53:Bei uns in Deutschland geht es rund, ob mit Salamitorte oder Kalter Hund!

• 15 706
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Големия Мартин и у нас цъфна по тениска миналата седмица  bowuu

Ха, Мамун, на време питаШ, сноЩи поръ4ах подаръците zа Милена, zа мъжът ми е иzбран но не и купен оЩе. Подробности.  Crazy

Да ви кажа zа одисеята си с Кидо. Зна4и реШих да помогна на моми4етата от от4етната ми тема да си поръ4ват игра4ки от там, 4е някои работи ги няма в БГ, а zа раzликата в цените пък да не говорим. Условията са 12? zа доставката плюс 1? на килограм. Направихме голяма поръ4ка, идва първата фактура, 86? zа доставка, ама ние и толкова бяхме иz4ислили грубо. ПлаЩаме, идва втора фактура, някои артикули междувременно бяха иz4ерпани, съответно и доставката намаля малко. Оба4е едновременно 4аст от уж иz4ерпаните артикули стоят в сайта като нали4ни  newsm78  и то дни след като ни каzаха, 4е ги нямало. Много се раzправях с тях, имаме над 20 раzменени мейл4ета, както и да е. Дойде одеве окон4ателната фактура, и какво? Доставката е само 3,95?  #Crazy  Питах ги иzри4но дали не е станала греШка, но те ми потвърдиха таzи такса. Не zнам от куланц ли ни намалиха доставката с 80 ? или е станала греШка  Thinking 

# 256
Татяна, zвучи ми, все едно е най малкото, което биха могли да направят слде толкова ядове. Имаш го писмено, така че се радвай Grinning

# 257
О аz не ги оставих на мира докато не ми го дадоха писмено  Mr. Green  Но все пак, поръ4ката е много голяма, не ми се мисли колко иzлиzа праЩането до БГ, с 4? са много на zагуба  Thinking

# 258
  • Германия
Татяна, големия пак ще ти го пратя като оздравее малкият.

Мамун, все не смогвам да питам кое с колко да намаля, за по-малко кифлички. Всеки път 3 дни кифли яли и се веселили става у нас.

една закъсняла честитка и за Весито! Heart Eyes

# 259
О аz не ги оставих на мира докато не ми го дадоха писмено  Mr. Green  Но все пак, поръ4ката е много голяма, не ми се мисли колко иzлиzа праЩането до БГ, с 4? са много на zагуба  Thinking
Техен проблем, а и в действителност далече не е толкова много, колкото одират клиентите си. Нали съм спедиторска булка Wink

# 260
Техен проблем, а и в действителност далече не е толкова много, колкото одират клиентите си. Нали съм спедиторска булка Wink

Ами те праЩат с ДХЛ  newsm78

# 261
Да, но при съвсем други условия, не като приваткунден.

# 262
86E доставка Shocked и пак излиза по-евтино от Бг Shocked Егати цените. И аз пазарувам доста често на познати, ама такива фрапиращи разлики не съм видяла Rolling Eyes

# 263
Риенски, и аз получих писмо, че майчинството ми се признава за стаж в Германия, въпреки, че никога не съм работила в ДЕ. Но май бяха 2 години...

# 264
Ами това бяха 50 артикула  Laughing  Имаха един дървен Пупенхаус, обzаведен, zа 10?  Shocked  Тежи 5кг да ре4ем, та с доставката е 15?, което си е пак евтино  Wink  Много моми4ета си поръ4аха и това http://www.kidoh.de/artikel.php?mode=art_det&artikelnummer=9 … c277ac877b42a5c1d което е пак на супер цена. И така се събраха 75кг  Laughing

Серди, не вярвам да имат такива тарифи 4е да плаЩат около 4? zа колети с обЩо тегло 70кг  Thinking

# 265
Здравейте мадами. Снощи се прибрах рано, към 19ч., но бях в такава еуфория ( леко алкохолизирана ), че докато тези смотани снимки се качат в уебшота ми се приспа и реших да ги качвам днес. Та ето ви вчерашният ми ден , от 10ч30 до 18ч  Laughing
Снимки
А това е единствената ми българска приятелка, с която сме много близки от около десетина години и тя ще ми бъде свидетел на сватбата. Сърфито я знае коя е  Wink

За въпроса на Татянка. Мадлен спи направо на студ. Може да са 10 градуса, не повече. Но е с пижама, в чувал и завивка отгоре. Много по-здравословно е да се спи на хладно  Peace

# 266
Мистик, много сте готини...Аз френдката не я познавам директно - само брат и. Mr. Green
Татяна, а дали цената на доставката не е намалена в зависимост от цената на поръчката?
Дайте идея за подарък на една третокласничка - дали да бъде Бастелсет или някаква гъзарска дрешка newsm78. Вечке, твоята мома на какво би се зарадвала повече?
Добър ден, да не пропусна да ви кажа!

# 267
Сърфи, внеси уточнение моля за немска или бг третокласничка става дума?
Ако питаш моята - една книжка. Нали си отглеждам книжен плъх Mr. Green

# 268
Българска.

# 269
Бих казала тогава гъзарска дрешка. За бастелсет - само, ако има такива интереси.

Общи условия

Активация на акаунт