Отговори
# 45
  • София
Добро утро!

Изпратих си мъжете на Витоша и както никога до сега ще изпия едно кафе на спокойствие, ще лежа цял ден, пък дано да успея и да си излекувам гадната хрема.
Само дето и на мен така ми се ходеше на Витоша, като знам, че там грее слънчице, а не е такава гадна мъгла като тук.  Sad Ето снимчица от камерата на Алеко http://vremeto.dir.bg/web_cam.php?id=2  Който няма планове за днес, да се екипира и да заминава при пуФкавия сняг!  Crazy

# 46
  • София
Каталясах днес от готвене и мисля в следващите няколко дни изобщо да не влизам в кухнята Simple Smile

А мъжът ти и децата знаят ли? Wink
Иленка, в коя ясла ходите?
Ренка, много добре ми подейства снимката от Алеко! Party

# 47
  • Русе
Бюти, в 15-та(до зала "Дунав") сме. Преслав до юни месец тази година беше там и бях много доволна... всъщност. Още тогава, като го изписваха, ме питаха няма ли да дам малката (имахме подадена молба), но аз реших да отложа, защото имаше свободна баба за лятото. Е, после, супер проблем ми направиха - септември вече не искаха да я вземат, че си били сменили полититката - да приемат само родени 2005-та. Close. Абеееееее,  ooooh! - сигурно ми отмъщават, че все пак я набутах.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ренка
, ние тука кво - да точим лиги само по Алеко, тъй ли? Crossing Arms Wink

# 48
Добър ден, момичета.

Пак съпреживявах на ум всички последни събития и сигурно ще пропусна някой.
Но честит Дани на Юлчето и Младен. Да е много здрав и много слънчев като брат си..
Честит отминал празник и на Катетата и татко Сминсчо.
Нуни, много любов и уют в новия дом.
Бързо оправяне на Юлката, на Теди, Диляна и вскич болнички.

Симона, някъде ми е навряла очилата и от два дни съм като слепец и с главоболие. Днес трябва да прегледам гардероби и т.н, дано да ги открия, че утре как ще се работи.
Започвам..

Приятен ден на всички

# 49
  • София
Да ви питам - има ли деца с излезли или излизащи кътници? Вчера ми хрумна зъбоникнене като причина за промяната на Матей! Няма го, за да проверя!

Днес празнуваме 10 години познанство с Милен!

# 50
Честито братче на Иво, много да слуша и радва цялото семейство.

Пиша в WORD  и ще копирам , защото иначе ми излизат цифри. Що така става?

И на мен много ми се ходи на Витоша, ама половинката пак е на работа, аман значи.

За спорта само да се отчета и аз , че до началото на лятото ходих на фитнес два пъти в седмицата , без особенен хранителен режим, успях да смъкна 12 кг. Преди това съм ходила на всякви аеробики и гимнастики и никъде не съм постигала такива резултати. Ама сега с тоя курс нямам време, като свърши януари пак започвам , че ми се иска още 3-4.  Наумила съм си да си купя и степер за вкъщи , но ще видим . Като знам как едни гири си седят в килера и за две години не съм ги пипнала.

Много се притеснявам , че Ема не търпи никаква завивка, спи само по пижама. Като я завия усеща и веднага се събужда. Вашите деца как са?

Бързо оздравяване на болничките .

# 51
Вени, както бях писала и преди на Росен отпреди два месеца му излязоха кътниците. Отгоре има 10 зъба, а отдолу само двата предни и двата кътника, но не съм имала проблеми с неговите зъби, освен че текат страхотни лиги и постоянно е с лигавник.

# 52
  • Русе
Предполагам Вени има предвид последните кътници, които излизат към 2,6г. след вече излезли всички останали 16 зъба newsm78. Май на Маги и бяха тръгнали...VENIAND, вашите ще да са предкътници. Peace

...
Много се притеснявам , че Ема не търпи никаква завивка, спи само по пижама. Като я завия усеща и веднага се събужда. Вашите деца как са?
...

Същите са. Tired

# 53
Тина, и Вили спи почти постоянно отвита. Не се събужда, ако я завием, почти веднага изритва завивката. Аз не че ставам през нощта, де, но татито така разправя, че е. Embarassed
Браво за кг!!! Peace

Вени, Вили сега извади първата двойка кучешки - 13-тии 14-ти зъби.
Относно промяната в Мати, да не е свързано с по-честото ти отсъствие, заради работата!?  Thinking Напоследък забелязвам сериозни промени при Вили, заради яслата, но определено отшумяват.

Иленка, всъщност проблемът е, че не я искат за по цял ден ли!? newsm78

На Витоша верно е за шейни! Има, да го сънуваме този сняг по нашия край! Rolling Eyes

От петък насам, когато ходих до работата, съм кълбо нерви!  Close #2gunfire #Cussing out
Изпари ми се всичкият трудов ентусиазъм!
Tired

# 54
Добър ви ден  Hug

На куц крак  Blush  4естит имен ден на малката и голямата Катя и 4РД на Сминсовата полувинка   bouquet   bouquet   bouquet

Милена спи със спален 4увал та не я мисля. Ян4е, понеже сте със съЩия 4увал, Симона с какво е обле4ена от долу, и на каква температура спи? При Милена са само 10° в стаята и е само по една паму4на пижамка от долу, не zнам дали не е малко  Thinking  Но иzри4но ми каzаха да не пускаме парното.

Вени, аz поставям диагноzа бебеШки пубертет  Mr. Green 

Роди, дано Теди се оправя бърzо  Praynig  Като си дойда следваЩия път, хайде да водим децата на куклен театър  Grinning

Иленка, и на вас ви стискам палци, 4е стана направо....невърендинг стори  Crazy

Ааааа, да, zабравих. В4ера си направихме планове zа отпуската zа 2008год и реШихме да дойдем, живот и zдраве, от 1. до 12. май. Та искам да попитам, дали Ще има пак пленум?  Flutter 

В4ера ходихме малко по магаzините и най после вz4ехме боти на Милена и ръкавици, слава богу, zаЩото се о4аква сериоzен сняг тия дни (да видим пък). А мама си купи ново zимно яке  Blush
Хайде оставям ви, 4е като се събуди детето Ще ходим да гледаме една къЩа и трябва да пооправям таzи преди това  Crazy

# 55
Иленка, сигурно си права за зъбите, а Росен понеже много се върти и миналата зима и тази спи в чувал.

# 56
Татянка,
и аз съм ЗА нов пленум!  Peace Може и на същото място да е.
Да не сменяте къщата!? Thinking

Нуни,
все забравям - честито ви новодомство!   bouquet Много уют и щастие!  Hug
Покажи снимки, моля!

# 57
Да не сменяте къщата!? Thinking

Ами ве4е една година живеем в таzи, време е zа нова  ooooh!   ooooh!   ooooh!  (Няма да ходим, такъв порой има тук, ужас  Close )

И аz искам снимки, Нуни  Blush

# 58
  • Русе
Асъл, "невърендинг стори" стана... Tired.

енви, проблемът им е, че не е нещо лично - просто са им много децата и се чудят откъде да "избият". Аз не съм единствената и виждам, че го правят спрямо най-малките деца (които уж са там против политиката им  Twisted Evil) и такива, които са по-трудни за гледане. Абе, да не ви занимавам с моите ядове... ooooh!

Татянка, хайде да пратиш малко снежец насам, че много ми се вади шейната... Party

# 59
Хайде привет и от мен Wink
Кало напоследк спи завит през повечето време, което си е голямо постижение. Преди спеше с чувалче, но от известно време не го иска, та засега е с олекотена завивка само ....

За пленум с ЗА и то ако може веднага Mr. Green

Честито на всички празнували от изминалите дни  bouquet
Всички болнички да оздравяват бързо Praynig
Нуни, честит ви дом, много семеен уют да цари в него!

Енви, я кажи защо така ти се изпари трудовия ентусизъм?

Общи условия

Активация на акаунт