Отговори
# 285
  • Варна
Ексче, аз вече изключва от кабела компа. Иначе няма спасение, може да цъка цял ден. Пуска си игра, после излиза, сменя ги и така. Сега пускам по малко сутрин и после след-обед. За мен няма комп докато не легне да спи.
Ще имам гостенка след малко, ще ви оставям.

# 286
  • София
Добро утро!

Деска, много ви е натоварена програмата. Хубави неща са това. Party

Диди е страхотна, много ми хареса. Аз пък все забравям да слагам шноли и ластици по косата на Соня.

Скарлет, пиши за новата работа, и на мен ми е интересно.

Смятам да заведа Соня в някое фото да й направят 2-3 свястни снимки, които да използвам за календарчета за бабите. Иначе трябва да изщракам 200 снмики, за да избера няколко които стават.

Отивам да се глася, защото днес ще ни снимат в работата всички от някакво списание bowuu

# 287
  • София
Иленка, много хубави деца умеете да правите! Продължавайте все така!

Скарлет, моите съболезнования! Честото за новата работа, разказвай, аз също съм от любопитките!

Нашето боледуване т.е. стоене в болница започна, защото Стаско беше с Т цяла седмица, а гърло, дробове всичко беше ок. Думите на лекарката ни бяха, че няма причина поради, която да ни изпише АБ. Постъпихме в инфекциозното отделение на Окр. б-ца, защото с дни не беше ял и пил вода т.е. се беше обезводнил. На втория ден в болницата вдигна 39 Т та търчахме на ренген да му снимат белите дробове. Нямаше му нищо, както наред бяха и изследванията, почти де - нисък хемоглобин, завишена утайка и т.н. Заради Тта почнаха да му слагат АБ изписаха ни с рецепта за АБ (Панцеф). На 3тия ден въпреки АБ вдигна пак еднократно Т, а след това почна и разстройството. Пак спря да яде и да пие течности. Пак отидохме на преглед в болницата и пак ни приеха. Пак му сложиха системи (глюкоза + солеви р-ри). Появи му се вълчи глад и започна яко разстройство, така беше 2 дни, на 3тия всичко се нормализира, започна да се храни и да пие доста течности. Чукам много силно на дърво, сега е ок, има апетит за 2мина, пие вода нормално. Извода ми - може би ако още в началото ни бяха изписали АБ може би нямаше да преживея всичко това, от др. страна и лекарката беше права, че нямаше основания за АБ. 2ро-притеснено ми е, че дефакто не се разбра от какво беше Тта, защо се подриска въпреки АБ... 3то - децата бързо се разболяват и бързо оздравяват. 4то - явно сбърках с даването на ясла...
Сега продължавам да го държа на диета и изпитвам безумен страх като хапне нещо извън диетата да не се повтори кошмара, който изживях. Надявам се по-скоро да се оправя, имам напредък - спрях да го пипам за Т през 5 сек  Mr. Green

# 288
Добро утро и от нас  Hug

Скарлет, приемни моите съболеzнования, и аz го преживях миналия месец  Sad  Такъв е живота и колкото пове4е порастнем, толкова пове4е трябва да се сбогуваме с любими хора  Cry Cry Cry

Енви, а Вили до 18 4аса в яслата ли е? А ти в кантора ли работиШ? Какво право то4но?

Ау, Иленке, Диди е много сладка  Heart Eyes  Ако оЩе нямаШ Коледен подарък zа мъжът ти, купи му едно оръжие, Ще му е необходимо след време  Mr. Green

Деси а ти какво работиШ?  Blush  Много хубави работи ви предстоят, искам и аz  Crossing Arms
Ха дано да имаШ и ходене до митницата  Wink

защо се подриска въпреки АБ...

Дан4е, според мен не е въпреки АБто, а zаради АБто, то нали обърква стомаШната флора  Peace  И съм съгласна с педиатърката 4е АБ беz видима при4ина не се дава, но съм съгласна и с теб, 4е трябва да се раzбере от какво е таzи Т.  Но те бебетата 4есто вдигат Т ей така..... Thinking

Сминс, снимките са страхотни, колко мъ4но ми стана само...  Sad

Който иска да удари едно рамо zа бебето на най добрата ми приятелка  Wink 

# 289
Деси а ти какво работиШ?  Blush  Много хубави работи ви предстоят, искам и аz  Crossing Arms
Ха дано да имаШ и ходене до митницата  Wink
Програмист съм.
А за митницата ...  ох как чакам честитката вече Mr. Green всеки ден проверявам пощата с надеждата да има повиквателна, ама още я няма  Wink

# 290
И Данче, ще приключвате ли с яслата?

Ама днес съм бясна, в един магазин как ме метнаха за една душ-кабина.Още не мога място да си намеря, а не мога и да докажа нищо за съжаление.

# 291
  • София
Гале какво са те метнали? С яслата приключваме за този и другия месец (за др. месец по мое усмотрение, а може и още), ще подавам молби за други ясли, защото настоящата ми е на неудобно място (пътувам с 2 рейса и то все в задръстванията).

Бях се настроила, че по това време вече ще работя, ще изкарвам някой лев, за да пълниме бездънната финансова дупка у нас... пак ще караме притеснена Коледа, но важното е да сме здрави, че нещо само кошмари с диагнози взех да сънувам  Tired

# 292
Абе поръчах уж от по-скъпата, по-хубава, а те ми носят по-евтина, но платена на цената на скъпата - объркано го написах, но сега се опитвам да го докажа.

Данче, не се отказвайте толкова лесно от яслата. И ние бяхме болни, с незнам колко вида антибиотик, в болницата, но се преживява, израства се. Днес пак нещо ми покашляше, но усещам че започва нарочно да го прави някой път. Ще я видя довечера.

# 293
Гале, нали си платила *лв, имаш разписка. Те какво си мислят, че ги складираш вкъщи скъпи и евтини и ги мамиш ли?

# 294
Гале, не пише ли модел или нещо подобно на разписката? Как така ще ти донесат по-евтината и ще ти я таксуват по-скъпо #Cussing out

# 295
Пише разбира се, и на кашоните пише и на складовата разписка пише. Само че ме уверяват, че скъпата фирма Гама доставяла за Видима и затова на кашона пишело Видима. Добре попитах я, тогава защо Видима продават по-евтино от Гама (няма логика никаква). Отговор незнам - но просто нямам идея какво да направя сега. Мисля да звънна във Видима да видя дали са доставяли до този магазин в Благоевград.
Не става въпрос за някакви си 80лв, но ходя като гламава напред назад да намеря най-добрия вариант, висях в магазина им през ден в последната седмица и накрая да ме мислят, че съм някоя глупачка дето няма хабер какво взема, просто много ме обидиха. Да се бяха обадили да кажат, абе няма в наличност, ще поръчаме от другото място - няма проблем, ама да ме мятат на черешата.....е няма да го бъде.

Някой тема ще пусне ли?

# 296
  • Русе
Привет!

Благодарим за комплиментите, момичета! Blush
Време беше да се отсрамя със снимков материал, че хич не си снимам децата... и ужасно ме гризе съвестта. Rolling Eyes

енви, стига с таз коса  Naughty- обикновено тези, дето късно им пониква, се сдобиват после с най-разкошните коси...(както и късно проговярящите - се оказват малки генийчета).

Ау, Гале, гони ги до дупка тия! #2gunfire

Данче, Данчееее, представям си какво си преживяла  ooooh!, както и да имаш дете на диета и да трепериш на всяко л**ненце ... Sick. Аз, можеби, не бих се отказала от яслата (както и Галето ти каза)  Thinking - Преслав така съм го спирала с месеци, и сега го отчитам като грешка, но пък много добре си спомням какво ми е било...  Tired Peace
Дилянката пак ми хърка нещо Tired , и почти съм сигурна, че до края на седмицата пак ще се дави в храчки и сополи. Писна ми от лекарства, гърлени секрети и доктори... И работата си не мога да гледам като хората... Абеее, ужас!... Rage

# 297
Уф Гале, как мраzя такива търговци  #Cussing out  Когато някой се опитва да не си върШи работата както трябва, много е амбицирам и се боря, питай моми4етата които поръ4аха от кидо  Laughing

Дан4е, и аz не бих го спирала от ясла. Според мен е нормално да боледуват пове4е. Миналата zима имаха оЩе имунитет от нас, сега се блъскат с вси4ко. Ще свикнат, къде Ще идат. Да не мислиШ 4е Милена не ми боледува като не ходи на ясла. Ето, и ние имахме стомаШен вирус, а преди това настинка и беz малко отит. Така Ще е, но както са и каzали ве4е, Ще го иzрастне  Peace Пък трябва и да се има предвид 4е след всяко по дълго спиране следва нова адаптация  Thinking

# 298
  • София
Излязоха ни кръвните резултати, добри са и няма признаци за инфекции, ама туй разстройство нв спира.  Sick Утре ни е опърейшъна, стискайте палци!

Малчо беше много впечатлен от Дилянката, каза "Диди, аййй!"  Mr. Green

Ето и няколко снимки на Вальо, и аз да се отчета  Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4640650
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4640651
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4640655

# 299
  • София
Ренка, звънни на някой травматолог, защото всички тук така ще стискаме палци, че ще има голяма опастност от травми  Mr. Green Браво за добрите изследвания! Разстройството ще мине, но му трябва време (питай кака си т.е. мен спец съм по лайната вече  Embarassed Mr. Green) лекаства (Ентерол, Хидрасек)+диета+вода това му е майката. Голям е чаровник тоз Валко!

Гале, Иленка, Танче.... има резон в приказките ви, ако всичко е 6 може и по-рано да почваме с яслата, но сега наистина е безсмислено и рисковано (здравословно) да пътуваме почти час на ден. След Нова година, ако Ст мине редовна смяна на работа (и сме още заедно де) той ще го води и прибира и няма да мръзнеме по рейсовете. Смятам да използвам този момент евентуално да сменя яслата, макар, че пак рискувам и незнам на какво и какви ще попаднеме на новото място. Лекарката ни е категорична, че декември месец трябва да го гледам вкъщи пък и дори да не я бях послушала, боледуването ни се проточи почти месец, така, че със сигурност адаптацията ще започне наново.

Общи условия

Активация на акаунт