Още малко ни остана, за купона време стана - Декември, нашия си месец иде.......

• 26 662
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
лукчета, мед и лайка, свеки такак го прави на виктор Peace

# 61
На Дара добре й действаше лук със захар.
Нарязваш една глава лук на шайби, поръсваш с 1-2 лъжици захар. Подпираш чинията на нещо по-височко от едната страна, да е под наклон. След час-два пуска сок. С лъжица й даваш от време на време от сока. Не люти.

Говорих със Столична библиотека. Утре от 11 ще има приказка. Входа е откъм Раковски, от лявата страна на централния вход дето е театър Възраждане.

# 62
  • София
Лукът действа много добре и бързичко.
Друго, ако намериш отнякъде пелте от семки на дюли, също много добро.

Знам и за Кока-Кола, малка бутилка вариш докато стане наполовина, по една лъжичка, няколко пъти на ден.

# 63
  • Sofia
Мерси на всички Hug
Ще пробвам лука,дано не го повърне.Че не ще да пие нищо различно от вкус на ягода или малина ooooh!

# 64
Здрасти банда

и на Емата й дейстава най-добре лука със захар, по описаната рецепта на Нели

Миленке
де късмет с лъвчета...нъцки, освен ако пак непренасям до безкрай... 07.07. е денят  Rolling Eyes хич не ми харесва... ама кой ме пита... поради това че 05. и 06.07 са в цз държавни празници... всички градове се изпразват... до година обаче двата дена се падат събота и неделя - и кяр никакъв, всичко живо хуква на някъде 04. или най късно 05.07. а аз точно тогава ще искам да раждам... егати късмета... иска ми се да е събитието по рано или по късно от определената дата  Rolling Eyes че сигурно и никакъв нормален р.д. няма да може да празнува детето с тоз късмет, в смисъл то ще празнува... ама кой ли ще дойде Crazy Mr. Green

# 65
Ooo Eли, 7-ми юли е много хубав ден - именния ми ден - св. Неделя по православния календар  Simple Smile

Моите и двамата са в някакво уж куцо време родени - Дара е ден преди Коледа  Confused, Ясен в най-отпускарския месец, когато всички са на море  Confused Обачеее купона си е купон, и празника си е празник. Нямаме пропуск! При нас не са празници тогава - ще идвате тук да си купонясваме, ние няма да ти откажем  Laughing

Пинче, загледа ли новия сезон на Анатомията на Грей? Аз тъкмо сдъвках две серии. Бейли ми е любимка, да знаеш  Wink И Адисън много ме кефи, ама вече я няма...

Рецептата за лука със захар вие сте ми я казвали, няма от къде другаде да я знам  Hug

# 66
  • на езерото
   Смайли, надявам се лятото да се срещнем и ще те черпя да знаеш Heart Eyes, винаги намираш начин да ме зарадваш Heart EyesДа гледам го редовно ,даже тази сутрин си дръпнах 9 серия и докато Ники спеше я изгледах.И на мен Бейли и Адисън  ми харесват много, дръпнала съм няколко серии на Частна практика , които е Адисън да видим дали ще ми хареса PeaceТова за лука непременно ще го пробвам Peace
 Ели , прекрасно съчетание е 07.07 , както каза Смайли, идвате в БГ и купона ще тече Heart Eyes

# 67
  • у дома
Що се отнася до Анатомиите и съпругите възможно ли да се смъкнат сериите със субтитри? И на англ. ме устройват.  newsm78

# 68
  • на езерото
  Фастъче, от Замунда мжеш да свалиш сериалите а субтитрите от http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=search&movie=a … elease=&st=25

# 69
  • у дома
Pinka, благодаря!   bouquet

# 70
тук се гласува за хубавица на форума 2007
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242450.msg5620685#msg5620685
Имат късмет че пловдивските декемврийки 2004 не ходят на купони  Wink Grinning

# 71
  • София
Здрасти от Банско Stuck Out Tongue
моята докторка за кашлица каза: сваряваш една дюла с 2 ореха барабар как са си с черупките - счупени, но не белени. Още не съм го пробвала.

# 72
Божеее, от тия с желанията за второ май само аз си останах с намеренията само  Laughing
Споко,с теб съм!
ЕЛИИИИИ,честитооо!Толкова се радвам!Дано ббето е спокойно и лъчезарно,като теб!

# 73
колкото до намеренията за бебета - то аз и за трето уж възнамерявам, ама също не се придържам досега много строго и отговорно към плана...

а за сметка на това и към плана за уикенда не мога да се придържа много точно, май детето ще остане без театър и приказка, но: сега трябва да отида за малко на работа, оказа се, а в кварталния театър (Ателие 313) постановката ми звучи като за по-големи... ама утре със сигурност ще ходим поне до базара в Интерекспо ц-р.

Смайли, ти миналата седмица за кой нов МОЛ в Младост впрочем говореше? Да не би вече да е отворен онзи Булевард близо до Темпо?

Хубав ден на всички!

# 74
Смайли, ти миналата седмица за кой нов МОЛ в Младост впрочем говореше? Да не би вече да е отворен онзи Булевард близо до Темпо?
Ако питаш за Ал. Малинов - не, затворен е още, правят метрото. Новия мол се казва Fun City и е в Младост 3-4 до ХИТ. Складовете на Кореком са направени на МОЛ.

Общи условия

Активация на акаунт