!!!(не се научих да плета едно време.....като бях малка си мислех,че само старите хора плетат
).Обаче пък с кеф се научих да шия на Сингера какво ли не,то не бяха рокли за латино-танците на дъщеря ми ,шлиферче с 2 лица с качулка.Децата бяха много фешън едно време,то тогава нищо нямаше по магазините...Сега само за подгъване на панталони го използвам .
на месечинките днес!
Много мрази милото да се облича и навлича, това май е синдрома на летните бебета
Все пак, те издържаха 40-градусовите жеги голички и сега търпят терор с разни космонавти, ботушки и т.н. А пък за шал да не говорим - правим борба - свободен стил за него 
Защото ако поразчупим текущата темичка има опасност да я оспамим - като гледам темите на другите месеци, първото мнение със снимките и списъчето заема почти цяла страница...

аз мажа Лили с олио Нивея преди къпане.от олиото коричките омекват и ги избелваш внимателно с гребенчето
след известно време пак се появяват,но по-малко 
И на вас ви пожелавам да изчезва бързо! И дано не се налага операция! 
Бързо да ви изпишат и да оздравеете!
И на мен името Лили много ми харесва!
Абе, гледам аз, че го споменават нявсякъде из форума... ама ще изчакам да пораснем за него 
Откога ходи Емо на фехтовка? Много хубаво!
Харесва ли му? Мъжът ми се записа на курс по кънки миналата зима и там имаше едно детенце на 3 годинки, което се научи най-бързо от всички курсисти!
Мерси, че споделихте
Досега спеше по час и половина сутрин и по толкова следобед, после си ляга в 20.00 и става в 6.00 (не броя нощните будения, защото го укротявам и той пак заспива).
От страницата на майчетата обаче ми харесаха видеоклипчетата и по-точно страницата, на която са публикувани, т.нар. детски глог. Там има и Фотогалерия, т.е могат да се слагат и снимки и видеоклипчета и ми се струва доста симпатична и приятна страница. Та ако ви хареса, имам идея там да се направят албумчета Нашите бебета на 1 месец напр, после на 2 и т.н. или не е задължително да са по месеци, може Бебета по корем, във ваничката и пр. или каквото ни хрумне. Така поне като се отвори галерията със снимки, веднага ще се видят снимките на всички бебенца... На тази страница има и рубрика Сайтовете, които посещавам всеки ден и Картички, Музика, Публикации и т.н. все полезни рубрики, където лесно и ясно можем да получим информация, както и да споделяме информация. (защото аз например трудно я намирам из отчетната тема понякога...
ама то аз съм неориентирана 
. И аз не обичам претрупаните неща, нека си остане по - семпла нашата страничка. То на МАЙ-четата е супееер претрупана даже. 

. Да питам аз пак нещо
. И се чудя дали на 5 или 7 дена да въвеждам нов
. Ставам, че трябва да сготвя нещо и за нас големите 
. И при нас е така голямата обаче е одрала кожата на тати, а Ели прилича на мен. Но като гледам снимките на Вики на 5-6 месеца, определено си прличат. Но дребните тепърва ще се променят. Както казваш - еднакъв генетичен материал
.

И Теди има хемангиом на крачето. Лекарката каза, че ще го наблюдава. Първите 2 месеца растеше, но спря. От нещата които изчетох има вероятност да изчезне, и много се надявам да стане така.