И аз мисля, че вече им е време да се затяга дисциплината.

Вчера биха на Соня последната ваксина ДТК. А пък много бях изумена като я премериха и се оказа, че е 10 кг. Откакто е при свеки добре си хапва и определено се "пооправи"
/ както казват бабите/.Момичета да ви споделя нещо за благотворителността. Аз да си призная честно нямам спомен да съм участвала в благотворителни инициативи целенасочено. Помагала съм тук-там където мога, но нищо повече. Сега като се върнах на работа в началото имах много свободно време и се рових из целия форум и попаднах на подфорума за благотворителност. Направо се изумих каква дейност се развива там, колко много нужди има, колко елементарни неща могат да се направят за щастието на тези деца - като например подтригване на децата от някой дом, събиране на лъскавите списания, които изхвърляме, занасянето на един кроасан или гланцово блокче и др. такива чудеса. Направо съм възхитена от всички майки, които помагат с каквото могат, а и те деца гледат. Най-малкото което мога да напрявя засега е да посетя благотворителния коледен базар, който организират.
Извинявайте за излеянието, с което така и не разбрах какво казах

Ще ме умориш... 

представи си щом пък аз си купувам от магазина такава "гадост" (незнам дали са много уместни кавичките
)
Вие как мислите по въпроса? Само с говорене zа съжаление не става, не искам да я Шляпам, не мога да иzмисля неЩо друго

), клекна и почна да пищи, хората бая го оглеждаха, ние бяхме на около 10ина метра от него, нарева се 2-3 мин и тръгна към нас с усмивка
Но за неща, които не осъзнава още напълно не му се карам. Примерно като сме в магазин - няколко пъти е събарял от щандовете подредени дребни неща, защото ми е ясно, че му е шарено и иска да пипне, а баща му му се кара в случая