Отговори
# 255
  • София
Мислиш, че от капките са разстройството и повръщането? Може и да е вируса, който ни мори нас.
Вече не знам какво да мисля, и това също ми мина през главата като възможна причина, а също и още 100 други неща, вкл. и всякакви увреждания и натравяния, май вървя по пътя на Иленкиния хипохондризъм.  ooooh! Но фактът е, че в петък вечерта му дадох капки и от събота сутринта се почна; снощи ги повърна 5 секунди след като му ги дадох, а днес не съм му давала и му няма нищо, та за това си мисля, че те са най-вероятната причина, ама не мога да съм сигурна. 
И най-тъпото е, че всичките лекари, на които звънях, не си вдигат телефоните.  #Cussing out Никога не съм се чувствала толкова безпомощна.  Cry

А Данче, каква беше конкретната причина да ви вкарат в б-ца? Това нали обикновено се лекува вкъщи.

Ох, момичета, добре,че сте вие да ви се оплача! Иначе щях съвсем да се побъркам.

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 11:00 от Renkata

# 256
Привет и от нас!  Hug
Честито на всички момичета,които станаха за втори път мами  Hug ,благородно им завиждам на смелостта и решението,при мен колкото повече време минава,хем имам желание,хем мъничко ме е страх ,че няма да се справя  Blush .
Относно възпитанието-ми аз съм лошата вкъщи,аз се карам,аз пошляпвам по ръчички и дупе,като не се пипа където трябва,за сметка на това при баба и дядо всичко е позволено,аз като се скарам и тя отива да се оплаква при тях.
За говора-казва сравнително вече повече думички,от които аз разбирам много малко  Rolling Eyes
За обличането-голям проблем е слагането на шапка,ужас е просто.
За хапването-пак голям проблем,почти нищо не иска да яде или хапва по една две хапки  Tired

Вие излизате ли още с колички?Днес колата ми е на ремонт и ми се ще да излезем с количка,защото предполагам какво ще е ако тръгнем пеш  Tired

Renkata,стискам силно палци,бъди силна,всичко ще се оправи.

Дея-Мария я спрях от ясли засега,приключваме,мисля вече чак на есен да я пратя,защото страшно съм разочарована.

# 257
  • 2 етажа над тавана
Дея, ние излизаме с количка, когато ще пазарувам, че не мога да нося и покупките и Маги, иначе сме без - по принцип няма проблем да ходи, но ако нещо я изплаши или се умори се гушкаме.

Само при нас ли има мъгла #Cussing out

# 258
Ели мъгла нямаме, ама такава буря от в4ера, не е истина. Преz ноЩта спря, но ето 4е пак по4ва. И днес о4акваме 40 до 50л дъжд на м²  ooooh!  Поне няма да мия проzорци  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Ренка, стискам ви палци  Praynig  Забравих да ти кажа 4е хороскопа не е верен при Милена, ама хи4, наистина характеристиките не отговарят на нея. Да не каzвам пък колко несериоzно ми се вижда това  Wink 

Зарка, и теб те zабравих, иzвинявай  Blush  Милена никога не е имала такива големи екzеми, лека форма има. Нейните екzеми бяха по скоро петна от много суха кожа. Та мажем я по 2 пъти на ден с Линола Фетт, маzен крем, беz кортиzон. И това постоянно, дори кожата да е окей, не само когато има екzеми. Малко е досадно, но свикнахме  Wink  И да 4укна на дърво, има ефект, от пролетта не е имала ниЩо и преди 10 дена педито похвали кожата й  Grinning  Ще продължавам до пролетта и да видим тогава, съмнявам се 4е има алергия към неЩо което цъфти преz пролетта. Ако и тогава е окей, Ще питам педито дали не можем да намалим крема ве4е (аz го намалих ве4е, трябваШе 3 пъти на ден да я мажа  ooooh! )

Красе, хубаво е, 4е се zае с асансьорната zада4а  Wink  А zаЩо не питаШ във форума, във Варненската тема, zа препоръки zа педиатър?  Thinking 
И тук се праzнува Никулден, ноЩес идва Свети Николай и на послуШните деца остава малки лакомства и подаръ4ета в ботуШите (които zа слу4ая трябва да се лъскат и иzкарват пред вратата), а на теzи които не са били послуШни, една сопа  Laughing

Наде, добре сте се zавърнали   bouquet

# 259
Дея, защо се разочарова от яслата? Сподели, ако може. За количката - от 1 месец не съм я отваряла даже. Но при нас разстоянията вече не са кой знае какви. Малко се гоним по улицата, но трябват тренировки няма как.

Татяна , аз това за св.Николай го чух по телевизията. Много сладка традиция, допадна ми.

Ренка, стискам палци. Дано да се стабилизират нещата. Praynig
Енви, успех днес.

# 260
Наде, добре дошла!
Рени, дано всичко е наред с малкия!
За количката- аз още излизам с нея когато ходя на пазар или на дълги разстояния, защото се уморява и иска да го нося.
Момичета, отивам да шетам че днес мъжо има рожден ден- кръгло 30!

# 261
  • София
Ренка, щом му е минала реакцията от тия капки като сте ги спрели, не може ли да не се отлага операцията???

Дея, какво е станало с яслата?

Днес ходих до яслата, където ни се обадиха, че сме класирала се резерва. Аз нагло попитах дали може да ни запишат, пък да тръгне реално от 1 април, но искат да тръгне сега. Няма как да ни пазят мястото до напролет. Та пак ще правим изследвания и започват ясленските ревове наново. Малко повече съм подготвена психически, но още не ми е ясно как ще стане организационно като съм на работа. Кой ще я взима в началото на обяд? Ще го измислим.

Днес съм с ужасно главоболие - погледна ли към компа и ме заболява главата. А имам работа Tired

Вени, честит ти рожденник.  bouquet

# 262
  • Русе
Привет!

Уф, Ренка, сакън - не се отдавай на хипохондризъм! Stop Милия Вальок, к'во му дойде до главата! ooooh!
Не разбрах защо е трябвало да ги пие тези капки - заради АД  ли? Абе, и на мен много съмнейшън ми звучи - как пък на тази възраст се прояви, хмммм.... Close
Моите не са ги тествали чак толкоз, май  newsm78 - с газ ги упояваха, но и процедурите бяха за по-малко от половин час. Thinking Каквото и да стане, дано се развият нещата по най-благоприятния начин, и да забравите! Praynig

Наде, добре завърнали се! Hug

Дея, кажи що така се разочарова от яслата? Уж добре бяха тръганали нещата...

VENIAND, жив и здрав да ти е любимия, и много да те слуша!  bouquet

ЕНВИИИИИИИИИИИ, успешно гмуркане в "матрицата" днес! Wink Hug
Аз някак нямам търпение "да си дойдат нещата по местата", но усещам че ще е чак когато Диди тръгне на ДГ.  Rolling Eyes - дано не съм прекален оптимист! Praynig

Рени, дано този път по-бързо и успешно се адаптирате! Все ще се намери начин за вземането. Simple Smile

# 263
С количка много рядко излизам  Peace
Моя днеска пипа компа и ми е махнал отгоре адресите и не знам как да ги извадя  #Cussing out, ако някой знае да помага

# 264
Чувствам се много изостанала с обсъжданите теми (защото нямам време да пиша, не, че не съм в течение) и ми чак малко криво да пиша, все едно се мешам в чужд разговор  Confused

И аз се чувствам така! Нямам почти никакво време за интернет, ако не съм на работа, то имам куп други задачи, а след като приберем децата се занимавам само с тях. Напоследък дори ми се случва често да заспивам вечер с тях.

Та, по темите:

Допреди няколко месеца бях за либералното възпитание, но просто усетих как децата започват да си правят каквото искат и в момента имаме 5-6 основни правила, които държа да се спазват безпрекословно, без уговорки и мрънкане, и след няколко опита да прескочат правилата и след като разбраха, че номерата им няма да имат, сега сами си знаят, че обувките се събуват навън, яде се само на маса и само в определено време и след като се легне в леглото повече не се става, дори не протестират. Иначе ги оставям да играят и разхвърлят на воля, но само в тяхната стая, да бягат и да се гонят. И при нас проблемът е в разделянето на играчките, караниците помежду им, освен това започнаха да се бият за играчки  ooooh! въпреки че е по-малък Йоан не се предава и не отстъпва и винаги се налага аз да се намеся, защото баща им като се намеси и двамата са наказани, а аз започвам да им говоря. Честно казано и аз още не съм намерила най-оптималния вариант.

Ренка, само запази спокойствие и изхвърли лошите мисли от главата. Най-вероятно капките не са му понесли.

Енви, успешен старт!!!

Наде, добре дошли у дома!!!

Рамама, успех в дебрите на науката!!!

Ние сме в подготовка за празниците, писахме писмо на Дядо Коледа, украсихме вкъщи, но не знам докога ще издържи украсата.

Засега толкова от мен, успех на всички!!!

Ето и една снимка на Йоан http://images22.snimka.bg/004632602.jpg

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 15:33 от Леси

# 265
  • София
Наденце, добре завърнали се!

Ох, много е деликатен въпроса с яслите! Незнам как ще се понесе при нас, а много разчитам на нея.

Ренка, този ужас кога ще приключи?! Миличките, малкия да се оправя, а ти бъди силна!  Praynig

Енви, успех!

Леси, благодаря ти! Благодаря на всички за пожеланията!   bouquet

Аз избягвам пошляпванията при възпитанието! Толкова агресия ни заобикаля, че не ми трябва допълнително и в семейството! Предпочитам да я оставя за няколко минути сама, докато двете се успокоим и така.

Ние не ползваме количка, понякога ми се налага да я мъкна на ръце. Но не мога да забравя случаите в които хем Реа мъкна, хем количка влача, ужас!

VENIAND, честит празник вкъщи! Весело настроение!   bouquet

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 15:47 от ramama

# 266
  • София
Привет!
Ренка, стискам палци!
Бабъл, за хомеопат сте!
Ние спим много у свеки и малко у нас! ПАК взехме хомеопатичното!

# 267
Забравих да споделя за яслите - Йоан продължава да се чувства страхотно там, дори една сутрин, беше със сополи и решихме да го оставим в нас, и той се разрева, стоеше на вратата, и не се мръдна, накрая излязохме, но баба му каза, че цял ден му е било криво. Играе си с децата там, дори вече е започнал да си проявява ината. Госпожите казват, че е по-общителен от батко си, играе с всички, докато Люско си подбира децата, с които играе, с тях се държи добре, а с останалите го раздава малко като шеф. И сега в ДГ е така. И докато аз му казвам, че не е хубаво така, то баща му е на мнение, че не е задължително с всички да е приятел и ще си играе, с който иска.   newsm78

# 268
Момичета, благодаря за посрещането  Hug
Венианд, честит празник на любимия и много любов ви пожелавам!
Дея, привет  Grinning Ние също не излизаме с количка навън, само ако имам да пазарувам или на дълги разстояния, но напоследък се глезим с колата, като го няма мъжа ми  Whistling Разкажи за яслата и аз бях останала с впечатление, че си доволна.
Ренка, дано всичко се оправи с малчо и не се притеснявай, сигурно просто не му понасят.
Краси, дано и при вас всичко да мине успешно.

# 269
  • Boston, MA
Оле, Ренка, дано да е от капките и бързо да се оправи Валката.

Дея, къде 'одиш? Какво приказва малката госпожица, сподели? И аз малко му разбирам на Дани, а той всеки ден ме къса с нови думи (вчера - Мамо, иж, такто! (трактор???)  Laughing)

Леси, много е сладък Йони!

Енви, успех!

Новините тук са (освен сняг, но вече спря), че Дани ще тръгва на градина, гледачката каза, че не можела повече да го гледа. Сега търсим спешно.

Общи условия

Активация на акаунт