Отговори
# 75
Аз да кажа, че Данчето със Стаси са пак в болница, днес има вероятност да ги изпишат Praynig
Енви, и аз чета същата книга, т.е. препрочитам в момента актуалните за този период глави. На мен лично много ми допада тази книга. Ако не се лъжа и Янчето, каза че също я чете и с пълна сила прилагали отразяването Wink

# 76
Е, защо така със Стаско!? Cry

Значи затова така наблягате на играчките, а аз съм си ги изоставила децата на самотек... Embarassed Embarassed Embarassed

Хайде, стига съм досаждала - опивам, да чистя! Мили ли сте прозорци в мъгла!?
Crazy

# 77
Е, защо така със Стаско!? Cry

Ами пак имаше разстройство и не искаше да пие вода ... Вчера се чух с нея и каза, че вече е по-добре и пие вода и ако всичко е наред днес може да ги изпишат. Сега чакам да мине визитацията и пак ще звъня да видя как са.

Хайде и аз да спирам, че май с Енви заформихме диалог тук тази сутрин

# 78
Какво става със Стаско, някой знае ли? Sad

# 79
Благодаря за пожеланията за новата къща. Снимки все още няма, че още не сме подредили Wink

Спешен въпрос - ентусиазмът ми баба й на Яна да я гледа до другата есен се изпари. Тая жена е  #2gunfire Та питам - ако подам молба сега , тоест януари,  ще могат ли да я вземат на ясла евентуално март/април? До тогава аз ще си я гледам, за което трябва и работа да спра....абе.... Close
Наде, абе и аз януари ще подам, ама дали ще го вземат март-април не ми е ясно.
По-скоро септември.

# 80
Добро утро и от мен.

Какво закъса  Стаси, дано се е оправил вече  Praynig.

Със счетоводителката не знам какво да правя , аз вече парите съм ги изхарчила, т. е не съм разбрала , защото то заплатата не ми е много повече от майчинството , а пък и в тази карта ми се трупат парите и не съм му хванала навреме края. Разбрах чак септември , когато ми се обади да ме пита ще почвам ли работа. Въпросът сега е да си взема за тия 4-5 месеца половината майчинство, защото не ми е дадено, като първо ми каза , че понеже съм отпуск, а не реално на работа, не ми се полагали. Като проверих се оказа ,че не е вярно и сега съм подала заявление за това. Ще видим какво ще стане. Не мога да се върна на работа лятото , защото всички са отпуск и училището е затворено , най-много да се наложи два , три месеца неплатена. Големи каши е забъркала.

Енви, не се притеснявай , децата си виреят добре на по-студено. Като гледам Ема , която е все боса и отвита , пък да чукна на дърво не е настивала досега.

Заинтригувахте ме с тая книга, ще взема да я потърся.

От вчера сме без залъгалка, за пръв път заспива без нея. Дадохме я на едно бебе, пък другата кучето я е ръфнало. Дано стане номера и днес.

Раче, страхотни снимки.

# 81
Стаско е добре вече - хапва, пийва. Днес ги изписват Wink

# 82
  • София
Милият Стасик, пак го закъса.  Sad Дано и той и другите сладури да оздравяват вече!  Hug

# 83
  • Варна
Здравейте!
Моето звер пак буйства, то кога ли е послушен.
Счупил е мишката и сега се мъча Twisted Evil. Спа при май ка ми през уикенда, но ние имахме работа при нея и детето много се раздразни. В събота го приспах аз като се събудил мен ме нямало и много плакал.
Прави опити и то успешни да помага в домакинството. Носи разни торби, подава продукти, много работливза разлика от мама си и татко си. И един такъв чистник, манииии Mr. Green
Ей, Стаско, миличкия големи перипетии, дано всичко да се свърши и да не боледува повече!
Мисче, направо се изумих. Аз 40 дена лохии, шевове..никога не бих отишла на работа. Но всеки преценява най-добре за себе си. Така поне ще изкарате празниците у дома Heart Eyes
Нуни, при нас вземат 2 пъти в годината: юни и септември. Може при вас да има такъв вариант. А тез баби, те все обещават докато бебоците са коремите, а после върви ги гони. Нали мойта майка ме ядосва по тоз повод!
Аз нито книги чета, нито се занимавам много много, май нещо съм за бой, но аз просто не съм търпелива и ми е трудно Embarassed

# 84
  • София
Здравейте!

Стига вече болести за Стаси. Измъчи се детето, а и Данчето също.
Роди, и вие бая изпатихте, ама с тия ясли...няма как.

Танче, как спи Миленката на 10 градуса  Shockedмалко ми се вижда. При нас в стаята на Соня е най-хладно ама под 18 -19 градуса не пада. Иначе бих я евакуирала.

Мисче, за мен си "workaholic". Направо ме разбиваш как можеш да мислиш на вълна работа. А пък и те разтоварва. Rolling Eyes

Аз да се похваля-вече си имаме билети и за нова година ще пътуваме до Австрия за 6 дена. Ще гостуваме на родителите на кумците ни в Клагенфурт.
То много хубаво, но сега се сещам, че няма кой да подаде молба на Соня за една друга ясла, където ще ми е по-удобно да ходи. И на мен ми се иска да почне там от април месец.

# 85
Здравейте, днес докато ви изчета....

Много палцестискане на Стаско, да оздравява бързо бързо
Ваня, ужас с тая салмонела. Сестра ми я беше карала много тежко окло един мой рожден ден.

На всички Катета честито, и на Тате Смимнсчо също.

Нямам вече време за форума, голямо тичане по новия апартамент, търся си работа, подаване на документи, изведнъж ми стана много динамично ежедневието.

Я да споделя нещо : абе вече 3-ти майстор ми казва, че на високосна година не се нанася в нов апартамент, ама няма да  успеем по-рано и сега хем не искам да вярвам на суеверия, хем ми едно свитичко на душичката. Бихте ли ме успокоили някак? Simple Smile

# 86
Привет банда  Wink

Галя, кажи на майсторите тогава да побърzат да си довърШват работата оЩе таzи година  ooooh!  Аман от суеверия  Tired

Рени, аz пък смятам 18° zа много  Laughing  Майтапа на страни, когато Милена беШе хремава, педиатъра ме попита на каква Т спи. Тогава и аz пуснах парното малко, zа да е 17, 18° и той ми каzа да не го пускам, zаЩото въzдуха много иzсъхва и 4е не е хубаво да се спи на топло. Да съм иzклю4ила парното и да съм я обли4ала добре. Сутринта ръцете й са малко студени4ки (педито ми беШе каzал да не се боя от това) но тялото и краката й са топли  Peace  И ние спим беz парно, т.е. при подобни условия, имаме дебели юргани, обле4ена съм много леко и дори ми е много топло под zавивката. А ако спя в утоплена стая, на следваЩата сутрин имам главоболие  Tired

И аz Ще вzема да потърся книгата, някой Ще ми каже ли как е името на автора на латиница?  Praynig

Мис, аz не бих натрупила кърма, най ве4е Щом като имаШ, освен ако се предвидила по дълго отсъствие от дома. Достатъ4но е да имаШ няколко порции под ръка според мен. Аz накрая колко хвърлих, не е истина  ooooh!

Креми, браво, хайде сега ве4е по редовно  Wink  А вие в БГ ли Ще си стоите или Ще отидете и вие в Кувейт?  newsm78 Мъжът ти там ли е или в БГ? (аz като мара подробната  Blush )

Дано Дан4е се вклю4и скоро с добри новини  Praynig  Много йм се събра  Sad

# 87
Това за високосната година и за новия апартамент за пръв път го чувам,то аз не съм и много по суеверията. От баба ми знам, че когато се нанасяте трябва да расте луната, а не обратното. И първото нещо което внесеш като вещ не трябва да е метла или цвете в саксия. много хубави мигове в новата къща.

# 88
  • София
Гале, това е някакво глупаво суеверия. Ако беше вярно през 4 години щеше да има спад в цените на жилища, защото никой нямаше да си купи през високосната година Simple Smile
Ако толкова се страхуваш може да се презастраховаш като поканиш свещеник да ти освети дома  Peace

Данче, Стаско  Hug Hug Hug Много ви дойде с тези болници.
Таничка и мен ме шокора с тези 10 градуса.
Енви, Деси споделяйте по нещо интересно от книгата - да си сверяваме и ние часовника. За съжаление за книги напоследък все не ми остава време...

# 89
Ми лоШа майка съм, какво се Шокирате пък и вие  Laughing  Сега на обяд спа на 11° и се събуди с топли ръ4и4ки, а хем беШе само по боди в спалния 4увал  Wink

Общи условия

Активация на акаунт