Отговори
# 300
  • Варна
Ако знаете колко ме ядоса тъпата педка Twisted Evil Не знам как не я цапардосах! Отидох за направление с цел да се консултирам със специалист за мъжките чаркове на Ники. Ей, тая откачи, били сме наговорили, друга работа нямам ли си (брат ми те ходиха за техния Mr. Green). Аз като човек й обяснявам, че искам консулт и ако е наложително да го оперирам, оная после да съм си платяла прегледа и да й върна направлението ако  не го оперират. Че като се обърна с гръб, нито ми говори нито детето поглежда. Само съска на сестрата. Даде направление и ние си отидохме. На брат ми кви проститии наговорила за хормонални инжекции, да седат и чакат да порасне още (2г. е малкия). Леле то бива да не отвориш нет-а, ама поне едно списание да прочетат! Сега се чудя как ще ходя ако ми наложи пак, ако ще се държи по този начин не знам. Още сега да я сменям файда никва, тя таз ми е втората един дол дренки са. Те като чуят направление, че лудват #Cussing out Не стига, че чаках 2 часа и полудях с малкия, ами таз ми вдигна нервите!

# 301
  • Русе
Ренка, дружен голям палцестис имате утре! Hug

Ей го и Валката  Heart Eyes - Абе, какви са тез наш'те момци с тез къдрици (на Смини златокосия принц и той!) - да ги изядеш с перчемите! Flutter Пък, девойките - плешиви . hahaha

Данче, 1 час път до яслата - и мен би ме отказал.  Confused А какви са тези недомлъвки в скобите?!? Shocked - нИдей тъй! Naughty

Уф, Красеееей, нямам думи! #Cussing out

# 302
  • Варна
Данче, верно какви ги пускаш? Недей дърпа дявола за опашката и да сте се скарали ще мине. Я, си гледайте хубавото дете и се обичайте Heart Eyes
Иленка, добре че ми мина малко. Чак мъжа ми се учуди като му казах, брата и той. Детето искаше да я гушне, а тя му обърна гръб, баси!
Няма ли да има нова тема?

# 303
Красе,не се ядосвай ами точно сега е момента и твоят личен и законовият да си смениш докторката,така че изобщо не чакай мила.Тази смотанячка явно нищо не знае и невлиза в положение на хората.  bouquet

# 304
  • София
Добър вечер!
Благодаря за съболезнованията и честитките!
Априлските мацки са най-готините и какви моми са вече....
Ренка и аз ще стискам палци за утре!
Енви  - позна, нов кмет - нов екип. Постъпи много долно, аз ако исках можеше и да не си тръгна, но реших да не му създавам проблеми, а той сега не иска да ми разпише служебната книжка голям нещастник но дано има господ и с неговите камъни по неговата глава, много съм ядосана и огорчена, но дано от утре да няма проблеми

Днес ходихме на един детски рожден ден и имаше около 10 дечица на възраст от 1 до 2г, голяма лудница...
Лека вечер!!!!

# 305
  • Варна
Джинджър, всички са такива. За чяастен пари нямам, сега вече съм наясно за какво мога да я търся. Аз направления си взех, така или иначе Mr. Green

# 306
Здравейте!

Данче не се отказвай от яслата-стойте си малко у дома, но сам трябва да си изгради имунитет малкия. Аз при Теди вече забелязвам подобрение/въпреки ангината миналата седмица/ Но определено един час път е множко-сменете яслата с близка и без това наново ще почва едва ли не. И гледай да сте заедно! Peace
Госпожата вчера каза, че доста взел да "палува" Теодор Joy Знам аз какво има предвид за моя бяс Mr. Green
Но със спането там не може много да свикне и спи още по малко-около час.
А за АБ-то4но и Теди се подрискваше 3 дена сигурно и то доста-това и в листовката го пишеше, като странична реакция. То на голям 4овек му става лошо от силен АБ пък за дребосите да не говорим.

Скралет, Ексче- съболезнования за загубите!

Гале не се давай-да не се правят на луди ами да си оправят бакиите.

Диди, Йо, Алекс, Вальо - всички са големи сладури, ако пропускам някой фотографиран ме извинете-считайте се в списъка Hug

Ренка хайде и утре успех ви желаем!

Красе смени си докито. Нашата поне и нощем да и звъниш е винаги любезна, обяснява и дава съвет.

Енви така е наистина не остава много време да се видим цялото семейство след работа и ясла, но това е живота.

Татянка верно, че вие хем си се гледате и пак боледува Милена-и ри нас беше така преди да тръгне.
Ама до една годинка сякаш друг човек беше...после се почнаха болестите при Теди.

Степ аеробика- започвам да ходя от утре.Вечер от 20 до 21ч.Вече съм се заоблила като в 4-5 месец бременност след спирането на разходките откакто Теди почна опитите и ходене на ясла Whistling Направо съм по-зле от миналата зима Crossing Arms Таблицата отдолу не е поправена Mr. Green Ежедневните ни разходки мнооооого ми липсват.

Айде аз се понаписах...ама съм сама Mr. Green

# 307
Заповядайте в новата темаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=246434.0

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 23:55 от СмиНсЧо

Общи условия

Активация на акаунт