да са весели и усмихнати през цялата година. шоши, вие кога ще летите насам. с Емма и Ди ли ще идваш . кога ти е защитата.
Янче, тази година ще успееш да покараш ски
а не ски...

". А едната ми каза " Аз предположих, че и ти кърмиш, защото си без чанта, а това бебе все нещо трябва да яде/пие
". Та така... идеята ми беше - краставите магарета... там какво беше по-нататъка...нещо се надушват. Освен това карат сноуборд. И двете
Обещах да им звънна като идвам през сезона, а те обещаха да ми намерят някоя жена да гледа бебето, докато ние се пързаляме
Изобщо кеф!
. Това ми се случва за пръв път, за това се хваля, нямаше никакви проблеми, нито с шофирането, нито с Калоян в театъра. Моля ви се, когато оставиха Хензел и Гретел в сами в гората Калоян се разплака и почна да ме прегръща. Само дето Калоян заспа навръщане в съботното задръстване и на 20-те си минути сега не ще да спи хулиганина му.
Нейното приятелче Борко ступа едно момченце, което искаше да я държи за ръка. И се развика "Неее, тя е мояяя". Голям смях падна, адски ме е яд, че нямах камера. Но пък беше много весела случка.