Отговори
# 270
Привет и от нас!

Бубс, страхотна ваканция, страхотни снимки, искам и аз. Тъкмо вчера си мислих, че е можело още 8 години да изкараме без деца. Има още толкова много места на които не съм била, а сега вече с две е абсурдно да си го мисля. Или трябва да има някой на който мога да разчитам за 1-2 седмици или да сме си в БГ, за да си позволим такава ваканция или да изчакам и двете да пораснат Mr. Green.  Мислихме да отскочим до Вегас ( аз нали се каня от няколко месеца, ама заради жегите го отложихме) докато майка ми е тук, ама сама не я оставям с децата, тя ще откачи докато се върнем.
Иначе Лекса е все така трудна, леле такава ревност, такова чудо. Не дава да погледнеш малкия, камо ли пък да му заговориш или вземеш в нейно присъствие, става такава олелия, че жална ти майка.

Ренка, дано всичко при Валката се нареди скоро и успешно Praynig

Зарка, майка ми е тук и горката не я виждам как ще издаяни до Март месец, някой от трима ни ще изкука, да видим кой ще е първи Mr. Green. Успокоявам се с това, че един ден всичко ще отмине и само ще си спомням за тези дни.

Рамама, честито!

# 271
  • Варна
Честит рожденник на Венианд!
Мисче,  Hug дано скоро й мине на Лекса!
Чакаме новини от Енви, да разкаже как беше първият работен ден Whistling
Аз приспах звера и сега малко да си почина, ама ме чака готвене, ейййй

# 272
  • Boston, MA
Зарче, как пък стана този дерматит при вас?

Гледах снимките - Мимата учите ли я да свири (знам, че сте музиканти и сигурно тя си има замеска)?

Братчето е рожденик днес - по питие за негово здраве!

# 273
  • София
Венианд, Бубка, честити ви рожденници!
Енви, дано първия раб. ден да е минал успешно!

Малко се поуспокоиха страстите при мен, успях да говоря с лекарката на Вальо, и тя беше много изненадана от диагнозата за АД. Каза да не ги давам повече тея капки. И Валката е по-добре, поне не повръща и хапва по малко вече, ама разстройството му не е минало още.  Sick

Иленка, на вас даваха ли ви антиалергични капки за подготовка преди операция, че точно те са ни проблема, а се чудя дали сега за 1 ден да взимам нещо друго, или да послушам педката и да не давам нищо, макар че яко ме е шубе да не стане проблем с упойката после.
И Вальо ще го упояват с газ. А тестовете и изследванията би трябвало да се правят в самата болница преди операцията, ама в Пирогов няма пари и ги правят само за спешните операции, за плановите всичко трябва да си направиш сам предварително. Абе, думи нямам за здравната ни система!

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 19:04 от Renkata

# 274
  • София
Здравейте!
Ние малко се позагубихме, но много промени настъпиха.
Баба почина, смених работата и сега имам интернет вкъщи.
Тони е все по-луд и щур, не спира за секунда. Относно възпитанието колкото и да се опитвам да не прилагам бой понякога е невъзможно, плясвам по ръце и дупе.
Тъй като не съм наясно с темите ще пиша по-късно пак.
През тези близо две седмици много ми липсвахте.

# 275
  • Русе
Ренка, нито на Преслав, нито на Диди са изписвали противоалергични капки преди операциите (на единия е правена в Русе, на другия - във Варна)  Thinking 'Нам за кво ви ги изписаха, да изтормозят само детето  Close - Валката има ли някакви алергии, че така се престарават?

Леси, аз не само че заспивам с тях в последно време, ами и откъртвам с дрехите до сутринта  Embarassed ooooh!
Много сладък Йо! Heart Eyes

Буб, честито на братчето!  bouquet

Скарлет, съболезнования за баба ти и честита нова работа!

Ето и една актуална снимка на Диди (отпреди 2 часа  Simple Smile): http://images22.snimka.bg/004634727.jpg

# 276
  • Boston, MA
Диди е прекрасна синеочка, пу-пу!

Скарлет, моите съболезнования.

# 277
  • София
Леле, Диди е страхотна! Утре ще я покажа на Матиту, да видим как ще реагира!

Вижте в подписа ми!

# 278
Ето и една актуална снимка на Диди (отпреди 2 часа  Simple Smile): http://images22.snimka.bg/004634727.jpg

Ма много `убаву туй дети! Пу.пу.

Скарлет, моите съболезнования. Каква е новата работа?

Ох, да ви се оплача, днес как паднах по едни стълби. И сега капачката на коляното ми е надута и едва стъпвам на кръка си, мъжа ми е в командировка и аз съм сама. Едва се разправям с Димитрина, а на връщане от яслата искаше да я нося, еми не можах. Дано утре да ми е по-добре, че незнам как ще я карам.

Ренка, утре ли е операцията, стискам палци.
А някакво инфо за Юлчето има ли- как са как я карат?

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 21:45 от galiabalq

# 279
  • Варна
Пу-пууу, голяма убавица Диди Heart Eyes
Галя, аз пък забравих храната на малкия в един магазин ooooh! Така ще е спъваме се , забравяме...Дано ти мине бързо!
Скарлет, моите съболезнования! Честита нова работа!

# 280
Аааа, голяма сладурка Дидка с тез очета.

Бубс, честито за рожденника  bouquet

Скарлет, съболезнования за баба ти.

# 281
Ей нямам време ей, а толков ами липсва форума  ooooh!
Не знам откъде да започа и със сигурност ще пропусна много неща, за които исках да се включа  Rolling Eyes

Рамама, поздравления и от мен!   bouquet
Енви    bouquet УСпешен старт и от мен! А може да се замислите и за 3то и ще имаш ново майчинство  Hug
Бубс, честит рожденник! Да бъде добър вуйчо  Hug Невероятни снимки, а с удоволствие ще приема резервации  Sunglasses
Скарлет, моите съболезнования  Hug Честита нова работа   bouquet
Иленко, ще изтървете таз' 'убавата мома  Heart Eyes Hug
Деичка, много липсваш  Heart Eyes
Мисче, напълно те разбирам аз за работата, ако не работех до последния ден преди да родя и отпървя след като ни изписаха - щях да се побъркам  Mr. Green Целувки на полуадаша  Heart Eyes
Рени, много  Hug на Валката  Hug
Наде    bouquet
Нунич, нямам думи  #2gunfire #Cussing out Аман от свекрви ей  Close Twisted Evil
Зарка, Алекс предната зима имаше почти толкова големи петна по краката и с Локоид Крем, който има супер малко съдържание на кортизон 0.1% се оправи за седмица, преди 10ина дни пак се появиха и направо го намазах пак с него и готово, през останалото време - като се сетя 1-2 пъти в седмицата с тоалетно мляко го мажа и е ОК  Peace
Вени, с тия хомеопатични  newsm78 Да не са някакви приспивателни  Rolling Eyes Може и смешно да звуча ама хич им нямам вяра  Blush Бабълка така добре я разбирам - от 13ти април 2006та не съм спала ни една нощ  Embarassed

Ние събота и неделя малко забегнахме - е, тук на Св. Константин, ама с туй шило не може повече да се пътува, ето снимки и от нас

Лека нощ от мен  smile3524

# 282
  • София
Пу пу Дея Мария и Диди какви са госпожички станали, що ми се струва че Ани още се бебе-сва, или на мен така ми се иска  Mr. Green
Ако не се докопа до дистанционното отива и почва от телевизора да превключва, нито обясняване нито нищо не важи, изгори два монитора от цъкане ред е на телевизора. Онзи ден и натупах памперса и избяга с рев и стоя пред вратата и ревеше после дойде и каза иш, до след час, пак се почна цъка-цъка. Ако някой е измислил спасение да казва  Praynig
Това което ми е най-странно е, че забравям да и говоря на английски, и почти не съм и говорила, но само на него ме разбира, като и говоря на БГ ме гледа като студент на изпит и нищо не разбира
На включи телевизора не помръдва на switch on the tv веднага търчи и го включва все едно това само е чакала, чудя се дали е била англичанка в предишния си живот или го е научила вътреутробно newsm78
Иначе на БГ не говори, а само на занзибарски като изключим "апе" с което се наричат всички неща причиняващи болка

Вени много сте готини  newsm68

Скарлет - съболезнования-, и моята преди няколко месеца, и на Таня, що така...ех

# 283
Добро утро! Grinning

Скралет, Ексче, моите съболезнования за загубите ви! Praynig Praynig

Скарлет, успехи в новата работа! Peace Нов кмет - нов екип ли стана със старата работа!? Wink

Иленка, много готина наборката!  Heart Eyes И каква коса!!! Аз определено започвам, да се комплексирам, вместо Вили заради бебешката й коса, но пък така не й личи възрастта! Mr. Green

Леси, голям юнак е Йо! Hug

Смини, завидях ви за почивката! Страхотно! Peace

Ние сме ОК! Първият работен ден - натоварен, но поне доста неясноти се изясняват, което  е успокоително.
Вчера след като забрахме децата, без да ходим където и да било, се прибрахме в 18 часа, към 20,30 ч. децата се отправят към леглата... и то какво остава като занимания с тях - нищо. Ами това е, връщане назад няма!
Rolling Eyes

# 284
Добро утро Wink
Ние вчера украсихме с лампички и елха и Кало колко се радва Simple Smile само върви и ми показва елхата и ми казва, че свети Joy
Тази седмица ми е последната спокойна седмица преди празниците и вече тръпна в очакване Wink Другата седмица ще е доста натоварена - на 12 ще водя Кало на детско Коледно тържество, организирано от фирмата, на 14-ти ние ще сме на фирмен Коледен купон, на 16-ти ще съм с вас в Барбароните Simple Smile, на 19 ще има Коледно тържество в яслата, ще има Дядо Коледа, театър и незнам си още какво Simple Smile

Хайде лек и усмихнат (за разлика от времето) ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт