Ще имам гостенка след малко, ще ви оставям.

Такъв е живота и колкото пове4е порастнем, толкова пове4е трябва да се сбогуваме с любими хора

Ако оЩе нямаШ Коледен подарък zа мъжът ти, купи му едно оръжие, Ще му е необходимо след време
Много хубави работи ви предстоят, искам и аz 

И съм съгласна с педиатърката 4е АБ беz видима при4ина не се дава, но съм съгласна и с теб, 4е трябва да се раzбере от какво е таzи Т. Но те бебетата 4есто вдигат Т ей така..... 

Много хубави работи ви предстоят, искам и аz 

- обикновено тези, дето късно им пониква, се сдобиват после с най-разкошните коси...(както и късно проговярящите - се оказват малки генийчета).
, както и да имаш дете на диета и да трепериш на всяко л**ненце ...
. Аз, можеби, не бих се отказала от яслата (както и Галето ти каза)
- Преслав така съм го спирала с месеци, и сега го отчитам като грешка, но пък много добре си спомням какво ми е било...

, и почти съм сигурна, че до края на седмицата пак ще се дави в храчки и сополи. Писна ми от лекарства, гърлени секрети и доктори... И работата си не мога да гледам като хората... Абеее, ужас!...
Когато някой се опитва да не си върШи работата както трябва, много е амбицирам и се боря, питай моми4етата които поръ4аха от кидо
Пък трябва и да се има предвид 4е след всяко по дълго спиране следва нова адаптация
Утре ни е опърейшъна, стискайте палци!Препоръчани теми