Продължаваме с новите уроци във Фотошоп-а....(4)

• 32 577
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
  • на село
имам нужда от помощ  Embarassed явна нещо съм направила на настройките на фотошопа.  ooooh! като увелича снимката с лупата, една част от снимката ми се губи , все едно - колкото се събира на екрана - толкова, другото не го виждам. как да го оправя?

и още един въпрос -  как се използват Styles?

никой ли няма да ми отговори  Rolling Eyes
Отдолу и отстрани няма ли плъзгачи?

# 196
само отстрани се появява, отдолу -  не и се орязва снимката  Confused

# 197
имам нужда от помощ  Embarassed явна нещо съм направила на настройките на фотошопа.  ooooh! като увелича снимката с лупата, една част от снимката ми се губи , все едно - колкото се събира на екрана - толкова, другото не го виждам. как да го оправя?

и още един въпрос -  как се използват Styles?

никой ли няма да ми отговори  Rolling Eyes
Това е нормалната функция.Ти как искаш да бъде?Не може да ти се разстегне  документа с използване на лупата!!!Като погледнеж в навигатора ще видиш,че с червено квадратче или правоъгълниче(зависи от формата на документа ти) е очертана ,онази част,която се вижда при увеличението.Движиш плъзгачите и стигаш до часта,която искаш да обработиш.

Стиловете се разархивират в Preset>Styles
Ако не ти е зареден прозореца на стиловете във фотошопа можеш да го направиш от Windows>Styles.При вече отворения прозорец цъкаш на стрелкичката( горе в хоризонталната линия).Оваря ти се меню.Избираш Load style и отиваш на нужния ти вид.
В нов слой пишеш,рисуваш или зареждаш готов елемент.Отиваш на харесания вече стил,кликваш и той автоматично се зарежда на слоя.

# 198
http://www.flickr.com/photos/21105758@N05/2065044781/
и от това не съм доволна ..... днес не ми е ден Sad утре ще опитам пак ,а ако имате някакви идей свирнете ,но по- силничко Simple Smile ,че да чуя Simple Smile айде спорен шоп Simple Smile

# 199
само отстрани се появява, отдолу -  не и се орязва снимката  Confused
я опитай да натиснеш шпацията , така стрелката става на ръчичка, така дали се мести ?или си остава орязано ?

# 200
  • София
Axrax, повече ми харесва, отколкото със снежинките Grinning Няма ли да е по-добре да смъкнеш надолу цифрите в/у снежната гора. Тук също има добри календари: http://pesheck.multiply.com/photos/album/1

Аз днес мъча това: http://www.bgphoto.net/photos/6994/o633316910817370000.jpg

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 17:04 от Лекси

# 201
  • Откъм Варната
вижте това Simple Smile ... някой ще го обясни ли ако може , защото аз останах като гръмната Simple Smile
опс забравих  http://www.youtube.com/watch?v=DZDHQ9b9fbo много се впечатлих

Филтър> Пластика

На мен ми е на БГ шопа и така го намерих преди малко, дай на пауза клипчето и се вижда, малко замъглено но се разбира кое как, и аз се впечатлих и ще пробвам разни работи

# 202
ted_ защо си отрязала ръчичките на детето newsm78Червените ъгли нищо не държат-сложи ги върху снимката да изглеждат зашити върху нея.Може да намалиш цветето с копчето и да го смъкнеш малко надолу за  да изглежда че държи хартията за фона.Може да захванеш червеното цвете със безопасните-не е реално иглите просто така да си стоят във въздуха ThinkingСложи сенки на елементите WhistlingПравиш едни и същи грешки newsm78
Ще направя корекциите, но снимката е такава, аз нищо не съм рязала, а също съм задала и сенки
ето я и коригирана

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 18:15 от ted_

# 203
Момичета, качила съм доста нови китове и елементи в библиотеката. Да си попълните колекциите.  Grinning

# 204
Лекси комплексираш ме с твоите творби  Joy .... това много ми харесва ,но има едно нещо което не ми допада и това е ангела ... не знам но ми стои като залепен при това с наслоявано лепило отдолу . пробвай да махнеш сянката  Simple Smile  без нея мисля , че ще е перфектно ... всички други елементи се сливат , а ангелите изкачат и така  мисля , че бяга фокуса от дечицата . Иначе от мен имаш аплодисменти Simple Smile

# 205
  • София
мерси,  Axrax   bouquet този ъгъл /където е ангела/, наистина ми е труден - това му е трети вариант. ще пробвам с нещо друго

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 19:03 от Лекси

# 206
Момичета,да ви се оплача.
Снощи напреднах доста с календара си,но в един "прекрасен" момент се затри всичко направено до момента.  smile3511
Направо щях да получа удар.
Този номер не ми го беше правил никога и съответно не бях запаметявала нищо. ooooh!

Което значи,че трябва да го почвам наново. Tired

# 207
ORHIDEA-не.Фотошоп е мерцедеса при растерните програми,а корела мерцедеса при векторните

Мерси. Свалих и фотошопа.  Сега чета и ви гледам, ама нещо много сложно ми се вижда. Явно повече упражнения трябва. Чета уроците, пък да видим до къде ще я докарам.

# 208
  • София
Axrax, така по-добре ли е?

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 22:20 от Лекси

# 209
  • 2 етажа над тавана
Лекси, на мен този вариант ми допада повече. А и идеята за бележките към календара - с напомнянките за рожд. дни - много ми хареса.
Axrax, и твоя подобрен вариант повече ми харесва с боровите клонки Peace Нещо малко в повече ми идва свещта, но това си е мое виждане за нещата. Месеца и цифрите пак някак се губят, дали да не пробваш с по-наситено червено и за тях newsm78
ted_, синьото цвете с панделките вляво долу на рамката ми седи някак приплеснато и издължено неестествено newsm78
Айде стига съм философствала, и без това нищо не съм правила от контролното насам Embarassed

Тези, които смятат да правят календарите - какъв формат ще ги разпечатвате и на каква хартия???

Общи условия

Активация на акаунт