Енви, що така?
Вени и аз съм за теорията на Енви. Симона примерно спи много през деня, а нощем спи колкото нас 7-8 часа. Отдавам го само на желанието и да е колкото се може повече време с нас.
Намерих очилата в гардероба. Знаех си:)
И аз на твое място бих се ядосвала ужасно - или да не я вземат, или да я гледат, както трябва!
То още около месец и Диди ще им е "вместена в политиката"! 
При Вили посещават около 12-15, когато успея, да ги преброя, докато закусват следобед. Но не знам, колко са по списък.

Та питам - ако подам молба сега , тоест януари, ще могат ли да я вземат на ясла евентуално март/април? До тогава аз ще си я гледам, за което трябва и работа да спра....абе....

Никога не е спал в чувал.
. Бързо възстановяване ти желая.
, трогната съм! Даже и Цачи се е разписала, не е влизала от векове. Стана ми много приятно от всички ви, страхотни сте! И с тази тема наистина ни карате да се чувстваме мнооого специални 
, няма да изброявам, че да не артиса някой.
, че малко да взема въздух. Освен това има вероятност април, май и юни да ме привикат на работа, защото се оказва ,ч е отпуската няма да ми стигне до септември. Умната ни счетоводителка ми е спряла за 4 месеца майчинството , за да ми поизчисти отпуските, без да съм подавала молба
. Тъй като отпуската ми е пусната от 20 април, смятам , че се е объркала , че Ема навършва две години. Нищо вече не мога да направя, сега само се боря за тези месеци да ми се изплати половината майчинство, което тя не знаела. Какво да ви разправям. Сега ще се наложи да се върна в края на учебната година.

Има и снежец, за тези които все още не са му се порадвали. 

За замразяването на кърма - нямам опит.
Я, заплаши счетоводителката с ревизия от НАП/НОИ и да си оправя бакиите! 
Че се и представяш - сладурана! Включвай се по-често!!! 

Дано не стане беля!