Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 403
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
ного писане много нещо.По въпросите.
1.За коричките нищо незнам освен че е хубаво да си купиш медицинска козметика!
2.За малкия Божо!Тоз човек ме съмнява,че ще има скоро зъби.
3.Тед тез пъпки от какво се появиха?
4.Изчерпах се!
5.Забрайх ко друго щях да пиша!
6.Ади като се върна от селския туризъм ще ви разправям.
7.Оу ето сетох се  Naughty а! Shocked пак забрайх!
Ади като се сетя ще пиша пак.

# 106
  • Варна
Де ще ходиш на селски туризъм?
За зъбите и мен ме съмнява. Ама не му е бял венецът още. Отложих втория Гентамицин за утре сутрин, като видя ще има ли пак теч.

А, да питам някой ползва ли за къпането сапун? Течният шампоан свърши, а имам още отпреди раждането купен бебешки сапун на Clorane (мед.козметика), дето мирише божествено на момина сълза  Crazy Та утре ше го сефтосаме, ама ми е чудно как ще сапунисам това шило  newsm78 Май ще правя сапунка и цоп вътре.

mmm, аз напоследък пера с Rex, първо харесах белия със сода ефект, наистина светва прането. Сега и цветния взех, до момента нямам забележки, но е рано.
Лека!

# 107
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Най-после се добрах до компютъра!
Момичета, вчера оставих Ники на майка ми и хопп, в Благоевград.
Поразходих се по магазините, видях се с приятелки, до Метро-напазарувах коледни подаръци, че и на гинеколог сварих да ида. Единия яйчник ми е малко увеличен, но за сега няма нищо притеснително. Решихме с лекарката да почна пак с противозачатъчните, че ме е страх от спирала - някой да сподели опит, ако може.
Днес, мъгла, не мъгла излязохме с моя юнак, че шило в торба не стои. Mr. Green
И гости имахме, абе, тежка програма ...
Около дечко всички кихаме и кашляме, но той за сега не се дава  Praynig дано устои миличкия.
Стискам палци всички да оздравявате.  Hug
Еличко, къде се изгуби?
Свате, целувки от нас.  Heart Eyes
Светли, и аз мисля, че зъбки ще са. И да ти кажа и Ники много хареса оризовата каша, ма кат почнах да му давам ориз с морков и ябълка, и с рожкови, сега неще да я помирише. Аз от самото начало ползвам сапуна на Клоран. Насапунисвам си ръцете и го масажирам. По-добре ми от колкото с гъбата.  Peace
Ммм, разсеяността е присъща на арт-натурите, ти къде се буташ там, г-жо инж?
 Mr. Green
Целувки и до скоро

# 108
пъпките се появиха от зеленчуково пюре на което пишеш че има и мляко. Но нали съм много умна и не беше ял от него защо да не яде и хайде още една беля на главата

# 109
svetli Аз използвам този сапун на Klorane за миене на дупе  Laughing както и почти всичко на тази фирма така че споко!  newsm10 Ама за да си по-спокойна не мий главата със сапун.

След смяна на почти всички марки перилни прахове най-накрая се спрях на Персил и съм доволна. А за съсипването на дрехи какво да ви кажа... мойто мъжле остана без тениски  Joy не знам защо само неговите дрехи се съсипват...а бебешките винаги пера на 30 градуса и натискам за ръчно. Никога не пускат и са добре изпрани. Е вярно,че още няма с какво да ги цапаме.
Лека и спокойна нощ милички   love001

П.П. и дано утре Лъвичката се върне от болница и всички болести да са останали някъде назад в миналото Praynig

# 110
Аха ясно. И ние имаме родилно петно и нашето е червено, но не е грапаво, гладко си е намира се отзад на тила й горед долу. Охх дано да не стане такова, че лоша работа.  Praynig
И нашето е такова Sad дано мине

# 111
Аха ясно. И ние имаме родилно петно и нашето е червено, но не е грапаво, гладко си е намира се отзад на тила й горед долу. Охх дано да не стане такова, че лоша работа.  Praynig

При нас е по същия начин но защо на де лоша работа  newsm78 бабите нали казват че майката е откраднала нещо и се е хванала там където бебето има петно Joy Joy Joy

# 112
  • София
Ле-ле колко сте изрисали! Едвам ви проетох и стана някаква каша. #Crazy

И Ели има родилно петънце на дясното бедно, но е като бенка, не е релефно и е кафяво. Ами не си спомням да съм се пипнала там като си откраднах  Joy
За моя радост, малката нямаше такива люспи по главата, размина се с пребелване, ама като ситен пърхот. Мия я със сапун на Нивея и нямам оплаквания и аз не използвам гъба. Дрешките на беб най-често ги пера на ръка, по рядко ги събирам за пералня.
Снощи към 3ч., малката се изака и в акито имаше някакви странни неща (доста), снимах ги и  показах на доки, тя каза, че не може да ги оприличи на нищо. Следобед пак ака и имаше 2-3 и утре ще ходя да дам да изследват. Свекър ми каза, че може да е от банана. Shocked

Добре дошли на Деси и Лили.
Cigarette, ама много работа си свършила, браво! И подаръци си купила, супер така е най-добре, а не в последния момент за всички и човек пощурява.
Еличко, къдеее си?
Маслинке, много са готини ботушките. Колко струват?
madame, много кофти за бавачката и работата. Дано е било за добро. Пожелавам ти новата работа е много по добра и с готин шеф и една нечена бавачка с железни нерви.
Лъвичке, дано бързо се оправите.
Кики, да не забравиш да ни покажеш снимка. Обещала си. Наистина добре, че са бабите, че помагат.

Лека от мен, че пак стана никое време.

# 113
Мдаа ето сетих се!Снощи малкия се събуди 3 пъти като на последното му събуждане в 5:00 по4на ария ААА УУУУУуу ама ко да ви разправям вие се досещате за какво става въпрос!Мъжът ми сънен тръгна да си гледа телефона и да се чуди няма ли да спре да говори!Голям майтап.За снимките аз съм за.Но малко тромаво ми се вижда заглавната на майските мамчета.Идеи всеки може да даде, ама кой ще обработи снимчиците?Кой има толкова много време, че да се занимава?
ЗАВИЖДАТ някой хора на слънцето.А мен питате ли ме 4 дена на дъжд в нас и вятър,а при вас бели дръвчета и натрупан сняг.Кой както се уредил както се казва  Mr. Green
Светли относно селския туризъм.Дядо му на Косьо по бащина линия още не го е виждал! Mr. Green
Ади амигос   bouquet
Да ви се оплача онова дето го плетох няма да го бъде щото не ми стигна преждата и сега друго плета! Joy и аз една плетачка се извъдих мани мани
Ади лека нощ   bouquet да спите в златен кош и да сънувате грош

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 21:48 от ycu

# 114
Добро утро момичета колко много сте изписали а аз само се мотая  Crazy.Ние още сме болни а на Симона не спира да й тече носа и кашля ли кашля  Tired ох милата няма ли вече да й минава  Praynig.Сега използвам докато спи да се разпиша че вече ме е срам  Embarassed но нямам никакво време даже и на зъболекар се записах да ходя че все отлагах но нали ме е шубе  Whistling.Лъвичке дано скоро да се приберете в къщи и Любчо да се оправи  Praynig.Ох и мен така ме е страх с това зачервено гърло къде го хвнахме тоя гаден вирус не знам  #Cussing out.И в цялата тая суматоха съм забравила да ви се похваля че си купихме нова кола на симона явно много й харесва защото като се качи в нея и моментално заспива  Laughing.Еми това е за сега от мен отивам да се изкъпа и да измия банята ей много го мразя това  ooooh!.Успешен ден ви желая  Hug.

# 115
  • София
Спинкаме добре.  bosilek ние се събуждаме в 7.30 - 8 хапва и заспива та до 11 ч. После спи от 2 до 4-5ч., после заспива към 19ч. за около 40мин. и след това към 22 ч. Но Теди е от поспаливите. Е има дни в който всичко се обърква, и няма нищо общо с горния режим.
И на мен идеята на Краси ми харесва. След малко ще добавя снимчици.
:

Благородно ти завиждам !
И моя спи по 40-60 мин 4-5 пъти през деня ,но се събужда към 6-6 30 !
Отивам да занеса урина за иследване на моя шишо ! Дано всичко е на ред!

# 116
При нас е по същия начин но защо на де лоша работа  newsm78 бабите нали казват че майката е откраднала нещо и се е хванала там където бебето има петно Joy Joy Joy
преди време пак бяхме коментирали темата и някой беше казал, че е зачервено мястото, където щъркела е държал бебчето като го носи  hahaha
така че, който не е успял да си открадне, да знае-от щъркела е

# 117
  • София
Добро утро момичета,

Да ви почерпя по едно сгряващо питие за имения ден на Александър.

за кърмещите само

Милия още няма пет месеца, а вече втори имен ден празнува. Grinning

Иначе и него вече го мъчат зъбите. Цяла нощ е ревал на сън. Могат да се напипат във венеца. Дано скоро да избият.

Уси в София няма сняг. Има мъгла, в която не знам дали да излизам, че въздуха е свеж, все едно си се наврял в газова камера.

Елз, колежке, реших, че си почнала работа. А ти по магазините. Laughing А то и инж. сме си разсеяни.

# 118
Добро утро Hug
Виждам болни бебоците,бързо да се оправяте и да не притеснявате така майчетата си Heart Eyes
Моята Йоанка все по-малко време спинка през деня,все иска да се занимавам с нея,но за сметка на това си спи 12 часа през ноща Peace
Вече започнах да я слагам седнала на дивана,между 2 възглавници и отрупана с играчки да си се занимава.
Лощото е,че иска постоянно да съм й пред очите,изляза ли за малко от стаята и започва да се криви Rolling Eyes,странна работа,до сега не беше го правила.
Как ли ще я оставям на баба й да я гледа.... Crazy
Днес сме на консултация и ваксина,по-късно ще се отчитаме Grinning

# 119
Добро утро и от нас!
Честит имен ден на малкия Александър  bouquetДа расте здраво и весело дете!
Тед,тоз щъркел тогава на много старнни места ги хваща моите GrinningМитко имаше на коремчето,но вече изчезна а Стамен има на дупето hahahaДнес ми е много смотано от времето ще де е WinkНалегнал ме е един мързел нищо не ми се прави,само ми се спи Mr. Green
Еличко наистина изчезна от хоризонта Thinking
Хайде засега толкова от мен.

Общи условия

Активация на акаунт