hug много сте сладки 
За зъби не ми се говори, че съм гола вода, направо за основен ремонт. Анту и аз ги мия ама на, то си е до ген.
juzefina браво за мерките   Grinning
Щях да забравя да честитя именните дни!!! Да са живи и здрави всички именници   bouquet  bouquet

Ами туй то отивам да си гушна детенце 
На вас хубав ден  Hug

# 145
  • Пловдив
Привет отново ! На новодошлите pulio123   и бебе Дари добре дошли ! Много сладка малката  Hug
4oko25 кофти работа. Аз съм същата, ама пусти страх, за това съм на този хал. И от кога ми се счупи един зъб и си вървя така с дупката. Кога ли ще се наканя и аз да видим  Thinking
juzefina браво за мерките и теглилките. Чудни са. Ами къде е този д-р Стоилов, май много въпроси задавам  Embarassed
anii_ta айде още един тупнат на земята .. неприятно много. Вики не е толова подвижна, но все пак внимавам. Аз я слагам  в шезлонга вързана и на холовата гарнитура, като слагам от страни на шезлонга една голяма възлгавница да не се обърне случайно..и така съм спокойна.
Да я похваля, че одеве като заспа в 12,30 ч. се събуди чак в 15,00 ч.  Heart Eyes
За сега толкова   bouquet

# 146
anii_ta знам какво си изживяла и Петя го направи този номер.Ние смятаме да вземем кошара за игра и там да я слагам.

Асе доктора е в Кичука.Идва ми малко далеч ама тати ни кара всеки пат.За сметка на това съм много доволна от него!Ти джипи ли си търсиш?

pulio123 добре дошла при нас.Много сте сладки   bouquet

# 147
  • Пловдив
Асе доктора е в Кичука.Идва ми малко далеч ама тати ни кара всеки пат.За сметка на това съм много доволна от него!Ти джипи ли си търсиш?
А не, не си търся. Просто питах  Hug Верно, че далече ти идва, но важното да си доволна от него.  Peace

# 148
  • София
juzefina и аз си мислех за кошара, но все ми се виждат малки. Но май е добър вариант, поне няма да се търкулва. Мислех си да разтегна дивана, него мога да го заградя някак, но кучето ще иска да се качва, абе лудница  Whistling  Thinking

# 149
камарата е много удобна, защото го оставя той може и да се върти както се иска но знам че няма да падне а и като му хвърля няколко играчки и не ме търси. за това я препоръчвам

Общи условия

Активация на акаунт