Още малко ни остана, за купона време стана - Декември, нашия си месец иде.......

• 26 689
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • у дома
Нелка, кога ви е часът при Чам?

ЧЕСТИТА 3ТА ГОДИНКА НА АЛИ! ЧУДЕН ПРАЗНИК Й ЖЕЛАЯ И МНОГО ПОДАРЪЦИ!
   bdbaloni

# 181
в 6. що?

# 182
  • у дома
офисът ми е наблизо -  Wink , но излизам в 5 да вземам дребата от градина  Wink
не се класирам за Шошините подаръчета днес ..

Трите драконо-гонки май са изгонили де що има дракони из околията.  Laughing

Дара много сладка Снежанка, ами това момченце с нея принцът ли се явява?

А Яни верно - много е грамаден и силен за месеците си.  Heart Eyes Нелка, как си го поръчахте такъв як мъж?

# 183
Дара много сладка Снежанка, ами това момченце с нея принцът ли се явява?
А Яни верно - много е грамаден и силен за месеците си.  Heart Eyes Нелка, как си го поръчахте такъв як мъж?
Аз на никой нищо не си бях поръчвала Simple Smile питай оня другия ...

Ако питаш за онова високото момченце - не, това е царя. Пиесата беше разделена на сцени. Дара беше Снежанка в първата. Когато принца дойде на кон, Снежанка беше друго момиченце. Обаче с Милена се попиляхме от смях. Толкова артистични припадъци не бяхме виждали.
Децата истински се вживяха.
Ванеса не поиска да стане нито джудже, нито Снежанка, защото /забележете!/ тя е БАЛЕРИНА Simple Smile

# 184
Али честит рожден ден и на теб мило дете, да си живо и здраво а радост на мама и тате
Весел и щур празник ви желая

# 185
  • София
Няма празно този месец Grinning

Али, честит рожден ден  bouquet

Смайли, мнооого е готин Ясен Heart Eyes Искам да го мачкам, пу-пу.

# 186
Най обича да го мачкат между 3 и 4 през нощта. Заповядай  Joy

# 187
  • София
Speisi, честито и от мен Simple Smile Всичко най-хубаво ви пожелавам на цялото семейство.

Бре, за утре нямаме рожденик...

# 188
Честито на всички рожденници и от нас/макър и на патерици/!
да са живи и здрави и весело детство!

Здравейте на всички Hug
От доста дълго време не съм писала в темичката,но напоследък нямам никакво свободно време,тъй като започнах работа.Сега се надявам по често да ви навестявам тези няколко дни,докато съм отпуска Grinning

# 189
  • София
Честит рожден ден на най-законспирираното декемврийче Али с най-секретната мама Спейси  Laughing Да ти е жива и здрава девойката и много да ви радва!

Нелка, метни ми на пощата малко снимки на Ванеса. Добре, че сте вие, та да остане някоя и друга снимка на детето за поколенията  Mr. Green Много ме е яд, че Нели не е успяла да снима дълбокия поклон на Дара....Беше истинска прима  Laughing

# 190
ШЕ зема да дойда на коледното /следновогодишно/ парти.

Стига с тая конспирация Joy Joy Joy

# 191
Честит празник и от нас на Али!!! Да бъде все така чаровна, жива и здрава! Поздрави на всички ви, Спас! Hug

# 192
Честито на Али и от нас!

Ето малко снимки от РД на Виктория - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197792

# 193
  • София
Алекс, направо ме разби Вики! Супер много е пораснала, и ти е одрала кожата. Даже усмивката й е твоята.
Спейси, за твое успокоение, Вики е не по-малко старателно укривана  Wink

# 194

Общи условия

Активация на акаунт