Отговори
# 240

Обличането - същото като при Надето, но ако е с дебел панталон пропускам чорапогащника и яке, което май тя е забравила Wink

То добре е, че съм го забравила да го напиша, а не да го обличам като сме навън  Joy

# 241
  • София
Господ даде слънце и мъжете са навън, а аз гладя  Embarassed Embarassed Embarassed И Хасан-човек, нали?!

Като ви чета аз май навличам повечко, трябва да си взема бележка  Thinking не, че излизаме често напоследък.

За възпитанието - не мисля, че се справям много добре - пошляпвам, крещя.... стресирала съм си детето и се старая да се овладявам. Иначе Стаско все така упорито отказва да говори и му е по-лесно да разменяме информация като ми мучи, не го привличат книгите, но и телевизора не му е интересен. Чакам с нетърпение да се вземе в ръце и да проговоря  Heart Eyes

# 242
Бре, много пусто тук  Sad 
Милена е горе долу добре, не хапва оЩе много добре но има напредък и аz не се притеснявам.
В4ера купихме малко Коледна украса и днес Щяхме да посетим Коледния баzар в блиzкото град4е но така гадно вали, 4е май Ще си останем вкъЩи  Sad 

Милена напоследък се събужда с рев, но все към края на сънят, малко преди оби4айното й време zа събуждане, и не успяваме да я успокоим дълго време (30 минути). Ина4е си спи спокойно. На какво може да се дължи?  newsm78

# 243
  • София
М, Танче, на мен нищо не ми хрумва  Thinking

# 244
Танче, мисля, че е това, което Бубка е описала, но как да се справяме в такава ситуация и аз незнам Sad

Енви, пожелавам ти успешен работен старт Hug

# 245
  • 2 етажа над тавана
Разписвам се преди новата тема, че утре сигурно ще я изпишете тази Grinning

Изкарах 2 доста прилични почивни дни - в събота следобяд свекитата взеха Маги и я върнаха днес към 18 часа, така че тази нощ съм спала Whistling Да не повярва човек - като пън абсолютен спах, това, мили ми приятелки, не е било откакто съм родила - и това изобщо не е майтап Naughty
Някои от вас се оплакват от събуждането на децата с плач и трудното успокояване. Е, да ви успокоя - при нас това явление си е постоянно, на всеки час, всяка нощ.  Радвайте се, ако при вашите деца е моментно състояние. При Маги е перманентно. Според нашата педка, а и според втори педиатър, с който се консултирах преди време, се дължи на преживяване от страна на Маги, на случилото се през деня, нощем. Доста бълнува освен това. Решила съм да питам нашата педиатърка на консултацията този месец дали не мога да й давам нещо за по-спокоен сън - май имаше някакъв сироп - Киетюд, ако не ме лъже паметта, но май беше за деца над 2 години newsm78 Свекърва ми пък ме успокоява, че сестрата на Спас била така чак до тинейджърска възраст - нощем ревяла насън, заставала в кревата ревяща, с отворени очи, но без да се е събудила и след като си поревяла така известно време, свеки успявала да я събуди, но доста трудно. Сомнамбул(абе това май не се пишеше така  ooooh!) ли е това, и аз не знам  Rolling Eyes Това хич не ме успокои, само ме накара още по-горещо и силно да се надявам да приключи скоро тоя период при Маги. Praynig

Използвах, че детето го нямаше, да поприключа едни неща за базара, че с нея вкъщи ми е малко трудно - все са й пред погледа разни лъскави неща и всичко иска да взима.  Даже успяхме с мъжо за пръв път от 100 години да гледаме на спокойствие ТВ, че иначе се надвикват с Маги и никога не сме чули новините, нито сме разбрали какво ще е времето, нито кой е спечелил мача(не че мен ме вълнува точно това, де Mr. Green)

Отивам да поразровя малко темите за яслите, че пак е закъсвация при нас.

Лека от мен! Hug

# 246
Ели радвам се zа теб, 4е си успяла да си по4инеШ малко. Ти си героиня, zнам какво е да не можеШ да спиШ, мен 1 година ми беШе достатъ4но  Stop

Уф не zнам. 4етох zа тоzи "павор ноктурнус" и пиШе, 4е се явява в на4алото на съня, а при Милена е баШ накрая. Например тя спи до 8, а това явление е в 6.30, примерно, или на обяд спи 4ас и 20 минути обикновенно, н ако се слу4и това, е след 4ас. И не е отнесена, с праzен поглед. Вижда ме, но ме отблъска. Успокоява се постепено и накрая идва при мен и се гуШка, преди това не.
По4вам да подоzирам 4е са zъби, върzва се с диарията, със zагубения апетит, с кривенето днес като гръм от ясно небе и напоследък пак лапа какво ли не.....дали не са кътниците?  newsm78

Енви, стискам палци zа утре  Hug  Да не ни zабравяШ  Naughty

# 247
Добро утро, момичета  Hug
Вече сме на българска земя и съм много щастлива, няма нищо по-хубаво от това да си си у дома  Grinning
Снощи пристигнахме късно и днес ни чака голяма оправяне на багаж, но не ми тежи, нали съм си вкъщи  Party
Приятен ден на всички  Heart Eyes

# 248
  • 2 етажа над тавана
Добро утро!

Добре завърнала се, Наде!!! Hug

Айде кафенце

# 249
Мммм, Бабъл, благодаря! Hug

Благодаря отново на всички за подкрепата!  bouquet
Да поясня, защо влагам такъв драматизъм - не заради работата, като работа, нито толкова заради промяната, а т.к. никога вече няма, да бъда в отпуск по майчинство. Предния път, когато стартирах се утешавах, че отново пак ще изживея всичко, а сега не е така.
ОК съм - на работното място, започвам, да дерзая! bowuu
И естествено, че съм с вас!!! Grinning

Спорна и слънчева нова седмица на всички! Hug Heart Eyes Hug

# 250
  • София
Ау, Енви, много вълнуващо! Как ми се приработва като те чета, чак ме блазни малката мисълчичка за бъдещо майчинство! Дано имаш време да пишеш по-често тези дни Hug  bouquet

Наде, добре завърнала се! Стой си тук, че като те няма не ни върви особенно!  Hug  bouquet

Добро утро!

# 251
  • София
На ръба на нервна криза съм. На Вальо май ще му се размине операцията. Получи непоносимост към антиалергичните капки и от събота повръща на фонтани и е с разстройство, не ще и да яде и почна да пие и много малко течности.  Sick Днес не съм му давала и е ОК, ама трябва да ги пие заради упойката. Звънях на алерголога да ни даде други капки, ама той бил вече отпуска и не си вдига мобилния. Педката е втора смяна и ще го водя следобед, ама съм почти сигурна, че ще каже да отложим операцията, кофтито е, че цяла седмица търчим по изследвания, но дано поне другите гадости да се оправят бързо.

# 252
  • София
Ренка, стискам палци мило! Мислиш, че от капките са разстройството и повръщането? Може и да е вируса, който ни мори нас. Гаден е, но минава, трябват яки нерви и време. Стискай зъби, ще мине!

# 253
  • Варна
Добро утро!
Аууу, не мога да ви наваксам!
Ренка, стискам палци на Валката. Оказа се, че и моя човек май ще е за операция, с тия асансьорни тестиси. Смятам да почвам с търченето по доктори и така.
Бубка, страхотни снимки Heart Eyes
Енви, завиждам яко, мен скоро няма да ме огрее!
В петък бяхме на банкет служебен (поканиха и мен, не че не си платих де). Беше много готино, страхотно се забавлявах. Пийнахме си и доволно си поспах после. Малчо беше при майка ми. В събота пак гости у нас... Сега се готвим за Никулден, аман от тоз декември ooooh!
Имаме голям проблем с компа и Ники, вече го държим изключен иначе го рови навсякъде. Сега реве до мен. Вече не мога да ползвам нет-а #Cussing out
Тез педиатри вече нямам коментар за тях. Като гледам и втората е същата като първата ни. Защо не четат тия хора?! Стари неща, отречени, само това си бълват..Сега тепърва ще проверяваме Ники за проблема с тестисите. Било нормално, чакайте до 3 години, аман #2gunfire
Наде, добре дошла!

# 254
  • 2 етажа над тавана
Ренка, мила, стискам палци да се оправи Валката Praynig

Общи условия

Активация на акаунт