Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 402
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Привет!
Ние нямаме разстройство вече  Party На обед пак каша ще ядем, спестих втората ампула АБ, дано не сбъркам. Сега ме чака куп работа, до после Simple Smile

П.С. Ч.И.Д. на Сашкото!

# 121
Де ще ходиш на селски туризъм?
За зъбите и мен ме съмнява. Ама не му е бял венецът още. Отложих втория Гентамицин за утре сутрин, като видя ще има ли пак теч.

А, да питам някой ползва ли за къпането сапун? Течният шампоан свърши, а имам още отпреди раждането купен бебешки сапун на Clorane (мед.козметика), дето мирише божествено на момина сълза  Crazy Та утре ше го сефтосаме, ама ми е чудно как ще сапунисам това шило  newsm78 Май ще правя сапунка и цоп вътре.

mmm, аз напоследък пера с Rex, първо харесах белия със сода ефект, наистина светва прането. Сега и цветния взех, до момента нямам забележки, но е рано.
Лека!

Svetli, аз мия дупето на Габата с Клоран - но е с невен, мисля, че е същия де Laughing
Страшно е хубав и съм много доволна от него Simple Smile

# 122
Добро утро!Аз тези дни едва се добирам да ви прочета.Малката е доста кисела и по цял ден се носим из къщи.

Честит имен ден на Александър!Да бъде жив и здрав и много послушен   bouquet

Лъвичката дано се приберат днес и всичко да е наред вече!

И стига с тия болести.Като гледам колко много болни имаааа!

Ние днес сме на консултация и да ни видят един обрив по коремчето.Появи се след ядене на каша на Хип-ориз и круша.Моят опит е че няма по-добри от Милупа.Вече само от тях ще взимам.

Отивам да пооправя малко из къщи.След прегледа ще се отчетем

# 123
GERY80 струват 10 лв. ботушките.
mmm то всяка фирма има различна номерация.Но е вискока 66 см. и предполагам ако е на височина 6те ни трябва 74 см.А иначе на другата номерация е 26 номер.Мери по тжоя бебок стига да ми кажеш колко кг. и колко см.
И Ивайла има таково голямо грапаво петно и какво за него.Що да е лошо мислех  си е че като съм се уплашила с нещо е от там.
Честит имен ден на Александър!Да бъде жив и здрав и много послушен  bouquet  bouquet

Аз не ползвам сапун свате.Ползвам Бюпхена/незнам дли правилно го написах/.На Ивайла кожата е доста суха и мисля,че са със сапун ще я изсуша повече

# 124
Ох, момичета, много сте продуктивни! Mr. Green Чета ви по диагонал, че имам доста работа, а за писане също не остава много време. Ей го, пак реве. Tired
Деси Енчева, точно Стефанова е! Peace Успех, дано е от по-леките, че бързо да минава. Praynig При моята племенница определено се забелязва промяна към добро! Ании_та, дано и при вас бързо изчезне! Praynig
ммм_, честит имен ден на Алекс!   bouquet Пожелавам му да бъде здрав и палав! Mr. Green
Светли, браво, че нямате разстройство вече! Party
Гери, какво е яла малката? Наистина може да е от банана, доколкото си спомням, той е една от храните които излизат във вида, в който са влезли. Wink Няма страшно, не се притеснявай, когато детето мине на твърда храна, неизбежно е и акото да се промени. Няма страшно! Peace
Елзи, аз пък мисля точно спирала да слагам. newsm78 Някъде четох, че добрите спирали (сиреч скъпите и на известни фирми) предпазват от рак на маточната шийка. Донякъде и за това. А и защото с три породени дяца мога директно отсега да си запазя стая в кукундрелника! Mr. Green
За къпането - все още се старая да го къпя всеки ден по 2 пъти - вечер в коритото, с косата, а сутрин само на мивката, доскоро също с главата, вече пропускаме главичката и мием са лицето и тялото. Много го успокоява топлата баня, после папка и заспива по-лесно (не че пак не реве, ама по-малко), затова гледам да му доставям това удоволствие. А и на мен ми е много приятно да го плацикам, едно ритане пада във водата, еднин смях, голяма радост! Heart Eyes
Ей, то било хубаво тати да си е вкъщи и да гледа дребния...  Heart Eyes Я колко изписах...
А, за праха за пране - аз си купих от jujata "Сано Максима" - доста е добър, мирише много приятно и изпира. Е, много упорити петна не маха, но все пак е бебешки. Доста е скъп, но и доста икономичен, така че излиза по-изгодно от другите. За упоритите петна съм се примирила, че като им умалеят дрешките на децата, ще ги изпера много хубаво с препарати за петна и ще ги прибера за бъдещите поколения! Flutter
Хайде хубав ден, болните - здарви, здарвите - щастливи! Hug

# 125
Здравейте  Hug
Честит имен ден Саши
Миличката все още кашля и това много я мъчи. Но тази нощ спинка по-добре и се надявам да отшумява. Голяма мъка е слагането на капки в носа хич не и харесва и много мрънка, дърпа се и ако накрая все пак успея се чувствам като инквизитор  Cry А капките за гърло понеже се взимат 3x7 капки и няма шанс детето да стои мирно толкова дълго, ги капя в лъжичка и така ги давам. Обаче детето няма никаква представа какво да прави(демек да преглътне) и ги плюе. Хммм как ли ще хапва пюренце  newsm78
Хайде мацки стига сме се оплаквали! Някой да се похвали нещо!!!  Party

# 126
Анту  Вярно ли 3 дечица имаш?(мислих че са 2) Това е страхотно!!!. Много ти се радвам и безкрайно много ти завиждам(благородно). Това е моята мечта да си имам 3 слънчица  Grinning Често с мъжа ми си говориме,че ако знаех колко е хубаво да си имаш бебче, Андрейка можеше да е третото  newsm62

# 127
  • София
mmm_, а ти е жив и здрав именника.  bouquet
Анту, след като се наяде малката ще го занеса да го изследват,успокоявам се, че е от банана. М-да хубавво е когато има помагачи.
Evie, и малката не винаги го преглъща и заради това изсипвам лъжичката по-навътре в устичката, за да не го плюе.
Маслинка, ама сериозно ли? И ааааз искам. Кой номер си взела?
juzefina, дано бързо се махне обривчето.
svetli, супер, че вече нямате разстройство.
gadje, ми дай си почивка! Помързелувай си.
Чоко, аз ще ходя да си правя снимка на зъбите и другата седмица трябва да ходя на зъболекар, че 2 ме болят, а и има един мъдрец, който искам да махна.
Еvie, мисля, че спирала ще е, за да не станат толкова скоро 3.

Надявам се после да се включа преди 23ч.
Спокоен ден на всички.

# 128
Гери ами незнам точно мисля че пише 13 номер.Големи са и.Ако искаш ще ти взема ако има останали.

# 129
здравейте!
днес планираме да водим Лили в Русе при баба и дядо-малко да се рзнообразим Simple Smile за коледа планираме Пловдив,при моите роднини,а за нова година-Смолян,при приятели.дали няма да прекалим с пътуванията newsm78 мислите ли,че и е рано за подобни пътешествия?аз се надявам да няма проблеми с адаптацията Praynig

# 130
  • Варна
здравейте!
днес планираме да водим Лили в Русе при баба и дядо-малко да се рзнообразим Simple Smile за коледа планираме Пловдив,при моите роднини,а за нова година-Смолян,при приятели.дали няма да прекалим с пътуванията newsm78 мислите ли,че и е рано за подобни пътешествия?аз се надявам да няма проблеми с адаптацията Praynig
И на нас ни се пътува - на гости на баба му и дядо му в Карнобат, но това променливо време ни плаши, все пак мислим да идем поне за 2-4 дни. Мъжът ми последно предложи до напролет да си седим удома.

# 131
Деси, ние с бебо на море в Гърция се бяхме потътрили и нямахме никакви дертове.Най важна е кльопачката.....в случая при нас мойте цици...имах и резервен вариант (ел.кана за вода,шише с течност за студено стерилизиране, АМ - фризо ,шишенца и т.н.),но не ми се наложи.
На 1 Януари ще ходим на ски в Австрия - така,че Пловдив ей го къде е  Grinning
Още не ми е ясно с колко багажи ще се потътрим,но вече имаме резервация,така че връщане назад няма.

# 132
Честит имен ден на Алексчо! С гордост да си носи именцето!
Ей, момичета, докато ви изчета ще почне нова тема.
Вчера баткото имаха в градината тържество по повод Деня на християнското семейство, аз забравих да честитя на всички ви Embarassed.
Честит ден на християнското семейство!/смятайте го със задна дата, т.е. 21.11. Laughing/
Тед, много внимавай с тези пюрета с мляко и с млечните каши, че ние се напарихме вече.
Светли, браво на детето, затегна дупето Laughing Има на Хип едно лечебно сокче за такива проблеми IRS 2000.
Гледах новите снибки на бебоците. Много пораснаха тез деца, ей!Няма да усетим кога ще се поздравяваме за първия учебен ден Laughing.
Ние все още сме в чуденка за празниците. Аз не се притеснявам от пътя, ами дали ще има условия подходящи за деца. С бабите и дядовците живеем в един град и постоянно си ходим на гости, така че чакам предложения за хубав хотел, с добри условия и не безбожно скъп Mr. Green
Гери, и ние вчера имахме такова ако, но и аз давах банан. От него ще да е.
Чао за сега , че ще се храним и ще ходим на разходка.

# 133
dessy encheva не се притеснявай мила. Ние Ади я водихме в Гърция на море когато беше на 3 месеца и нямаше никакви проблеми(слава на бога). Обмисляме и пътуване до Италия за Нова година обаче май няма места. И аз като теб бях много притеснана да не му стане нещо на бебо от толкова много път, но педиатърът ми е 100% за пътуванията и аз съм спокойна.
Иначе и аз като Krassi бях помъкнала всичките тези неща, но за щастие си имах кърма и то доста. Сега просто се чудя с това захранване(тя ще е в период на опитване от всичко) не знам какво да нося и как ще се сместя в допустимия багаж  newsm78

# 134
  • welcome to the Jungle
Ето ни и наааааас  Hug Hug ПОВЪРНАХМЕ СЕ!

Изписаха ни преждевременно, че отделението се напълни с много болни дечица, а Любослав е доста по-добре. НЕ, че не кашля, ама няма Т, гласчето му се върна и положението е ЕКСТРА  Heart Eyes

Аз уж се бях замолила да бягам от къщи ( в един от последните ми постове), ама установих, че от вкъщи по-хубаво няма. А в болница  Tired хич не е хубаво Naughty!

Момичета, старшно сърдечно ви благодаря за подкрепата, положителната енергия и десетките хубави послания към нас   bouquet Heart Eyes Blush. Нямате си на идея колко ми топлиха сърчицето и ми разведряваха мислите в онази стая с фаянсовите плочки, огромните стъкла...абе болничната обстановка.

dessy encheva , svetli, пътувайте спокойно  Hug Както Краси ви е казала  - бебето има нужда от манджа, да му е нито топло, нито студено и да е преобуто навреме  Heart Eyes.Иначе колкото е по-малко едно бебче - толкова по-лесно понася пътуването. Любослав е навъртял някъде над 4000 км вече с мен  Mr. Green.

svetli, специално за разстройството на Божко, виждам, че сте давали АБ. Любослав също имаше разстройство, но по препоръка на педиатърката, а и по лични мои впечатления - при положение, че е кърмаче, не му дадохме никакви лекарства. От кърмата по-добро лекарство няма всъщност,а ако е чревен вирус - антибиотикът, не само, че не действа, но и съсипва и полезната микрофлора в червата ( да не говорим, че тя едва сега се изгражда при бебетата). Та го имай предвид, още повече, че кърмиш.

Антибиотиците много лесно се изписват напоследък  #Cussing out, но в огромната си част - за спокойствие на педиатрите и за разсипия на дечурлигата #2gunfire. Така или иначе, сигурно е, че преди даването на АБ може да се провери дали състоянието на болното дете  е влошено  с бактериална или вирусна инфекция. Аз поне съм благодарна на докторите в болницата, че не предписаха едно антибиотиче ей така на Любко. А като нищо можеха да се презастраховат, щото сега тръпна в очакване да не сме пипнали някоя болнична инфекция (щото намален имунитет, вирусно заболяване + някоя и друга бактерийка и до това може да доведат).

Ха, доста кратък пост  Joy, ама поне поначесох малко пръстетата по клавиатурата, че бая ме бяха досърбяли  Joy
Хубав ден на всички!
Даже и мъгла да е навън, някак красива и пухкава ми се струва особено от прозорците на моя дом, а не на болничната стая  Blush!

Общи условия

Активация на акаунт