Ние нямаме разстройство вече
На обед пак каша ще ядем, спестих втората ампула АБ, дано не сбъркам. Сега ме чака куп работа, до после 
П.С. Ч.И.Д. на Сашкото!
Та утре ше го сефтосаме, ама ми е чудно как ще сапунисам това шило
Май ще правя сапунка и цоп вътре.

Успех, дано е от по-леките, че бързо да минава.
При моята племенница определено се забелязва промяна към добро! Ании_та, дано и при вас бързо изчезне! 
Пожелавам му да бъде здрав и палав! 
Няма страшно, не се притеснявай, когато детето мине на твърда храна, неизбежно е и акото да се промени. Няма страшно! 
Някъде четох, че добрите спирали (сиреч скъпите и на известни фирми) предпазват от рак на маточната шийка. Донякъде и за това. А и защото с три породени дяца мога директно отсега да си запазя стая в кукундрелника! 
Я колко изписах...

А капките за гърло понеже се взимат 3x7 капки и няма шанс детето да стои мирно толкова дълго, ги капя в лъжичка и така ги давам. Обаче детето няма никаква представа какво да прави(демек да преглътне) и ги плюе. Хммм как ли ще хапва пюренце 

за коледа планираме Пловдив,при моите роднини,а за нова година-Смолян,при приятели.дали няма да прекалим с пътуванията
мислите ли,че и е рано за подобни пътешествия?аз се надявам да няма проблеми с адаптацията
за коледа планираме Пловдив,при моите роднини,а за нова година-Смолян,при приятели.дали няма да прекалим с пътуванията
мислите ли,че и е рано за подобни пътешествия?аз се надявам да няма проблеми с адаптацията 

ПОВЪРНАХМЕ СЕ!
хич не е хубаво
!
. Нямате си на идея колко ми топлиха сърчицето и ми разведряваха мислите в онази стая с фаянсовите плочки, огромните стъкла...абе болничната обстановка.
Както Краси ви е казала - бебето има нужда от манджа, да му е нито топло, нито студено и да е преобуто навреме
.Иначе колкото е по-малко едно бебче - толкова по-лесно понася пътуването. Любослав е навъртял някъде над 4000 км вече с мен
, но в огромната си част - за спокойствие на педиатрите и за разсипия на дечурлигата
. Така или иначе, сигурно е, че преди даването на АБ може да се провери дали състоянието на болното дете е влошено с бактериална или вирусна инфекция. Аз поне съм благодарна на докторите в болницата, че не предписаха едно антибиотиче ей така на Любко. А като нищо можеха да се презастраховат, щото сега тръпна в очакване да не сме пипнали някоя болнична инфекция (щото намален имунитет, вирусно заболяване + някоя и друга бактерийка и до това може да доведат).
, ама поне поначесох малко пръстетата по клавиатурата, че бая ме бяха досърбяли 
!