Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 412
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен! Приветствам идеята на КРАССИ:hug:  даже качих и снимки на Диди. Да се похваля (свинка)  си има ново яке за мой ужассс се пъхнах в 48 размер  Mr. Green ,а преди бременността носех 40-42(това го пиша за успокоение на мамите дето си мислят че са качили кг)За прегледа при очния - беше много обстоен и да КЕТКА съмнявах се,че Диди има проблем защото в последно време криви доста лявото оче.  Rolling Eyes Като погледне надясно и сякаш потъва навътре и едната педиатърка ми каза след6-тия мес. да я водя ,другата след годинката и накрая се обадих на очния ми лекар (аз съм от дете с диоптри) и той каза да я заведа да погледне ,че имало много причини да се криви очето и... всичко ни е наред слава Богу поне засега иска ни пак чак към края на лятото. ДЕСИ добре дошла  Hug И да честитя на всички които съм пропуснала да поздравя от вчера и днес   bouquet месечинките!

# 91
благодаря на всички,който ми отговориха,надявам се да се преборим скоро с коричките!!чувала съм,че много трудно изчезвали,едните падали  и се появявали други и така много време.......майка ми е детска учителка и ми каза че даже и в детската имало деца още с такива люспички по главата ooooh!
другото,което много ме вълнува тия дни е захранването....чета ли чета примерни схеми и в главата ми става каша.ама повечето от вас вече знаят за какво говоря Winkнаправо незная как ще се оправям,струва ми се сложно с това захранване.мисля към средата на декември да започнем и до тогава ще му мисля пък и после ще търся съвет от вас вече захранилите Peace
охххх ставам от компютъра,че малкия се разплака Confused
лека вечер на всички

# 92
Здравейте  Hug
Ние сега се прибираме, бяхме на лекар и се оказа,че слънчо не е болна(поне не е нещо страшно), но все пак ни даде нещо за облекчаване на гърло и виброцил  newsm78 За сега отлагаме захранването  Party(много ми е сложно и все не ми се иска да почвам). Малката сега спи с космонавт, шапка, шал ама милото заспа в колата и ми е жал да я разсъбличам сега. Ето я  Laughing
И на нас ни препоръчаха кремчето на Мустела. Утре ще пробвам и ще пиша. Чувала съм за преварен зехтин  newsm78. А по този повод колко често къпете бебетата включително миене на коса? Аз къпя всяка вечер, но от скоро пропускам мокрене на главата(мия през 2 дни).
anii_ta режима ви е супер!  Party
А за кашите и нашия лекар ни каза с оризова да почнем. Мисля от тези на Милупа да си взема.

# 93
  • В сърцето на ММ
Силваж,и в моята глава е същото.Аз по принцип не съм много изпълнителна и тия режими ми идват много трудни.Йоан спи,когато иска и яде когато иска/на поискване сме/.А пюрета му давам,когато се сетя. EmbarassedЗасега не сме замествали хранене и може би скоро няма да заместим.
Мен по-ме вълнува друго.Засега се кърмим успешно,обаче отказва всякакви биберони и шишета.И се чудя ,ако реша да отбивам как ще ядем през нощта.Още ни е рано за отбиване,но си мисля все пак че към годинка е достатъчно.Все пак не искам като излезем да ми дърпа фланелката и да вика"Мамо,дай цица".Дано не ви звучи егоистично.Споделете вие докога мислите да кърмите? newsm78
Мъчно ми е за бебчето на Лъвичката.Малко човече,а в болница.Дано в петък да са си в къщи. Hug
Светли,да не би разстройството да е от зъбките.
Ние вчера ядохме картоф с тиква-7 пъти ака милият.Днес не смея да давам.
Много хаотично стана,ама малкия се сърди в мен-не мога да мисля.После пак.

# 94
  • Пловдив
А по този повод колко често къпете бебетата включително миене на коса? Аз къпя всяка вечер, но от скоро пропускам мокрене на главата(мия през 2 дни).
Аз правя по същия начин !  Peace
Di13 Виктория е същата, изобщо не иска и да чуе за бибка или шише, дамо го мота из устата /шишето/ и не се сеща, че трябва да го засмуче, това като й давам вода някога. А за кърменето и аз съм на твоете мнение. До годинката е най-добре.  Peace
Ставам, че пак станало време за ядене  Crossing Arms

# 95
  • В сърцето на ММ
Деси Енчева ,забравих....добре завърнала се.Ние сме се засякли в родилния в Русе.Аз родих на 26 юни. Flutter
За миенето -и аз мия главичка през ден.

# 96
Здравейте!И ние сме на 26 юни Mr. GreenКъпя малчо вече през ден,на следващия ден мия само дупето.И ние си имаме още корички,използвах Стелакер на Мустела паднаха доста,но все още има.Лошото че му окапа и косичката,а толкова хубава беше.
EvieAndie,добре че не нещо сериозно.
Лусиа,честито ти яке със здраве да си го носиш!
Днес доста се уморих,голямо ходене голямо нещо.Дано времето да се задържи така Praynig

# 97
Малиииииииии, човек да си не заведе компа на лекар и вие изписвате 3-4страници я се засрамете.
Вчера бяхме на консултации, но заради пъпките не ни биха ваксината, остана за другата седмица. А иначе сме 8кг. и 71см.

# 98
Не схванах това със снимките на заглавната страница.Какво решихте кажете.
Но предлагам да пишем на първа страница на кой му е изникнало пъровот заъбче,кой е проходил първи,кой е казал първата си думичка и каква е тя и все важни събития в живота на малчовците

Благодаря ви,че ще се оглеждате за космонавче...
И последно гушнети си бебчетата и оценете какво богатство притежавате.много е тежко да се загуби близък човек,особено дете. Hug Hug

# 99
maslinka аз от първия миг това правя  Party постоянно гушкам, целувам и ужасно много се радвам на това щастие. Загубих много близък човек даже двама и напълно те разбирам  Hug

# 100
  • София
Здравейте,

Ние днес ходихме на гости, уж на чист въздух, а то цял ден мъгла. Малко следобед беше слънце, но много скромно.
Като се върнах цялата къща мирише на газ. Погледнах всичко е изключено. Та проветрих и чаках мъжът ми да се прибере, не смея да сготвя, да не се взирвя.

Краси, аз като студентка се научих да плета. Какво ли не прави човек, само и само да не учи. Предтекста беше да знам как се прави, като стана пенсионерка да има с какво да си запълвам времето.

Маслинка, Hug
И пак те питам, кажи за номер. В квартала има не лоши магазинчета, но всичко е по една бройка. Освен са претъпкани и няма как да разглеждаш. Та влизам в магазина и питам имате ли еди кво си, еди кой си номер и те показват, ако имат. Като в много случаи го вадят от неведоми за клиента места.

Босилек, книгите са Да отгледаш момчета и Как се възпитават момчета. Истината е, че малко преди родя харесах книга с подобно заглавие. Когато отидох да я купя - се оказа, че са две и аз не знаех коя ми е харесала. Помнех, че е от бг автор, ама явно съм се объркала. Купих и двете. Зачетох първата, от американския автор и наистина звучи по американски, не бих казала особено увлекателно (стил американска поп психология). Все още не мога да определя до колко е полезна. За другата съвсем нямам мнение. Една приятелка, специализирала детска психология ми препоръча някаква, с обща детска писхология. Ще видя приятелката следващия четвъртък и ще я питам и ще си запиша заглавието, защото е очевидно, че не помня.

И да се оплача тази седмица не ми върви с прането на дрехите на Алекс. Онзи ден една дреха, която е МАРКОВА  и до сега не е пускала, ми оцвети цялото пране в синичко. Къде небрежно- приятно, къде на мастилени петна, къде станаха мръсно сиви дрехите. Снощи по грешка съм пуснала НОВИЯ пуловер, който уплетох с останалите дрехи. И сега имам степано пуловерче. И днес съм много разстроена, че съм съсипала половината дрехи, някой чисто нови. То мани веднъж, ама два пъти подред, вече е прекалено, дори за разсеян човек, като мен.

Болните, вече съвсем ме ядосвате. Вместо да намалявате, се увеличавате. Я бързичко да оздравявате. Heart Eyes

# 101
МММ не ги изсушавай дрехите,а ги накисни с прах и вениш,а ако са бели сложи и белина .Водата да е топла.Остави ги да покиснат 1 нощ поне и тогава пак ги пусни в пералната на 60-70 градуса !!
Надявам се да съм била полезна!!Мисля си,че на всеки поне по веднъж му се е случвало подобно нещо с прането  Simple Smile На мен доста пъти се е случвало,но ги оправям вече много майсторски  Joy

# 102
Krassi-Mira една приятелка, пък и майка ми го е изпита , но е за вениш - а накиснато за 1 нощ и дрехата се скосявя. Аз лично много внимавам с този препарат, а не препоръчвам белия вениш никаква работа не върши #2gunfire

# 103
  • Варна
И тъй, дадох на човечето оризова каша, беше възхитен! Не му стигна!  Laughing Сега се надявам утре да няма вече разстройство  Praynig

Тед, аз съм доволна от Вениша  Rolling Eyes Да не говорим майка ми колко изцапани с вино покривки изпра  Peace

# 104
  • София
Мерси момичета,
така и ще направя.
Аз имам големи проблеми, от както праховете станаха строго профилирани.
Белите ми изтъняват тъканите, свалят лекото бежово (примерно) от плата и оставят петната.
След пране с прах за цветно дрехата мирише на пот, все едно не е прана.
Вече правя хиляди смески и сипвам какво ли не, за да се изпере читаво.
Единствено от праха за бебето бях доволна, а ма на аз окепазих нещата.

Общи условия

Активация на акаунт