Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 426
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • София, под Карлсон
Привет от нас с вече 5-месечния Ивайло!
За съжаление обаче, тези дни мама ходи на работа и не може да обърне много внимание на вече порастналото си момче Sad Но пък като гледам нашият татко добре се справя Laughing как се гледат по цял ден не знам, но се оказва, че Ивчо спи по час и половина при него, а при мен едва по 20- ина минути newsm78 Май ще му прехвърлям майчинството и ще се връщам на работа Wink

Сърдечни поздрави и целувки на всички бебоци!  bouquet

# 47
Здравейте.Благодаря ви за думите и куража.Аз съм добре но баща ми хич не е,все пак му е племеник.
Честити месечинки на всички бебоци празнуващи днес  bouquet
Днес успяхме и да отидем на разходка,беше хладно но слънчево при нас.Е разходихме се 3 часа.Купих и ботушки,много сладки.Ето ги

Искам и аз на бебешко парти ама сте много далече.

# 48
  • FRANCE
Здравейте мами и сладурковци,

Честито на всички празнуващи ! Леле как се изтарколи времето.

Аз не писах че несто много се насабра, но си ви четях редовно. Ми при нас ситуатцията е: бавачката напусна. Бебата такмо бесхе почнала с пуре, но като я насилваут да яде по-много и то точно на четири часа резулатат е че повръща и отказва лъжичката Sad Майка взе неплатена отпуска и дойде временно да спаси ситуацията. Със шефа ми не се разбрахме и сте напускам работа. Жалко, харесваше ми (и финансовата страна не е за пренебрегване), но дори и друга бавачка да намеря сега ще е същото. малчо не яде денем и по цяла нощ е на цица. За нощите нама проблем, но денем тя плаче дали няма някоя цица наоколо и друго непреизнава. Седи си така и си чака. Да ама никой не иска да я гледа. Така че оставаме с беба в къщи да се учим да ядем.

маслинка Sad

Лъвичке хайде да се оправя дечко.

целувки

# 49
Хопа и ние се прибрахме. Времето беше чудесно, но аз не посмях да държа бебка дълго навън затова повече обикаляхме с колата.Утре  ще вода Ади на лекар и дано не се окаже болна  Praynig
madame много кофти това с работата и бавачката, дано се оправят нещата.
Blues браво на теб. Възхищавам се на умението ти да съчетаваш работа и бебче   bouquet
maslinka чудни!
lusia успех!  Hug
bosilek тати задължително да присъства  Partyаз мисля да направя и видео материал.
Момичета освен пасатор друг уред нужен ли е за приготвянето на домашни пюрета?

# 50
  • welcome to the Jungle
Мацки, колкото и да не ми се щеше - приеха ни в болница.Там сме следващите 2-3 дни, дано не се стига до повече.
Диагнозите са - трахеит, ларингит и мисля, че и бронхит. Лекарите твърдят, че не е сериозно, но искат да сме под наблюдение и за добрпо на детето.
Изчезвам, че имам 10 минутки да стягам багаж.

АКО НА ТЕМАТА ИЗТЕЧЕ 15та страница и мен ме няма, моля някой да пусне нова.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Стискайте ни палци най-късно в петък да сме си у нас!

# 51
здравейте!
аз като най-заблудена,чак сега разбирам,че има този подфорум,та реших да се отчета Wink много ще ми е драго заедно да си гледаме децата,особено като идва зимата Simple Smile за мен-родих бебката в Русе по естетсвен път.работя като психолог и работата още не ми липсва Sunglasses кърмя от една гърда-така се получи.капе ми косата,та се чудя докога? Confusedдокато оплешивея Sick
за нея-казва се Лилия,родена е на 23.06,50см. 3,500гр.сега е 65см,7кг.смее се много,но от известно време,ако не ме вижда,много реве.от няколко дни ръмжи целодневно,ама не мога да открия причината Thinkingима рефлукс и колики,АД и хемангиом,за който ме стреснаха,че може би ще трябва да се оперира,на главата е.от няколко дни и давам оризова каша-най-много я харесва в чист вид.вече изкарахме и първото си боледуване-и двете на антибиотици 5 дни.иначе е веселячка-дърпа покривки,хвърля играчки,прави маймуннджулъци.от непознати реве,ама много ooooh!може би защото си я гледаме само двамата с таткото.той вече се притеснява,че тя винаги ще реве без мен и от непознати,вследствие на което няма да можем да я запишем на детска градина или да я оставим на някоя баба.вашите деца така ли са?
признавам,че не съм изчела другите темички-нямам време,понеже решавам листовки и ще ставам поредния луд на пътя Twisted Evilа пък и Лили почти не спи през деня,откакто се е родила.
ами това е вкратце от мен!
поздрави на всички мами и целувки на бебоците!

# 52
Галя, и аз мисля, че е за добро да сте под наблюдение! Племенничето ми разви на 3 месеца бронхти с невероятна скорост! Тогава бях в БГ и кашлицата му ми се струваше безобидна уж  Cry
Босилек, Бейби Айнщайн са детски филмчета, има различни серии. Опростени картинки, приятни мелодии, при нас имаха успех. На около година, годинка и малко като се заглеждат в ТВ могат да им се пускат за десетина минутки, сега няма смисъл, според мен.

# 53
Лъвичке  newsm45 така се надявах,че дечко ще се оправи без болница . Стискам палци!!!  Flowers Four Leaf Clover Бързо да си идвате.
Вижте какво купих днес от Бриколаж
чорапче за подаръци  santa2

# 54
  • Варна
Лъвичке, бързо да преборвате болестите  Peace. Така ще си по-спокойна надявам се. Много целувки на малките буболечки и ви пращаме цялата си позитивна енергия.

Мадам
, много лошо се е получило с работата, но може би е за добро, щом като шефът е толкова кофти човек. Сигурна съм, че ще намериш по-добра, а сега се радвай на моментите заедно с Алекс.

Аани, големи кукли тези твои щерки, пу-пу. Направо ми иде да ги изпапкам. Май си приличат двечките, а?

Деси Енчева, добре дошла! Защо сте тръгнали да се притеснявате още от сега за градината. Ти като психолог най-добре знаеш, че всички дечица са различни, а и тези неща се израстват. Минават през толкова различни периоди. Моята голяма дъщеря беше много общителна, но имахме голям проблем с яслата отначало. Така че това изобщо не е показателно.

Маслинка, страхотни обущенца  Peace. Много ще ни ходят на червеното яке  Mr. Green Heart Eyes.

# 55
ЧЕСТИТО НА 6- МЕСЕЧНИТЕ НИКИ И ГОГО И НА 5-МЕСЕЧНИТЕ СИМОНА, ДАРИНА, ИВАЙЛО И АНДРЕА И НАЙ-ВЕЧЕ НА ТЕХНИТЕ ГОРДИ РОДИТЕЛИ!!!  newsm51  love001 newsm68

Съжалявам, че и аз не успявам да се включвам особено често, но макар и само 2 пъти седмично за по 2 часа все пак работата си е работа  Grinning Нали трябва да си подготвя и уроците, а утре ще имаме и преговор... Отделно от това се занимавам и с новата къща - дизайнери, озеленители и т.н. Добре, че майка ми ми помага с децата иначе не зная...
Съжалявам и за лошите новини от Маслинка и от Лъвичката, надявам се болестите да забравят всички от нас!  Praynig
Моят голям син (утре става на 3г и 1/2) сега отиде с баба си на фехтовка и аз вместо да уча гледам малкия и съм го сложила на активната гимнастика. За навършването на 6 месеца живот и здраве ще го облека с един костюм (със сако, панталон, риза, вратовръзка и официални обувки), който баща му беше купил за батко му от Щатите и ще го снимам  Joy
EvieAndie, имаме го и ние това еленче-чорап, на Емил е Simple Smile

# 56
  • София
Здравейте момичета,

бях в Хоби и видях, че има гласуване за десетте най- красиви картички за коледния базар.
За това моля, който има време и желание да ги разгледа и да гласува http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242757.0

Маслинка, обувчетата са великолепни, вчера за малко да купя същите (сини), но бяха малък номер.

Босилек, по темата психология, купих две книги за отглеждане на момчета. Но нещо не мога да чета. В смисъл, че вечер, когато е спикиойно ме болят очите, а през деня мога да върша всичко, което не изисква вглъбяване, че вечно нещо се меца.

По повод мецането, момчето върви ИНТЕЛЕГЕНТ. Най- често вика, ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ. Като се смее е ЪЪхЪЪЪЪЪЪЪъ, ъхъъъъъъъ.  Joy Как ли ще ми се подиграва след години ...

Много ми е мъчно, като чета, че има болни, влизащи в болница и т.н. Айде празниците идат, искам ви всички здрави и спокойни.

# 57
  • София
Мамчета ,ако искате да си сложим и ние снимки на бебоците на първа страница като майските мами .Ще се опитам аз да го направя,само който иска да ми ги праща на пощата geri_76@abv.bg
На всички бебоци МНОГО ЗДРАВЕ !!!

# 58
Lioness стискам  палци скоро да се оправите. PeaceИ леко и безпроблено изкарване в болницата,че знам какъв е ужас там.
EvieAndie много сладко това еленче ,тук при нас няма такива.колко парички струва това удоволствие. Grinning Grinning
 _Ани къде намираш червени якенца аз обиколх на всякъде и не намерих.Аз по принцип си търся червено космонавче,но няма.Ако някой ми намери моля да ми вземе аз ще поема пощенските разходи но да е до 30лв.Поне тук при нас толкова вървят космонавчетата.Е не са маркови но са сладки,но няма червенички.
madame съжелявам за това с бавачката и че си напуснала работа.А междудругото защо си почнала толкова рано работа,шефа изглежда не разбира,че си станала майка и сега е по-трудно.
лека нощ на всички и бебоците да спинката сладко сладко цяла нощ.  smile3524  sleepuu

# 59
Аз имам и друга идея за снимките-защо не направим и общо албумче на бебчовците и бебките ?!Така,който добавя нова снимка на бебето си да я слага първо там,а старата или да я изтрива ,или да я премести в албумчето на бебето си.
Когато се слага снимка на бебето ще трябва да се напише ника на майката и името на бебето (например : Цецо на Краси-мира) , а отдолу в поясненията нека се запише на каква възраст е бебето на снимката !

Какво ще кажете  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт