честита месечинка на всички празнуващи!!да са здрави и засмени и да радват всички около тях!!!
Маслинка моите съболезнования,много неприятно!!!

за мухала и аз съм чувала за белина,даже имам и опит,терасата и банята-изчезна за секунди и до сега не се е появил отново

Лъвичке,това което е написала Krassi-Mira много ми хареса,аз също бих посъветвала всички не само теб-МИСЛЕТЕ ПОЛОЖИТЕЛНО!!!всичко останало е до време за да се оправи

Krassi и на мен ми се иска да започна със слагането на гърне от рано,мисля другия месец вече да се сдобием с такова и да започнем опитите като вас.иска ми се колкото се може по-рано Мирослав да почне да си казва,когато има нужда.
aani и аз съм отгоре с килцата,то вместо да свалям с това кърмене,аз си ги трупам още

но мисля че за това вина имам аз-ям много сладки и тестени храни
,а не трябва...мисля че е една зеленчуковоплодова диета ще ми се отрзи добре и на мен и на дечко 
Не е ли необходимо детенце да може да седи само? Че ние още не можем.
Маслинка, моите съболезнования, макар и с малко закъснение. Успях да поразгледам снимките на юнските бебчета и с гордост мога да заявя, че юнчетата са най-слънчевите и лъчезарни бебоци! Страхотна дружинка сме, все едно всички бебчета са излезли от кастинг за модели 
Но така си го похапва доволно
За да не му омръзне, редувам с картоф + тиква, която той мноооог харесва, защото е сладичка. Само дето за тези храни имаме спор с бабите - вие слагате ли сол или захар вътре? Аз не слагам, а те все ме навикват, че било безвкусно. Но все си мисля, че още е рано за сол и захар.... 
Аз лсед като родих бях къде-къде по-фина от сега! Но ще мисля за фигурата като прикючим с кърменето (а то дано не е скоро
цче моето диване какво юе го храня просто не знам! )
И не е вярно, че е безвкусно!
. Това си е половин година, не е майтап работа. Да са живи и здрави, много щастливи и добри деца.

Татито иска да присъства на първите лъжички и така решихме, че в събота!

моите съболезнования