Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 412
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Маслинка, якенцето е още от кака и. Комплект е с панталон. Не съм обръщала внимание на космонавтите, но ще се огледам и, ако видя червено ще свиркам.

# 61
Краси идеята е много добра Peace

# 62
Добър вечер и нас!
Най-после хайманите се завърнаха JoyПърво ходихме на зъболекар/за мен - той Радо още няма зъби Laughing/, после разходка, после на гости и сега ще почвам да приготвям вечерята Embarassed
Честити половин годинки на бебоците! Честити месечинки на другите бебоци!
Маслинка, моите съболезнования!
Лъвичке, бързо оздравяване! В петък ще чакам да те "видя" на линия!
Аани, за АБКМ - първия път ситни пъпчици по телцето и си помислих, че е от олиото. Въобще не сгрях, че е от оризово-царевичната каша/млечна/ - с нея се захранвахме. От едно пяре - очичките му станаха все едно ожилен от коприва, почти се затвориха - помислих, че е от кайсията, защото тя беше новото. Смених кашата /пак млечна/ - повърна и след това по лицето и гърдичките стана на червени петна.

# 63
  • София
Леле много съм сдала багажа, по два пъти чета преди да вдена за какво иде реч.
Краси, аз съм за. По принцип харесвам подредените документи, снимки и прочие. Може дори да го направим по албумче на 6 месеца, на 7 месеца, на 13 години. Laughing
За колажите - не мен лично не ми харесват. Много бебета на куп и се сливат.
Преди си мислех да сложим снимки в началото. После си викам ще стане много тромава първата страница. А така някак по- компактно. Освен това доста се отличава нашата заглавна страница. Няма зайчета с цифри, няма сто хиляди линка с "полезна" информация и прочие. Но пък има най- важното, какво ни е на сърцето и кои сме ние с децата. Като има представителна снимка в албумчето - лесно ще се търси. Но ако на някой му се занимава за оформя, аз съм за. Но насила някой да се бъхта, не виждам смисъл.

Маслинка кажи номер, като гледам да знам за какво да питам.

# 64
Гадже,много голямо това момче,направо прилича на голям човек.И аз съм ЗА снимките.нямам нищо против.Някой пита за изцеждането.Аз се изцеждам на следобедното хранене защото циците ми ще се пръснат до вечерта ако не се изцедя.Ади ей сега да харесам някоя манекенска снимка на косьо и пращам  Mr. Green

# 65
Уси,то тази снимка малко по погрешка я качих EmbarassedНе е и актуална,Стами няма още 4 месеца.Опитах да изстрия поста,но ми дава грешка.Ох, най-накрая заспа,днес голямо мрънкане голямо нещо.Обикновено в 21,30 е заспал.Момичета слагате ли бебоците седнали?Може вече да сте писали,но понякога и аз не знам какво гледам EmbarassedОт два три дни Стами упорито се опитва да сяда.Много е смешен вдига краката и главата,зачервява се и започва да вика.
Лъвичке,много кофти.Бронхита не е шега работа.С Митко сме лежали в болница заради ларингит,горкото плаче,а гласче никакво CryИ се започна АБ,урбазон,инхалации за2-3 дни се оправи.Дано и при вас мине бързо и леко Praynig
Такаа,да отивам да си дочета книжката,че и се вижда краят.Лека нощ!

# 66
  • Пловдив
Привет и от мен най-после. Вики заспа най-после, нещо трудно тази вечер... Ние бяхме на разходка днес, после на гости на едно бебе на 2 месеца, големи хаймани сме днес. Толкова голяма ми се стори Вики пред този дребосък Joy чак не си спомням, че беше и тя толкова мъничка  Hug
Честити месечинки, на кой пета, на кой шеста ! Здраве и щастливо детство !
И аз мисля, че ще стане претрупана първата страница с толкова много снимки, но ако решите няма проблем, да го направим.
Лъвичке кофти работа, дано се оправите поне там, щом е неизбешно няма начин ще влезете. Успех !
dessy encheva добре дошла. Чувствай се като у дома си  Hug
Маслинка много готини ботушки, чудни са  Heart Eyes
EvieAndie   ехх че сладко чувалче ...  Simple Smile
Аз пак да ви питам за пюрето нещо  Embarassed Ами през колко дена въвеждате нов зеленчук, през 5, 7 ??? и в крайна сметка до колко лъжички трябва да се стигне, за да замести цяло обедно ядене например, като се почва от една, две и т.н. или колко гр. ? Охх пусто захранване, колко изчетох и пак възникват въпроси ? Ще съм благодарна да ми споделите мнение.
Леле кога стана пак 22,40 ч. Ставам, че едвам гледам вече. До утре мацки  Heart Eyes

# 67
Кетка, абе ти не беше ли психолог?  Thinking   Или бъркам...?  Blush Сещам се, че беше препоръчала една книга Изкуството да бъдеш родител. Аз си я поръчах и я прочетох с голямо удоволствие.  Peace Та исках да те питам всъщност, ако можеш да препоръчаш и някои други хубави книги за детска психология ... Мерси Wink
Ееее, много се радвам, че ти е харесала Simple Smile Мислех да си купя и другата на същия автор, нещо за Дисциплината беше.. Иначе не, не бъркаш, завършила съм психология, но това според мен не ме прави психолог. За други книжки, ... пробвах на Ан Бакюс Моето първо бебе и Моето дете от 0 до 3, и искрено съм разочарована. Мисля, че във форума има къде по-добра информация и идеи.

Краси, голям смях  Joy много сте ми сладки с това гърне значи Simple Smile Аз много се чудя, точно в гореспомената страхотна книжка пише, че децата не могат да имат съзнателен контрол над изхождането преди да навършат 2 годинки, та... от друга страна, свекървите, бабите и тем подобните около мен искрено ми се чудят, като им го казвам. Та знам ли  newsm78

lusia, защо ще ходитге с Дидито на очен? Проблем ли има?

dessy encheva, привет и добре си ни дошла! Дано ти хареса при нас... имам само една молба, ако може де.. че вече има една мама при нас със същото аватарче като твоето, та би ли си го сменила, че да не ви бъркаме? Мерси предварително  Hug за косопада - споко, почти всички сме така, онзи ден в парка срещнах една мама на януарче, та тя беше с 2-сантиметрово бретонче Simple Smile От новата коса Simple Smile И ти честитя избора на име за бебка, Лили е любимото ми, но пусто, на Мая хич не и отиваше, та затова е и Мая Simple Smile За плача при липса на мама - и ние сме така от 2-3 седмици, но мисля, че всичко е временно, и ще се израсте. Спомням си от лекциите, че ни очаква сега първата възрастова криза - 'страх от непознатия' - когато бебо осъзнава, че мама е друго същество, и оттам и страха, че като се изгуби от поглед, дали ще се върне. 

Галче, леко да мине престоя в болницата и бързо да се прибирате  Hug
EvieAndie, това не е чорапче, това си е цял чувал  Joy Пожелавам да се изпълни до пръсване  Hug

Ох айде после пак, че чувам детски плач и дрънкане на китара. Баща й има странни възгледи за приспиването ни  #2gunfire

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 11:26 от Ketkata

# 68
Ех, Лъвичке, много неприятно! Sad Бързо да сеоправя детенце и повече да не се налагат такива болници и прочее!  Hug
Краси, и аз мисля, че идеята ти е много добра!   bouquet
Кики, представям си какъв сладур ще бъде Тони в тези одежди. Laughing Чакаме снимката, като я направите!
Мадам, успех с намирането на нова работа и бавачка! Никак не ти е лесно май... Стискам палци всичко да се нареди!  Peace
Деси Енчева, добре дошла при нас. Искам само да ти споделя, че тригодишната ми племенница също има хемангиом (на лицето) и го лекуват безоперативно. Ходят при единствената лекарка за това в Пловдив (забравих й името, ако не я знаеш, ще питам), бият й инжекции през определен период от време и определено има ефект. Дано да се маха бързо това нещо, че ни е много хубаво детето! Praynig И на вас ви пожелавам да изчезва бързо! И дано не се налага операция! Praynig
Ние сме добре, няма нищо ново около нас, така че чао засега!

# 69
  • Варна
Май за пръв път влизам само да се оплаквам Sad Тази нощ малкият не спа от 4 до 6, не плака, само игра. Освен това много се влоши обривът по бузите му, въпреки мазането. Освен това от вчера е със страхотно разстройство, напук на картофеното пюре. Не знам вече ... мисля на лекар да го заведа  Thinking Може ли това разстройство да е от ваксината?

# 70
Здравейте, юнки!
Хайде да се отчетем и днешния ден.
Добре дошли, Деси Енчева и Лили! Дано ви е приятно с нас!  Hug
Лъвичке, стискам палци престоят ви в болницата да е ползотворен и кратък. И в петък да сте на линия   Praynig
Мадам, бих повторила думите на Мама Ана(виждам, че вече е само Ана  Laughing). Всяко зло за добро. Наслаждавай се на дребосъка още малко. Поне докато започне да папка и без теб. А работата, която ще намериш, със сигурност ще е по-платена и по-интересна от настоящата. Желая ти един разбиращ и подкрепящ те шеф в бъдеще.  Peace
Ани(дано не възразяваш, че те наричам така), благодаря ти. Много си мила. Ти знаеш колко е прекрасно усещането да си майка на две принцеси.  Wink Колкото до това дали си приличат – казват, че голямата е на мен, а малката е одрала кожата на баща си. Но и на мен ми се струва, че са почнали да си приличат мъничко. Но е нормално – все пак генетичният материал е един и същ.  Mr. Green
Кики, с нетърпение ще чакам да станете на 6 месеца и да видя малкия прекрасен мъж в костюм и вратовръзка. И непременно да се виждат и обувките.  bowuu
Маслинка, и аз ще се огледам за червена космонавтка.  Peace
Айде сега да се похваля. Освен оперен певец(Любано Павароти) при юнчетата ще има и една народна певица. Крещенето й беше любимо занимание от доста време, но от два дни такова страхотно иииииииииииииихххххууууууууууууууу докарва, че няма как да не прослави народното ни творчество.  Peace
Гоголина, не знам какво да ти кажа.  Cry Много е неприятно, мила. Вие май се кърмихте още, нали? Ако е така – продължавай колкото може повече. Това му е лека.
И аз имам питанка за храненето, ама ми е трудно да си структурирам въпроса.  newsm78 Трябва ли да въведа възможно най-много храни(различните зеленчуци, плодове, каши, месо) преди да заместя цяло хранене?(в смисъл да е опитвала по около седмица от всичко) Или въвеждам само зеленчуците например и увеличавам дозата докато заместя? След което правя същото и на следобедното хранене с кашата. След време следват месните пюрета и така. Ох, не знам дали ме разбрахте. Днес мисълта ми е много объркана(и аз не се разбрах много)

# 71
Светли, току-що прочетох. Заведи го на лекар за собствено успокоение. Ако се налага, спрете захранването за ден-два(докато премине разстройството). Не мисля, че е нещо сериозно. Може просто да е реакция към новата храна. Дано да е нещо безобидно. Ще стискам палци и ще чакам добри новини  Hug

# 72
Добро утро
И аз влизам да се оплача. Малката определено е болна, защото милото почти неспа от сополки и кашлица. Незнам къде я простодих  ooooh! хем обличам и пазя ама на! Може и татито да я заразил,че нещо не беше добре. Следобяд сме на лекар и дано се окаже нещо дребно  Praynig
И на мен ми предстой пусто захранване и имам милион въпроси. Как ще се оправя незнам  newsm78 Все отлагам, ама няма за кога ще трябва да измисля дата и да почваме  Party
dessy encheva  welcome надявам се да се чувстваш добре тук и взаимно да си помагаме.
А това еленче-чорапче струва 11 лв.
И Ади плаче като я гушне някой друг и не ме вижда, особено много плаче от свекър ми  Sad
Хайде да се оправям. Целувки и прегръдки на мамите и бебчовците

# 73
Привет и от нас!
Пооправих в къщи и реших да ви прочета.Днес за сефте ще давам картоф със спанак,дано да го хареса.
Аани,аз правя точно така.Въвеждам зеленчуци и увеличавам дозата докато заместя напълно обедното хранене.За основа ми е картофа засега е ял картоф+морков,картоф+тиква,картоф+чушка и днес ще включа спанак.
Светли,разстройството може да е от ваксината,но щом има и обриви по-добре се консултирай с лекар.Бързо да се оправяте Peace
Добре дошла на Деси Енчева и бебе Лили  bouquet
Честити месечинки на бебоците!Да растат здрави и красиви!

# 74
  • Варна
Отиваме на лекар. После ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт