Още малко ни остана, за купона време стана - Декември, нашия си месец иде.......

• 26 668
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Честит Рожден Ден на Али и от нас! Да е много здравичка, сладка и усмихната, достатъчно палава! И ние се надяваме да се запознаем с нея и Спейси скоро! Идвайте наистина на купона!

# 196
  • на езерото
   Честит Рожден Ден на Али  bouquet
 Смайли, Ясен е много сладък Heart Eyes
 Браво на Ванеса, Мая и Дара за театралните им превъплъщения Heart Eyes
 Алекс, Вики е като твое умалено копие, голяма сладурана Heart Eyes, моля те издай ни тайната на тази дълга коса Mr. Green

# 197
да, и аз се впечатлих от сценичните изяви на Дара (Сава сигурно не би се навил, макар че например когато в Ателие 313 ги канят /а и без да ги канят/ да се качат на сцената и да пипнат куклите, той все направо зад декора се вре), а и много са сладки трите приятелки, а и Ясен е впечатляващ, аз го виждах за малко наскоро, но явно просто съм забравила колко малки са малките бебета, и не ми се струва така огромен, но пък като се усетя, че не е на 5 месеца, се чудя, ама: да обобщя: да, много е готин  Heart Eyes

а да не би Спейси да е наистина Спас, както я/го нарича Шоши? не че искам да поддържам конспирацията, но ме гложди от няколко часа тази мисъл, а на кого друг да споделя?

# 198
  • Благоевград
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА![/color][/b]
На патерици, но от сърце.Да са живи и здрави малките палавници и  много да радвата вас мамите и всички около тях!

Аз отдавна не съм писала, но сега в този важен за всички ни месец, ще се постарая да съм по-редовна и да не пропускам рождениците.
Много хубави снимки от миналите вече ЧРДта.
А децата са просто сладури(а колко пораснали ми се видяха- просто немога да ги позная).
Вие така пишете, че сигурно и предишната тема цялата съм я пропуснала. Embarassed
А иначе вече украсихме у дома и малката всеки ден върви с една камбанка у дома и повтаря:
"хайде идвай дядо Коледааа, елхата е готова..."
и понякое време следва:
"мама, а кога ще започне моят рожден ден?" Shocked

Смайли   Дара е голяма сладурана. А малкият красавец ми напълни душата как ритка.Ох и какъв е пухкавичък самооо-
пу, пу ,пу .
Айде мамчета , до скоро.
Бъдете здрави и много усмихнати!
  bouquet

# 199
  • София
а да не би Спейси да е наистина Спас, както я/го нарича Шоши? не че искам да поддържам конспирацията, но ме гложди от няколко часа тази мисъл, а на кого друг да споделя?

Хахаха. Ще ме уморите.

ЧРД на Али. Да е жива и здрава. Загадъчните жени са по-интересни. Отсега е започнала Simple Smile

Днес сме на интервю при Михайлова. После ще разкажа.

# 200
С Шоши се познаваме отдавна-отдавна. Казвам се Спаска и съм "я", а не "го" Joy Joy Joy

Благодаря ви от сърце за пожеланията  bouquet. Празника в ДГ е минал страхотно, госпожата е снимала, но нещо не съм на ти с "качването" на снимки. Ще се постарая като имам малко свободно служебно време.

И аз завиждам на госпожиците с дълги коси - страхотна е Вики.

В къщи си имаме вече елха - почти цялата я украси Али, нямаме поражения. Моя приятелка казва, че синът й доказал, че нечупливите играчки всщност са чупливи Laughing

Весел празник на всички бъдещи декемврийски рожденници!

# 201
Цвети, надявам се да си получила нашите поздравления! Да е здрава и весела Диана!

Снимките са страхотни, много пораснала ми се вижда от лятото. 

# 202
Честит Рожден ден на Али!
Много радост, здраве и щастливо детство и желая. Весел празник!!!

# 203
  • у дома
за елхите да ви питам - вече доста от вас гледам сте украсили..

Изкуствена ли използвате или истинска? 

# 204
изкуствена
огромна е - 1,80 висока
дара я украси сама, голям кеф

# 205
  • Sofia
И нашта е изкуствена.З-та година ще я ползваме.Още не сме я украсили,сигурно събота или неделя.Мисля,че беше към 1,60м

# 206
fastuche
няма такова положение естествена  Mr. Green най-много в саксия, ама я изкара, я не до догодина...
Малко природозащитници да бъдем все пак  Wink Grinning

# 207
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИЧЪК ЕЖКО!

ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ ЗДРАВЕ, ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

Неви, бъди щастлива с твоето неповторимо дете!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНЕСА И МИРКА!

На Магс и Силвето, които много ми липсват, пожелавам весел празник!

# 208
присъединявам се към чудесния поздрав на Нели.
Мили деца да сте живии здрави, много обичани, много усмихнати и весел празник Hug

# 209
  • у дома
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САВКО! МНОГО ДА ЛУДЕЕ, ДА ИГРАЕ И ДА ПЕЕ, САМО РАДОСТ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТЕ bdbaloni

ЧЕСТИТО ПОРАСТВАНЕ И НА ДЕВОЙКИТЕ МИРКА И ВАНЕСА!
baloni baloni

Общи условия

Активация на акаунт