Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 387
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
добро утро и  от нас!!!
честита месечинка на всички празнуващи!!да са здрави и засмени и да радват всички около тях!!!
Маслинка моите съболезнования,много неприятно!!! Cry

за мухала и аз съм чувала за белина,даже имам и опит,терасата и банята-изчезна за секунди и до сега не се е появил отново  Praynig

Лъвичке,това което е написала Krassi-Mira много ми хареса,аз също бих посъветвала всички не само теб-МИСЛЕТЕ ПОЛОЖИТЕЛНО!!!всичко останало е до време за да се оправи Hug Hug Hug
Krassi и на мен ми се иска да започна със слагането на гърне от рано,мисля другия месец вече да се сдобием с такова и да започнем опитите като вас.иска ми се колкото се може по-рано Мирослав да почне да си казва,когато има нужда.
aani и аз съм отгоре с килцата,то вместо да свалям с това кърмене,аз си ги трупам още Hug
но мисля че за това вина имам аз-ям много сладки и тестени храни  chef,а не трябва...мисля че е една зеленчуковоплодова диета ще ми се отрзи добре и на мен и на дечко Wink

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 11:02 от silvadge

# 31
момичета много ми харесва как е оформена страницата на МАЙчетата. Хайде да си направим и ние нещо подобно, по раздвижено и весело.  Peace

# 32
  • Варна
момичета много ми харесва как е оформена страницата на МАЙчетата. Хайде да си направим и ние нещо подобно, по раздвижено и весело.  Peace
Погледнах я, красива е, ама голяма играчка е паднало!

Ха добрютро! Да се похваля направих разкошно гладко кртофено пюренце и добавих 2 лъжички АМ както ме посъветва Тед. Сега чакам да се събуди юнакът и да си каже мнението, та да видим дали ще имам да черпя  Wink .
После мисля да пошарим по улиците, най-сетне пекна чудно слънчице.

Krassi, прочетох за опитите ти за гърне. Бях чувала най-рано на 8 месеца да се пробва. Я кажи как точно процедираш? Току виж се навия да опитам  Thinking Не е ли необходимо детенце да може да седи само? Че ние още не можем.

# 33
Леле, мами, кога имате време да поседвате пред компютъра!  Shocked Моя калпазанчо по цял ден дивее и нямам време да седна да си чета за изпита, та нещо друго Sad Маслинка, моите съболезнования, макар и с малко закъснение. Успях да поразгледам снимките на юнските бебчета и с гордост мога да заявя, че юнчетата са най-слънчевите и лъчезарни бебоци! Страхотна дружинка сме, все едно всички бебчета са излезли от кастинг за модели  newsm03
Малко късно и аз да се включа за картофа - варя го заедно с морков и малко чушка, след което ги пасирам заедно с водичката, в която са варени (все пак там им отиват половината витамини). Но до сега не съм разреждала с АМ - Влади много му се мръщи  smile3514 Но така си го похапва доволно Simple Smile За да не му омръзне, редувам с картоф + тиква, която той мноооог харесва, защото е сладичка. Само дето за тези храни имаме спор с бабите - вие слагате ли сол или захар вътре? Аз не слагам, а те все ме навикват, че било безвкусно. Но все си мисля, че още е рано за сол и захар....  newsm78
Колкото до килограмите - срам ме е да си кажа, че заради страха да не ми намалее кърмата си хапвам добре, а кг ми се лепят и от водата  smile3515 Аз лсед като родих бях къде-къде по-фина от сега! Но ще мисля за фигурата като прикючим с кърменето (а то дано не е скоро  newsm17цче моето диване какво юе го храня просто не знам! )
В следващите дни ще съм малко пасивен наблюдател, ако въобще стигна до комп-а, защото имам 4 изпита. Така че ще ви пиша след това.
Успех на всички, приятни зимни дни, а болните - да оздравяват!   
love001

# 34
  • Варна
Валина, бабите да си гледат работата, мнооооого е рано за сол и захар  Naughty И не е вярно, че е безвкусно!

Между другото, май не съм ти казвала "добре дошла"  Blush

# 35
  • Варна
Добър ден! За добро утро не може и да става дума при нас, засега го проспиваме  Mr. Green.

Честити месечинки на всички сладури и специални поздрави за сладкия ми Ники! 6 месеца си е една сериозна възраст  Hug  bouquet. Това си е половин година, не е майтап работа. Да са живи и здрави, много щастливи и добри деца.

Аани, няма за какво да се извиняваш!   bouquet За килограмите какво да ти кажа  Rolling Eyes, не си сама. Вики разбрица тотално кантара ни и го хвърлихме. Сега докато не купим нов отказвам да се ядосвам. Май това е решението  Wink.

Светли, дано Божо го хапне с апетит картофеното пюренце. Peace

Айде, че днес Ели е кривотия.

# 36
Мами, да ви питам - изцеждате ли се, като замествате обедното хранене?

# 37
Здравейте и от мен!
Отдавна не съм писала, но пък редовно ви чета. Днес нямаше как да не се отчета.Тук съм, за да ви почерпя - днес Гого става на 6 месеца, половин година!

Честито на всички, които празнуват, а болните да се оправят още днес!!!

Като чета за болести и настинки вече почнах да се страхувам, като излизам на разходка с бебето . Питам се дали ще му е студено, как да го облека, вечер с колко одеала да го завия, абе шантава работа...и ходя с един термометър, за да меря студа Simple Smile. Нещо не мога да се адаптирам към по-студеното време, а пък така ми се разхожда!!!

И да споделя: захраних Гого на 5м и 10 дни и съм въвела картоф, морков, тиква, оризова каша, ябъла - всяко по 4 дни и после разни миксове. В разни схеми, които чета се появява още едно хранене с "твърда " храна. Чудя се кога да го въведа!? Вие замисляте ли се върху това? Все още не съм заместила хранене, но все не ми е ясно нещо и имам питанки...
Е, това от мен! Отивам да купя торта, че е "рожден ден"....

# 38
Еха честито на половин годишнините!!!
Аз се отнесох и забравих за тези наши малки голями бонбонковци Гого и Ники  smihesorry
 bdbaloni baloni bdbaloni

# 39
Здравейте, всички! Grinning

Честити месечинки на Гоги и Ники!   bouquet

Лъвичке, много ми е мъчно, като чета как са ви нападнали болестите Sad Стягайте се и се оправяйте бързичко, стискам палци малчуганите да оздравеят и попът да изпъди всичко лошо от къщата ви!  Hug

Маслинка, мойте съболезнования!

Кетка, абе ти не беше ли психолог?  Thinking   Или бъркам...?  Blush Сещам се, че беше препоръчала една книга Изкуството да бъдеш родител. Аз си я поръчах и я прочетох с голямо удоволствие.  Peace Та исках да те питам всъщност, ако можеш да препоръчаш и някои други хубави книги за детска психология ... Мерси Wink

Еличкооооо, къде изчезна????

Момичета, какво е това Бейби Айнщайн, за което говорят всички във форума?  newsm78

Ние май свикнахме да не си доспиваме, вече не ми прави впечатление  Whistling

Иначе, решихме да захраним в събота!  Party  Татито иска да присъства на първите лъжички и така решихме, че в събота!  Rolling Eyes   Бързо пусна една питанка: Вие с картоф или с морков захранихте? (Знам, че има мами, захранили с тиква, но ние нямаме проблеми с акането, затова пропускам този вариант).

# 40
Аз още не съм излязла....Гого зазпа, та bosilek, аз захраних с домашен морков - сварен на пара (продължително го варих, може би около час) и после пасирах с преварена вода. Неизбежно е добавянето на вода или кърма (или АМ) при пасиране, иначе трябва да сложиш половин кг моркови заради пасатора, а все пак е нужна 1ч.л.
Дано съм полезна!

# 41
  • София
Сутринта размествах мебелите и сега на мухлясалата стена нямаа нищо, преди имаше един скрин (зад който започна да мухлясва). Мъж ми засега не дава да се пръска, а с белина дали ще стане бял  тапета  newsm78

Лаленце, ами май ще пробвам първо с беллина, пък после ще видим. Дано детенце се оправи и не е вече киселко, то в това прекрасно време е грехота.
Тед, ами засега е малко.
Аани, махни тестеното, намали сладкото и повече плодово и трябва да има положителен ефект.
Анту, ле-ле ако знае детенце какво му мислиш, ще е най-кроткото и послушно мишле. Joy
Валина, успех на изпитите! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Босилек, сефте от теб "чувам" за Бейби Айнщайн! newsm78 знам ли?
И аз  се чудя, че Еличко пише по-рядко, гледа много филми майче! Joy

Това от нас ние се оправяме и излизаме навън.

# 42
Елз,да ти е жив и здрав Никито !! Голям мъж да стане и да му се радвате!!

Честита половин година и на Гошко на Алгара!! Да слушка и да гушка мама и тате!!

Честито и на 5 месечните СИМОНА на мама Детрикса,ДАРИНА на мама Пулио123,ИВАЙЛО на мама Блус, АНДРЕА на мама Ивианди !!

Светли,слагам го на гърнето точно за 1-2 мин. и го придържам под мишниците,колкото да свикне с гърнето.Хватката е да го нацелиш кога му се пишка или ака.Знам,че след като се събудят от сън и пишкат,после 30-40 мин след това.Обаче опитите ми все още са хей така....Той започва да се завява и за него това е нещо ново,пипа си чорапите,чуди се какво да побароса около него и не се сеща за какво го слагам там.Имитирам звуци на пишкане,а той ми се кикоти-ми то си е смешно де..... Laughing

Маслинка много жалко за братовчед ти!!Кураж !!
Босилек,и аз захраних с морков-домашно производство.Варих морков и после го пасирах с водичката , в която беше се сварил добавих и 1-2 капки зехтин.Сега изцяло преминах на готови пюрета,защото съм убедена,че са приготвени по подходящ начин съобразени с възрастта на бебето.Не добавям кърма.Хапва си 100 гр пюренце и след това го приспивам като му давам от гърдата,защото така си се приспиваме.

Валина,добре дошла и от мен !! Аз лично не се изцеждам,защото и без това Цецо не прави паузи.Плюска си през 3 часа+/- на поискване.
През нощта колкото пъти се събуди-толкова пъти заспива с мойта цица в уста.

# 43
Честито на всички празнуващи !  Hug  Леле пораснаха ни децата да не повярва човек как лети времето! ААНИ и аз го имам проблема с кг. даже за днес искам да излезнем с мъжа ми и дечко да си купя яке ,че нещо не влизам в старото и не се харесвам ,но напук те пак са в съюз срещу мен   Laughing (тати и дете) като никога след като я нахраних на обед заспа ,баща и също той похърква ,а тя в съня си се усмихва  Laughing иначе са голяма гледка ,но аз се пукам през гърба пак ще си увисна без яке  Mr. Green (в добрия смисъл ,но и без това много рядко ни се случва да излизаме тримата)Ако се събудят скоро все пак ще успеем да използваме и топлото време ,че от 15.30 ще водим Диди на очен лекар.

# 44
Привет,много сте изписали докато ви прочета нова темичка сте заформили Whistling
Честити месечинки  bouquetКой на 6,кой на 5 да са живи и здрави  bouquet
Гери80,успех с борбата с мухъла Peaceмного неприятно нещо Close
Завърнахме се от разходка,много приятно време дано се задържи така по задълго Praynig
Маслинка Flowers Rose моите съболезнования
Лъвичке какво е това чудо с тези болести при теб.Дано не се стига до болница и всичко да премине бързо. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт