Отговори
# 30
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet
Нуни, дано сте много щастливи в новия дом! Ама ние искаме снимки  Crossing Arms
На това със загубата на гласа много се смях, то си е вярно нали затова мъжете си мечтаят за дистанционно да ни изключват от време на време  Mr. Green
Ние днес отиваме на разходка в центъра и да разгледаме аквариума, обещавам снимки след това.
Приятен ден на всички!

# 31
  • Варна
Честит имен ден на всички, празнуващи!
Фитнесът е блока ни, а аз трупам сланини Embarassed Бях свалила 2-3 килограма сега пак са си тук.
Ренка, лошо нещо, как ще крещиш по домочадието Joy
Нуни, честит нов дом, много щастие ти желая!
Аз отивам да бачкам, купихме свинко живо тегло. Сега са го гътнали горкото, а аз ще разфасовам. Много съм зла Mr. Green
Приятен уикенд!

# 32
Честито на имениците   :bouquet:

# 33
  • София
Честито на Катенцата!

Току що си изпратих мъжете навън, най-сетне дойде и моето време за почивка!  newsm44

# 34
Здравейте!

Честит имен ден на именниците!   bouquet

Пастели няма да й купувам скоро, защото ги яде. Една колежка ми беше казала преди време, че купувала някакви, които пишели само на хартия и  на нищо друго, ама пастели ли бяха, моливи ли  newsm78 , трябва пак да я питам.

много  Hug от нас

# 35
  • Русе
Честит Имен Ден на малките и големи Катета!

Ренка, и аз тъй  Mr. Green ... За сефте от незапомнени времена съм без мъж и деца днес - малко шопинг, малко глезотийки, малко привеждане в човешки вид  #Silly, че довечера ще се гуляе навън...  newsm44
(Ужас, пак не остана време за чистене!) Embarassed ooooh!

# 36
  • София
Здравейте, момичета!
Честито на празнуващите именници! Hug
Аз давам на Давид да пише с химикал от време на време, рисуваме топка Party, но и той иска да драска навсякъде, а на мен това изобщо не ми допада  Crossing Arms
Спортът - ами аз принципно нямам проблеми с формата и кг,но сякаш нещо ми отесняха някои панталони напоследък. И понеже аз не мога да пазя диети  newsm55  , ще трябва да се захвана с малко спорт поне.

# 37
  • София
Честито на Катетата!

И Лора има пастели, но Мати не го(и е открил още!

Нещо е много нетърпим станал тоз младеж и май пък ще хо водя при докторката! нещо стана, но незнам какво и това е лошото, но се промени от една седмица това дете! Мрънка за всяко нещо, тръщна се, реве, не беше такъв! Не спи следобяд достатъчно и после е крив и още по-зле става!

# 38

Да почерпя за моят рожденик днес!
Моля да ме извините, не съм ви чела, обещавам утре да наваксам   bouquet

# 39
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКОТО КАТЕ     bouquet И НА КАТЯ ОТ СЛИВЕН  bouquet!
В ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ДА НОСЯТ НЕЖНИТЕ СИ ИМЕНА!
Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА СМИНИ!   bouquet
МНОГО ДА Я СЛУША, ОБИЧА И УВАЖАВА!
Party

# 40
Здравейте!
Честито на именниците днес!
ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА СМИНИ!
Ние си имаме комп и нет ама е уайърлес и нещо ме нерви...и сме с Виста което е най големия кошмар.
Теди изкара 3 седмици на ясла и снощи вдигна 39.2
Днес 38-38.8 доки идва и каза,че е е ангина.
От 1.10.не беше пил антибиотик и днес сме на АБ-Клацид.

Ще ви чета и ще пиша адекватно Hug
Целувки Heart Eyes

# 41
  • 2 етажа над тавана
Влизам само да честитя на именниците - малки и големи! Да са живи и здрави!

И на рожденика на Смин - честито! Много да помага и да я слуша! И Смини - да не се ядосваш Wink

Роди, бързо оздравяване на Теди Hug

# 42
Здравейте.
Най-сетне си изпратих гостите и пътьом към леглото минавам да почета малко из форума.
Сминсчо, честит ти рожденик. А на Пипилота честита именничка. Да са живи и здрави.
Каталясах днес от готвене и мисля в следващите няколко дни изобщо да не влизам в кухнята Simple Smile
Лека вечер на всички.

# 43
  • София
Ооо, Смини, прекрасна почерпка! Да ти е жив и здрав рожденника!

Милия Тедко, да оздравява бързо!  Hug Мале, Роди, големи сте мазохисти- да си сложите Виста, ужас!  Wink

Днешната малка почивка ми се отрази екстра. Утре ще е още по-добре, надявам се! Пепи организира татковците и ще водят лапетата на Витоша. Само ме е яд, че не сме купили още шейничка, сигурно много щяха да се изкефят.

# 44
  • Русе
Добро утро!
Нагулях се снощи, сега съм с главобол и М. Sick

Смини, пропуснала съм ти рожденика вчера - жив, здрав и послушен да ти е!  bouquet

Роди, охххххххххххх!  ooooh! Praynig Hug
И мен ми трепери душата. Дилянката я пуснах леееко покашлюваща (след 3-седмично отсъствие и 2 АБ), изкара 1 седмица и от вчера пак леееееееко ми се сополиви. Rolling Eyes Не мога да сваря да я пусна с преспиване - тъкмо я поканят, и хоп... #Cussing out. Взех много да се нервирам вече  Close, и тия ми се правят на ударени  #2gunfire - тръгнала е от средата на септември, и има минимум месец ходене на половин ден. В последно време, все е "спокойна, все нямат проблеми с нея"... Вече 2 пъти се разправям, и като ги натисна, тя вземе, че се разболее - и после пак отначало. Ясно ми е, че те "преценяват" кога, и най-вече, че гледат да "съкращават" децата, ама туй вече на нищо не причлича! Close  Знаят, че работя, и фактът, че мога да си позволя гъвкаво работно време, не значи, че мога да си отлагам и върша работата когато и както си искам. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт