Още малко ни остана, за купона време стана - Декември, нашия си месец иде.......

• 26 666
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
честит имен ден на всички катета днес.   bouquet  да са весели и усмихнати през цялата година.  Laughing

шоши, вие кога ще летите насам. с  Емма и   Ди ли ще идваш .  кога ти е защитата.
Янче, тази година ще успееш да покараш ски   Mr. Green . има ли вече достатьчно сняг на банско ...

# 76
  • София
Янче, тази година ще успееш да покараш ски   Mr. Green . има ли вече достатьчно сняг на банско ...
Ние сме на Банско, защото Мартин има да снима тука едни сгради. За каране още няма сняг. А и нищо не рабтои... след средата на декември ще откриват сезона. Нямам търпение. Тая година съмс е заканила да карам много ама да видим. Купила съм си нов панталон и вече съм с фул екипировка. Досега карах с една странна грейка, която 2 пъти като падна и ставаше мокра цялата...
п.с. ае да не се обиждаме - карам сноуборд Wink а не ски... 

# 77
  • 42.016399,23.101179
Честит празник и от мен навсички именници!!!  :bouquet:  bouquet  bouquet
Много усмивки и празнично настроение им желая.
Yanche що не се отбиете на връщане през Блаоевград, може да пийнем по едно кафенце? newsm78
Венци се е заканил тази година да научи Виктория да кара ски, ама като знам колко е страхлива силно се съмнявам че ще успее. Laughing

# 78
  • София
Marci, 'щото някои хора са много кисели за такива оферти...
Днес се разхождахме из Банско и стигнахме до централния площад, където имаше много майки с дечица и бебенца. Седнах аз там с Бояна в слинга и Мая се заигра с децата, а аз се заприказвах с две майки. Веднага ги разконспирирах, че са от форума. Имаха слингове и кърмеха - едното беше на 8 м, другото на 1г. и 3м... Викам им "аааа вие влизате в Бг-мамма, нали?"... "Как позна?".... "Е не ми беше много трудно Simple Smile". А едната ми каза " Аз предположих, че и ти кърмиш, защото си без чанта, а това бебе  все нещо трябва да яде/пие Wink". Та така... идеята ми беше - краставите магарета... там какво беше по-нататъка...нещо се надушват. Освен това карат сноуборд. И двете Simple Smile Обещах да им звънна като идвам през сезона, а те обещаха да ми намерят някоя жена да гледа бебето, докато ние се пързаляме Simple Smile Изобщо кеф!

# 79
Пък ние с Виктор и Дара, Нели, и двамата юнака спретнахме днес културно меропяитие и мисля и да го повторим.
Нели Лего дуонамсикво го има в Бонжур,където Виктор видя неква ферма за 66 лв Shocked и каза искам я, казах - нямам толквоа пари, а и да имах не ти се отваря парашуте, и той ревнна, и рева истерично , с глас, със сълзи и със тръшкане до Илиенци Shocked Shocked Shocked, за първи път прави такова нещо, казвам ви, бях готова още там насред магазина да му почервеня задника от бой, едвам се устисках. Дришльо, играчки от 66 лв - през ден иска такива неща, опуснала съм го тотално, обръщам от днес другата страница, къщата  еплувнала в играчки, огромно, нечовешко количество са, аз не съм имала и 1/3 от тях през цялото си детсво. Побесняла съм, презадоволен е и това от днес натампросто спира Naughty Naughty

# 80
Ние пък бяхме в 199 на Хензел и Гретел. После пред народния, времето беше много хубаво. Бях сама с двамата и колата Wink. Това ми се случва за пръв път, за това се хваля, нямаше никакви проблеми, нито с шофирането, нито с Калоян в театъра. Моля ви се, когато оставиха Хензел и Гретел в сами в гората Калоян се разплака и почна да ме прегръща. Само дето Калоян заспа навръщане в съботното задръстване и на 20-те си минути сега не ще да спи хулиганина му.

Разкажете за приказката, моля. Трябваше да ви звънна ,но нямаше как с Кали да се присъединим.

Янче, наистина магаретата от форума се надушват бързо. Особено с такъв стаж, ги разпознавам от самолет. Банско те зове, чудесна е частта за бавачката:).

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСКИЧКИ КАТЕТА  bouquet

# 81
  • София
Ние бяхме на Витоша. Времето беше страхотно горе. Голямо тичане падна. А Веси днес за първи път стана причина за мъжко скарване Simple Smile Нейното приятелче Борко ступа едно момченце, което искаше да я държи за ръка. И се развика "Неее, тя е мояяя". Голям смях падна, адски ме е яд, че нямах камера. Но пък беше много весела случка.
Утре няма да ходим в Гранда, пак сме на Витоша. Просто не искам да изпускаме това чудесно слънце горе. Такива червени бузи имаше после...и изяде нечовешки количества.

Диди, да ти е жива и здрава щерката. Да палува и лудува и пожелавам.

И ако има други именници - честито да им е.

# 82
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КАТЕТА!
Мони,ти ще превеждаш ли някакви пари по сметката на Нелата?Не знам,дали си видяла моя постинг,в който те моля да преведеш 7-8лв ,ксоито после ще ти върна!
Мирянче,еми да,териториите трябва да се пазят! Joy

# 83
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КАТЕТА!  bouquet  bouquet  bouquet
Фъстъче
специално на твоето Кате   bouquet

# 84
  • у дома
Благодаря ви за честитките, девойки!

Черпим!  cheers Popcorn Popcorn newsm64 newsm64  food002  food002 beer2 beer3 Wine Glass Wine Glass Drunk

Янче, само такива срещи пожелавам и неприлично много сноубординг да ти се случи тази зима !!! Peace

Мирянка, случката на Веси с 'мъжете' ме разби  Joy Hug

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 20:58 от fastuche

# 85
честит имен ден на Катето! Само радости за нея и около нея! Целувки от Ежко!И на другите именички, край темичката и изобщо - също!

# 86
Кате пате от мен на патерици, с тея никове имената не ви помня вече ooooh!
Зло да те забрави, да си жива и здрава Hug

# 87
  • Sofia
И от мен честито на патерици на Катенцето!  bouquet Не съм знаела,че вчера е Катин ден Embarassed

# 88
  • на езерото
  И от мен на патерици, Честит Имен Ден на сладуранката Кате Heart Eyesжива ,здрава и много послуша  bouquet

# 89
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ НА АЛЕКСАНДРИТЕ И НА КАТЕТАТА   bouquet

Ние ходихме вчера и днес в Ариел. Красавица и звяра бяха по-добре от Пингвините днес.
После посетихме и благотворителния коледен базар в Интер Експо центъра. Имаме снимка с Дядо Коледа, а после Габи и детето на кумовете ни играха кючек с едни циганета пред сцената

Общи условия

Активация на акаунт