Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 416
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Е, пак стана 23ч.  Rolling Eyes
Направихме разходка от 11:30 до 16:30, накрая вече ме боляха краката, ама реших, че като слизам в центъра да свърша няколко неща поне. Малката поспа 2ч. и половина. Направих си понорамна снимка и може би в неделя ще съм на зъболекър.

Добре се завърнали на мама Пулио 123 и бебе Дари!
gogolina, гадна работа така се стреснах, като червейчета.  Shocked И та теб честит ден на
християнското семейство!
Чоко, честита нова кола. Дълго и безаварийно да си я карате.  Laughing Ама Мони каква гривничка си има и аз изках да направя една на Ели, ама сребърна.
Лъвичке, супер, че вече сте в къщи и Лъбака е по-добре.
Ани, дано Еличка се успокой и да не е вече киселка. Супер за мерките, и на мен ми се струва, че това мерене на см. не е много точно.
juzefina, браво много добре е наддал и е пораснал. Весело изкарване с гостите!
anii_ta, ох и аз се чудя къде да я слагам.  newsm78 Сега седи на дивана, още не се обръща и аз много смело я оставям, ама трябва да измисля нещо сигурно. Кофтито е, че в хола (където седим през деня) няма много място, ама ще видим.
Асе, да оздравяваш борзо и дано не вдигнеш Т.
aani, май нищо не направихме,  била съм много скромна във взимането на пробата. То трябвало да се напълни половината контейнерче, а аз една лъжичка. Та ще го повнорим, трябва само да я чакам да си свърши работата. На Ели й е най-удобно да си лама палеща в коритото, по-лесно й е да се сгъне.

Лека нощ, отивам да спинкам, ако не загледам някой филм, нещо ни става навик по нощите да гледам ТV и после не мога да заспя.

# 166
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Момичета, здравейте!
Честити имен ден на именяците и на всички празнуващи!   bouquet  bouquet  bouquet
Пулио, Лъвице, Пикола  Hug  bouquet
Влизам само да кажа, че Ники вече е 8.900/70. Сложихме и ваксинката, а в победелник - изследванията.
На дечко явно ще излезне зъб, защото цял ден ръмжи и реве  Tired без ръце и гръб останах.
Пожелавам лека и спокойна нощ на всички.   bouquet

# 167
Добро утро Simple Smile

Хубав и весел ден ви желаем Simple Smile.
Нахраних малката и сега тати я пое Simple Smile а мама ще пие кафенце пред компютъра  Grinning

Отново благодаря на всички за гостоприемството, мисля наистина бях писала преди но май беше преди да родя, след като родих всичко се завъртя около състоянието на Дари, трябваше да се образоваме с татко й, за да можем да и помагаме в развитието за напред.

Усмивки и целувки!

# 168
  • София
Добро утро и от мен !
Не знам какво му става на моя бебок,но е много неспокоен и през нощта го храних допълнително !
Дали от зъбчета,дали от пюрета ???
Вчера пак имаше обрив newsm78,жълтък не съм давала,миналия път се усъмних в него.Обрива е само по гърдичките. Ще го наблюдавам !
Е това е ,оплаках се !
На всички бебоци пращам МНОГО ЗДРАВЕ !!!

# 169
Добро утро Hug
Вчера бяхме на ваксина,всичко мина добре,мерките са ни 8250 и 64 см,и на мен малко ми се струват тези см,но знам ли дори питах доки,не е ли някак ниска за тези кг,и той ми отговори,че см са й добре,по-скоро килцата са й множко хихих и така няма да купуваме готови пюренца,че от тях повече се дебелеело newsm78
За сега си хапва плодчета сутрин и оризова ванилова каша следобед Peace
От другия месец почваме и със зеленчуковите пюрета Party
Аз я оставам засега на дивана,между възглавници,но не я изпускам от поглед.
Купихме кошарка за игра,но още не е толкова стабилна и бързо се изморява седнала,така че ще почака Peace
Болните бързо да се оправят и само с усмивки да ни даряват бебоците baby_neutral

# 170
Здравейте и от нас със Анимир!Скоро не съм идвала при наште за да пиша.Вече яде пюре плодово,зеленчуково,каши Слънчо и много му харесват.Давам и жълтък по 4етвъртинка през 1 ден.На 3 декември сме на консултация да видим колко тежим.На 5 мес тежеше 7,190кг и 66 см.Имахме проблеми със крачетата,роди се със кривички и беше миналия месец със гипсчета и сега сме по добре,но правя масажи докато проходим.Надявам се да се оправи напълно до прохождане,че ще се побъркам.Целувки на малките съкровища.Доскоро от нас!

# 171
 Леле колко много сте изписали.
 Здравейте на всички ,
 ние малко се позагубихме , ама първо бях доста болна , а после дойдоха майка ми и баща ми на гости и няах никакво време за компа.
 При нас няма много нови неща.Все така си будува по цял ден и иска постоянно някой да се занимава с него.Много му е побелял долният венец и ръцете постоянно са му в устата , така че скоро чкаме зъбче.
 Хайде сега ще почвам да ви чета ,че е доста. Joy baby_neutral
 Приятен ден на всички.

# 172
Лелеее, хора, видяхте ли това: Skate
Изтекоха ми очите Heart Eyes

# 173
Ето ме вече и за повече Simple Smile
За зъболекар - и мен ме чака, но нали не сядам без упойка, та ще чакам да спра с кърменето и после - на основен ремонт.
За дечко да се похваля - дядо й решил, че ще й прави кошара от нашата спалня - сгъваема оградка тип хармоника, която да обхваща кревата ни и малкото да си пълзи вътре на воля. Да видим  newsm78 Ще снимам като стане. Иначе като съм в кухнята, мисля да я слагам в стола й за хранене, дано да й харесва нависоко да си седи и да си играе нещо и да ме гледа как шетам.
Лъвичке, хубаво е, че сте си вкъщи. Камък трябва да ти е паднал от сърцето.
Ох много ми се искаше днес да сме по магазините семейно и да купим столчето за хранене на Мая... ама няма Sad с тази мъгла, ужас направи, и някакъв педиатър казал по телевизията по възможност да не се изкарват бебета навън, че действало като газова камера, нали няма ветрец и газовете 'не си отивали' Sad А толкова ми се искаше и на мен да захраня в стол, на маса, като бял човек  Joy Реших и аз да захраня от другата събота, правим 6 месеца в четвъртък, но тати да си е вкъщи и да документира  Joy Пусто, май по-добре човек дане си прави планове, така май по-готино става, ама нали и аз съм една.... Но торта ще купя, задължително. Повод за освинване не се изпуска!  hahaha
А и аз съм като maslinka - само дето търся не космонавт, а поларено одеалце за количката, значи дюс червено, с червен декоративен шев отстрани (по възможност), не много дебело. но и не много тънко. Абе... всеки луд с номера си, някои с цяла програма  bowuu
Хайде после пак, че някой е гладен.  Hug

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 18:06 от Ketkata

# 174
здравейте!
днес планираме да водим Лили в Русе при баба и дядо-малко да се рзнообразим Simple Smile за коледа планираме Пловдив,при моите роднини,а за нова година-Смолян,при приятели.дали няма да прекалим с пътуванията newsm78 мислите ли,че и е рано за подобни пътешествия?аз се надявам да няма проблеми с адаптацията Praynig
И на нас ни се пътува - на гости на баба му и дядо му в Карнобат, но това променливо време ни плаши, все пак мислим да идем поне за 2-4 дни. Мъжът ми последно предложи до напролет да си седим удома.
Хей, Светли, моята баба е от Карнобат, да не се окажем далечни роднини някакви Grinning

# 175
 Ketkata знам за кои пеленки говориш.Ама тук при нас има само розови,синим,жълти.Честно не съм виждала червени.Ни ще разгледам пак.Ние имаме същата само,че розова и е с цип да се слага бебето вътре ама Ивайла плаче  и само я загъвам с нея.Количката е страхотна но явно и парите и са страхотни.Но ако можех да си я позволя щях да си я купя на момента. Grinning Money

GERY80 писах ти на лични. Flutter

# 176
  • Варна
И на нас ни се пътува - на гости на баба му и дядо му в Карнобат, но това променливо време ни плаши, все пак мислим да идем поне за 2-4 дни. Мъжът ми последно предложи до напролет да си седим удома.
Хей, Светли, моята баба е от Карнобат, да не се окажем далечни роднини някакви Grinning
С мен не, ама с мъжа ми може - той е от Карнобат. Ако искаш да разнищим роднинските връзки на лични  Flutter

# 177
Здравейте момичета.
Аз пак да се оплача.
През ноща бебка спа добре.Прокашля само два пъти, но за сметка на ноща сутринта беше кошмарна.Не може да спре да кашля и даже единия път така се задави,че повърна страшно много на фонтан. Веднага се обадих на педиатъра да ни прегледа пак. Хубавото е,че гърлото е добре не е зачервено и няма следи за бронхит или нещо подобно. За съжаление обаче нослето беше пълно със секрети и понеже тя не дава нито да и ги изпомпам нито да и капна разтвор нито капки се наложи да и прочистят нослето със сонда(май така се казва). Процедурата беше ужасна. Миличкото така се дърпаше, напъваше и плачеше,че аз за малко да припадна.Таткото се чудеше мен ли да спасява, бебенцето ли да успокоява.Сега като пиша пак сълзите ми тръгват и го изживявам отново.Знам,че е за добро, за да може малкото ми слънчице да диша спокойно през носа обаче аз съм си такава трудно приемам тези неща.Но вие най-добре можете да ме разберете.В момента съм с ужасно главоболие, а мъжа ми е поканил гости и направо ми идва да се гръмна  #2gunfire
Хайде стига,че много скучно стана

А Кетка виж аз по кво си паднах адски много http://www.my-joolz.com/nl/
А такива одеалца дават с Quinny-то. Може да се обадиш да питаш дали не продават само одеяло като аксесоар или пък вносителите да го доставят като резервна част.

# 178
Лелеее, хора, видяхте ли това: Skate
Изтекоха ми очите Heart Eyes
И на мене. Ама по майката! Mr. Green Без майтап, има ли такива мацета 2-3 мес. след раждането? newsm78

# 179
  • Пловдив
Привет и от мен! Днес имахме гости и нямах време да пиша.
Честита месечинка на  МАКСИМ на мама Мом_Ан! Здраве и безгрижно детство му желая.
Аз все така суполива, за щастие е само това, не кашлям, нямам и Т. Взех си едно мазило и си мажа челото и носа ме облекчава, за сега не пия нищо.
Да питам аз нещо. Взех на ХИПП ранни моркови, но не пише колко време траят след отварянето им. Някой казваше 48 часа, така ли е наистина  newsm78. Смятам утре да й сложа в картофчето от това пюре, че тук едни моркови купих нямам думи, стоят на трески  #2gunfire и за това взех уж по-сигурните.
Количките, на които дадохте линк са страхотни  Heart Eyes ама пусто и стойността им е страхотна  Peace
EvieAndie много неприятен е бил момента наистина. Аз също не понасям подобни гледки. На всяка ваксина на Вики излизах отвън пред кабинета, не мога да гледам как я бодат.  Sad камо ли подобна гледка на твоята....но важното е детенце да е добре  Praynig
Ketkata хитро измислено /това със спалнята/, чакаме снимков материал.
Толкова за сега  Hug

Общи условия

Активация на акаунт