Още малко ни остана, за купона време стана - Декември, нашия си месец иде.......

• 26 695
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
И ОТ МЕН ЧЕСТИТО НА ДИ И МАРТИ!И НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ,РАЗБИРА СЕ!ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!  bouquet

# 166
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС

# 167
  • на езерото
  Честит Рожден Ден на Ди и Марто  bouquetМного щастливи мигове и хиляди пакости  bouquetСпециални целувки за Шоши и Мони, да са Ви живи и здрави рождениците  bouquet

# 168
  • София
Крис, да вземеш да сложиш на първа страница имената и датите, викам, а  Laughing Че вече са замаях кой кога беше... Laughing

# 169
  • София
Да и аз все кликвам с надежда да мога да направя справката ама нъцки...

# 170
  • у дома

ЧЕСТИТА 3-ТА ГОДИНКА НА ПОРАСНАЛИТЕ НИ ВИКИ, ДИДКА, МАРТИ! МИЛИТЕ ДУШИЧКИ МЪНИЧКИ - МНОГО ЛУДОРИИ, МНОГО ДА СЕ УСМИХВАТ, МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ!

# 171
С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДИ И МАРТИ! ДЕЦА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, МНОГО ОБИЧАНИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!!!

# 172
Привет, дами,

благодаря ви за поздравленията и пожеланията  Hug Дочакахме го и заветния трети РД, сега според Додсън всичко се променя в положителна насока  Mr. Green
Вчера изкарахме чудно, бяхме в един огромен детски център, в едната си част за по-големи деца, в другата с всякакви кухни, огромни части от Лего, принцески замъци, детски магазини за продаване и тн. Бяха общо 9 деца, забавляваха се доста добре.  Grinning Снимки има милиони на www.manolovi.de  Hug Диана, естествено беше затрупана с подаръци, само куфърът ми от БГ беше 33 килца  ooooh! От сутринта я емнахме да разопакова и тя по едно време вижда още неотворени торбички и възкликна: "Олеле, още ли има?" Shocked Laughing
Днес ни чака продължение в детската градина, ще им правя мъфини.  Wink

# 173
ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА ТРИМАТА КУПОНЖДИИ
ВИКИ, ДИДКА и МАРТИ!
ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ЛУДО ДЕТСТВО НА ПАЛАВНИЦИТЕ!

Честито порастване на дечицата ви, мили момичета! Да са ви живи и здрави!

# 174
  • София
ЧРД на Вики, Ди и Марто. Да са здрави най-вече. И по възможност по-палави Simple Smile

Благодаря за пратката.

# 175
  • у дома
Мирянка, както обикновено - кратка и изчерпателна  Wink Значи скоро не е имало екшън в "Хензел и Гретел"  Laughing

Ние снощи бяхме на рожден ден. Госпожичката едвам я откачихме от пързалката с топките. като ревна "тука оставам, чао мамо"  ooooh!  тръгнахме си след рожденика за срамотите  Embarassed

Янче, мила, и при нас е същото чудо, луда ставам - сутрин и вечер. Едно чорапче докато обуя са едни борби не е за разправяне, добре че денем си почивам в офиса ..  #Crazy и аз пошляпвам, ама гледам да не прекалявам, че после ми го връща зверчето. 
И в градината не е от най-послушните - общо взето си правела каквото си е наумила тя, имала си собствено мнение и си следвала нейните си планове  newsm78

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 11:11 от fastuche

# 176
  • София
Честито на порасналите Ди и Марто  bouquet Много здраве им желая и безгрижно детство Heart Eyes

# 177
Здравейте!
Да честитя и аз на всички рожденници на 1 и 2 декември. Да са здрави и послушни, и много да ви радват!!!

Днес Али има рожден ден! Да ми е жива и здрава, послушна и добричка. Днес ще празнува официално в детската градина - торти, шапчици, шампанско .......... А за бабите и лелите - събота  Laughing.

Този месец май ще го караме само на празници - рожденни дни /няколко/, Никулден, Коледа, Стефанов ден - всички са в пълна сила за нашето семейство - удряме го на веселба до догодина  Joy Joy Joy

За послушанието - напълно съм съгласна с minimo - все едно не чувам, след пет минути всичко е наред. Опитвам се да не я наказвам, защото при нас има обратен ефект - започва тръшкане, търкаля се по пода като по филмите Mr. Green, понякога потупване по дупето - ама не я впечатлявам особено  Laughing

# 178
Ехее, имали сме и днес рожденничка!
ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА АЛИ!
ЖИВИЧКА И ЗДРАВИЧКА, ЩАСТЛИВА И ВИНАГИ УСМИХНАТА!

Честито и на майчето!

Весел празник и чакаме снимки!

# 179
Спейси, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава!
Дано скоро се запознаем с нея

Ние вчера имахме мноого емоционален ден. Отидохме в Гранда уж да гледаме театър, а то се оказа, че Дара ще участва в театъра  Laughing Този път децата бяха актьори. Облякоха им рокли, пелерини, шапки и падна голяма забава. Дара първо беше Снежанка, после два пъти се дореди да е джудже. Няма нужда да ви казвам колко беше изненадана в началото, после въодушевена и възбудена. Ето снимки: http://smiley2312.multiply.com/photos/album/7
После с Мая и Ванеса бяхме в градинката. Трите кикирици не спряха да квичат от кеф. Гонеха злите дракони. Ето видео: http://smiley2312.multiply.com/video/item/7

И понеже на няколко пъти вече става въпрос колко огромен е мамин Гугут да го видите как си разкъртва ванатаhttp://smiley2312.multiply.com/video/item/6

Хайде приятно гледане Wink

Забравих две неща: подаръците от шоши са у нас, който мисли, че скоро ще имаме повод да се видим да ми звънне да му нося нещата;
довечера ще ходим при Чамурле, ако някой иска нещо, да пише.

Общи условия

Активация на акаунт