Още малко ни остана, за купона време стана - Декември, нашия си месец иде.......

• 26 671
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
И ОТ МЕН ЧЕСТИТО НА ЕЖКО И НА НЕВИ! bouquet
Както казва Вики днес Таралежко има рожден ден,а не Кума Лиса,нали мамо?!  Joy

# 211
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЖИК-БЕЖИК!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРКАТА И ВАНЕСА!

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА САВКО!Да порасне ееей тоооолкова голям!Неви,честито и на теб!Савко днес или тези дни има имен ден???

Честито и не останалите рожденници,на които не съм честитила по ред причини!Да са живи и здрави и много усмихнати!
и НИЕ НЕ СМЕ УКРАСИЛИ ЕЛХАТА,КОЯТО Е ИЗКУСТВЕНА,АМА ЩЕ ГО НАПРАВИМ ДЕЗИ ДНИ!
оППА
Нелка,стига сте прехвърляли топката!Р. ми каза,че основната заслуга във външния вид на Ясен е твоя,ти пък казваш,че е негова...Има тнякаква тайна,която вие старателно укривате!Ей,тази дума нещо взе прекалено често да се употребява в тази темичка....Чао,че Дани идваааааааааа

# 213
  • София
Честит 3-ти Рожден Ден, Савко newsm59. Много подаръци и весел купон   ura  bigdance2

Честито и на мама и на тате  smile3525

Честито и на Мирка и на Ванеса и техните родители, дето ни забравиха, но ние не Simple Smile

# 214
  • на езерото
  Честит Рожден Ден на Ежко nbirthday, много подаръци ти пожелавам и безгрижно детство
 Честит Рожден Ден на Мирка и Ванеса newsm67
 Нашата елха също е изкуствена има скромните размери от 80 см, още не сме я украсили, чакаме баба и дядо на 21 декември и тогава ще я украсяваме Peace

# 215
Ежко-Бежко, да си жив и здрав и все така остроумен! Hug
Мира, честит рожден ден!  Heart EyesМагс верно съвсем ни забрави  Simple Smile
Ние пък за първа година мислим да си купим естествена елха  Wink
Ели, как се чувстваш?
Утре нали е Никулден, децата тази вечер си лъскат ботушите и слагат чорапчета, а Николаус им ги пълни с лакомства. Та понеже в детската градина ще имат тържество, но без Николаус съм поръчала от едно сдружение да дойде у нас. Ще се съберем няколко приятелки с деца и той уж случайно ще намине  Wink Нямам търпение.  Grinning

# 216
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЖКО БЕЖКО, МИРА И ВАНЕСКА!!!
МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ ИМ ЖЕЛАЯ!
ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!!!

# 217

Скъпо Ежче , пожелавам ти да бъдеш здраво, будно и умно дете.
Прекрасно детство и усмивки
.

Ди, Вики на Алекс и Аля, честит рожден ден момичета, макар и на патерички.

Моля, да ме извините но леля ви Рая беше на екскурзия в странство и едва сега се включвам с пожелания за РД.

# 218
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЕЖКО, МИРКА И ВАНЕСКА!!!

Много весели приключения, безгрижни дни и усмивки!
Честит празник

# 219
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198031

Може би ще мога да ви покажа малко снимки, дано съм успяла.

# 220
  • София
ЧРД на Ежко, Мирка и Ванеса. Да са живи и здрави!

# 221
  • на езерото
   Еха speisi , Али е голяма красавица Heart EyesГледам със спусната коса ходите  Thinkingявно не ти дава да я връзваш или греша Thinking? Никол колкото пъти опитам да я  заведа на училище със шнола или вързана коса, винаги я прибирам като разплетена дамаджана , съответното приспособление за коса е мистериозно изчезнало ooooh!

# 222
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198031

Може би ще мога да ви покажа малко снимки, дано съм успяла.

Спасе, откъде си наел тия сладки статисти. Определено демонстрираш достоверност  Joy Joy

Много ти е сладка щерката, а направо се изумих как тия деца се обличат и събличат сами. Като се прибера довечера ще я ошамаря моята лигла Twisted Evil

# 223
Да ти кажа и аз се изумих с обличането, в къщи не го практикуваме Crossing Arms

Ходим само със спусната коса, защото не дава пустото му дете нито опашки, нито плитки, дори почти не я реша. Много са ми сладки фризираните момиченца, ама не става ........

След десетина години няма да можем да им смогнем на аксесоари,  преси и маши  Joy

# 224
  • София
Да ти кажа и аз се изумих с обличането, в къщи не го практикуваме Crossing Arms

Ходим само със спусната коса, защото не дава пустото му дете нито опашки, нито плитки, дори почти не я реша. Много са ми сладки фризираните момиченца, ама не става ........

След десетина години няма да можем да им смогнем на аксесоари,  преси и маши  Joy

Анджак Simple Smile Все едно за Мая става дума.

Милички Ежик, Мирка и Ванеса - Прекрасно детство, добри приятели и много щастие ви пожелавам от цялото си сърце Simple Smile Целувки от мен и Мая.

Общи условия

Активация на акаунт