Продължаваме с новите уроци във Фотошоп-а....(4)

• 32 580
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
имам нужда от помощ  Embarassed явна нещо съм направила на настройките на фотошопа.  ooooh! като увелича снимката с лупата, една част от снимката ми се губи , все едно - колкото се събира на екрана - толкова, другото не го виждам. как да го оправя?

и още един въпрос -  как се използват Styles?

# 181
Axrax-краищата на отрязаните снимки може да пооправиш като вземеш мека гума./Избираш инструмента гума-после отиваш на четките и си избираш кръгла с размити краища около 5-6 размер/После увеличаваш многооо за да виждаш добре контура и започваш плавно за отнемаш от него,докато обиколиш изцяло снимките.
Относно календара-според мен елементите са много и се бият един с друг.Можеш вместо снежинки да пуснеш елхови клонки,например .
ted_-сега чак разбрах,какво ме притеснява в рамките ти.
Снимките са неподходящо отрязяни.Ето на последната имаш надпис"вече седя на столче"а столчето не се вижда.
Когато правиш портретни снимки,тогава рамките са по различни.Снимката е доста по голяма в рамката.Пробвай да оставяш повече въздух при изрязването на снимката,ще стане по добре.50% ок красотата на снимката е свързана с нейното изрязване

# 182
Запис и от мен! Много ми се ще и аз да се науча да работя с тази програма! Peace

# 183
ani69права си че столчето не се вижда, защото съм изрязвала. Това само аз сиго знам Joy

# 184
И тук да питам, че никой не ме отразява в другата тема за фото шопа, ама тя била за напреднали. doh Момичета, аз си свалих тази програмка Corel Paint Shop Pro Photo XI 11.20, с нея мога ли да пробвам да правя тези красоти като вашите. newsm78

# 185
Аз честно казано нямам представа Sick

# 186
ето какво сътворих, очаквам критика и акъл

снимката е тъмна Tired

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 21:06 от ted_

# 187
Лелееееееееееее, колко много имам да наваксвам..............

# 188
ted_ защо си отрязала ръчичките на детето newsm78Червените ъгли нищо не държат-сложи ги върху снимката да изглеждат зашити върху нея.Може да намалиш цветето с копчето и да го смъкнеш малко надолу за  да изглежда че държи хартията за фона.Може да захванеш червеното цвете със безопасните-не е реално иглите просто така да си стоят във въздуха ThinkingСложи сенки на елементите WhistlingПравиш едни и същи грешки newsm78

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 23:02 от чучулигата

# 189
Идеята беше да се задават тук въпросите, а в другата тема да се постват рамки за коментари. До колкото гледам тук коментарите си ги правите взаимно, като не мисля, че това е най-удачно  Peace
Който иска е добре дошъл в другата тема!   bouquet
А аз мисля,че не си разбарала идеята!
Учащите си публикуват ТУК рамките!Коментарите  правим ние,по-напредналите.
Когато напреднат,като Плачолина,например,публикуват и при нас.А не всички.

# 190
вижте това Simple Smile ... някой ще го обясни ли ако може , защото аз останах като гръмната Simple Smile
опс забравих  http://www.youtube.com/watch?v=DZDHQ9b9fbo много се впечатлих

# 191
ORHIDEA-не.Фотошоп е мерцедеса при растерните програми,а корела мерцедеса при векторните

# 192
  • София
Axrax, вижда се само началната страница Sad

Когато изрежа фигура и я пейстна на нов фон, какво мога да направя, за да седи по-естествено - само съм я минала с блър тула засега.

# 193
тюх ... вчера бях много впечатлена от ефекта който постигнаха на клипчето и хич не се замислих , че за този спец. клип трябва регистрация Sad .... ако имате такава или ако ви се занимава да си направите - дерзайте Simple Smile ... обещавам , че е нещо впечатляващо - 120кг. мацка как се превръща в манекен Simple Smile и всичко само с фотошопа Simple Smile
Лекси опитай по този начин http://www.youtube.com/watch?v=Y13QRSIyaJA ако пак ти иска регистрация , то непременно я направи Simple Smile
Вчера след като ми оплюхте изрязването (отнело ми 2ч. с Pen Tool Joy) и резките граници (въпреки , че бяха минати всички граници с най-меката гума) се порових из нета за друг начин на изрязване и открих този който е доста добър Simple Smile Изрязването става с Extract Simple Smile  опитай Simple Smile
ani69 идеята с клонките не беше лоша Simple Smile ... и аз си я мислих , но ми се струваше , че няма да стане и изобщо не пробвах Simple Smile Simple Smile Wink
малко по-късно ще си пусна поправката за критика и оценка Simple Smile

# 194
имам нужда от помощ  Embarassed явна нещо съм направила на настройките на фотошопа.  ooooh! като увелича снимката с лупата, една част от снимката ми се губи , все едно - колкото се събира на екрана - толкова, другото не го виждам. как да го оправя?

и още един въпрос -  как се използват Styles?

никой ли няма да ми отговори  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт