Първо ходихме на зъболекар/за мен - той Радо още няма зъби
И се започна АБ,урбазон,инхалации за2-3 дни се оправи.Дано и при вас мине бързо и леко 
чак не си спомням, че беше и тя толкова мъничка 

Или бъркам...?
Сещам се, че беше препоръчала една книга Изкуството да бъдеш родител. Аз си я поръчах и я прочетох с голямо удоволствие.
Та исках да те питам всъщност, ако можеш да препоръчаш и някои други хубави книги за детска психология ... Мерси
Мислех да си купя и другата на същия автор, нещо за Дисциплината беше.. Иначе не, не бъркаш, завършила съм психология, но това според мен не ме прави психолог. За други книжки, ... пробвах на Ан Бакюс Моето първо бебе и Моето дете от 0 до 3, и искрено съм разочарована. Мисля, че във форума има къде по-добра информация и идеи.
много сте ми сладки с това гърне значи
Аз много се чудя, точно в гореспомената страхотна книжка пише, че децата не могат да имат съзнателен контрол над изхождането преди да навършат 2 годинки, та... от друга страна, свекървите, бабите и тем подобните около мен искрено ми се чудят, като им го казвам. Та знам ли 
за косопада - споко, почти всички сме така, онзи ден в парка срещнах една мама на януарче, та тя беше с 2-сантиметрово бретонче
От новата коса
И ти честитя избора на име за бебка, Лили е любимото ми, но пусто, на Мая хич не и отиваше, та затова е и Мая
За плача при липса на мама - и ние сме така от 2-3 седмици, но мисля, че всичко е временно, и ще се израсте. Спомням си от лекциите, че ни очаква сега първата възрастова криза - 'страх от непознатия' - когато бебо осъзнава, че мама е друго същество, и оттам и страха, че като се изгуби от поглед, дали ще се върне. 
Пожелавам да се изпълни до пръсване 
Бързо да сеоправя детенце и повече да не се налагат такива болници и прочее! 

И на вас ви пожелавам да изчезва бързо! И дано не се налага операция! 
Тази нощ малкият не спа от 4 до 6, не плака, само игра. Освен това много се влоши обривът по бузите му, въпреки мазането. Освен това от вчера е със страхотно разстройство, напук на картофеното пюре. Не знам вече ... мисля на лекар да го заведа
Може ли това разстройство да е от ваксината? 

Колкото до това дали си приличат – казват, че голямата е на мен, а малката е одрала кожата на баща си. Но и на мен ми се струва, че са почнали да си приличат мъничко. Но е нормално – все пак генетичният материал е един и същ.

Много е неприятно, мила. Вие май се кърмихте още, нали? Ако е така – продължавай колкото може повече. Това му е лека.
Трябва ли да въведа възможно най-много храни(различните зеленчуци, плодове, каши, месо) преди да заместя цяло хранене?(в смисъл да е опитвала по около седмица от всичко) Или въвеждам само зеленчуците например и увеличавам дозата докато заместя? След което правя същото и на следобедното хранене с кашата. След време следват месните пюрета и така. Ох, не знам дали ме разбрахте. Днес мисълта ми е много объркана(и аз не се разбрах много)
хем обличам и пазя ама на! Може и татито да я заразил,че нещо не беше добре. Следобяд сме на лекар и дано се окаже нещо дребно 
Все отлагам, ама няма за кога ще трябва да измисля дата и да почваме 
надявам се да се чувстваш добре тук и взаимно да си помагаме.