Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ МОНИКИ И ЙОАНА! Да са здрави, палави и добрички, да радват майчетата  си и татковците!
  bouquet
Честит имен ден на чаровника Алекс! Ама той не е ли през август? Thinking
Много болни дечица, жалко. Tired  Дано бързо се оправят! Praynig  И да се вдига гадната мъгла, че вече... #2gunfire
  Софко, и аз знам, че трябва да се внимава с течния аналгин при дребчовци! Peace
mamaminion, и нашият татко най-вероятно ще ни придружи /ако не изникне нещо/, иначе ще дойда с двамата малчовци. Та щях да питам - колко татковци възнамеряват да дойдат в неделя? newsm78
А пък утре ще докладвам, живот и здраве, за нашия прощъпулник... Heart Eyes

# 91
newsm59 Tada Честита 1 годинка на Моника, Йоана и Моника! ura  costumed034

Да растат здрави и умнички, красиви и късметлии!

Честит имен ден и на красавеца Алекс!
  smile3525

# 92
Честит Рожден на Моника, Йоанна и Моника  nbirthday nbirthday Пожелавам им здраве и много детски усмивки  Hug  Heart Eyes  Hug

Момичета имаме си Добра Фея    babydust7 в нашите стройни редици  Grinning Днес по време на разхокдата ни с Гери и Линка, Габи си е изхлузила някъде едното ботушче. Оххх, как исках това ботушче да се появи отнякъде ... Точно, когато вече си представях как отивам да купувам пак ботуши ми се обади Роня да ми каже, че са го намерили  Laughing Направо, ако беше пред мен щях да я разцелувам  Heart Eyes Тя и преди е намирала изгубени обувчици на своя приятелка  Mr. Green

Весел Празник на всички празнуващи!!!   bouquet Ако имате някакви желания, ДзвЪннете на Добрата Фея  Joy  babydust7

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 22:15 от Изабела

# 93
момичета благодаря ви за хубавоте пожелания и прекрасните букети!
Дай Боже те да се сбъднат! Heart Eyes
На вас да ви се връщат тройно! Heart Eyes

Честит първи рожден ден на Моника на Петя, Йоанна на blaq и Моника на pebble! newsm59 newsm59 newsm59

Да растат здрави и добри! Да имат много късмет в живота и любовта винаги да ги води!

Честит имен ден на Алекс и всички други Алексчета!

# 94
  • sofia
Честит първи рожден ден на двете Моники и на Йоанна, да са живи,здрави и засмени

Вече сме готови за ден дена в неделя. Купихме и подарък. Само да отбележа, че може да дойдем цялото семейство, защото таткото като никога изявава огромно желание да дойде, а ако дойде той трябва да вземем и баткото с нас. Ще има ли проблем?[/color][/b] [/size]Лек ден на всички!!!
Нашия татко е на работа, но баткото е много нетърпелив за празника.

# 95
Честит Имен ден на Всички Празнуващи  днес bouquet

... аз честитих рождения ден на Алекс преди малко ... изкуках вече  #Crazy

Момичета, някой знае ли прогнози за времето вкрая на другата седмица, когато ще пътуваме? Дано да се вдигне тази мъгла дотогава ....  ooooh!

# 96
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА НА Вече Петя, ЙОАНА И МОНИКА НА pebble !!!  nbirthdayДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ !!! baloni

# 97
Честит първи рожден на празнувалите вече Йоана на Фъстъчка, Златина на ZLATNA, Питър на julia asenova, Мартин на М и н а, Дарин на Вени, Александра на lavitsata1000, Анна - Мария на mama_na_anika, Кристиян на Теди91, Михаела на nadi mishi, София на goris, Виктор на santanqela, Габриела на афродита, Моника на ВечеПетя, Йоанна на blaq, Моника на pebble, както и на днес празнуващите Алекс на Верчето и Мая на bebonina Много здраве, щастие и незабравимо детство!!!

Честити да са рожденните дни и на Деничка, МЕРЕЛИН, Бунгичка и Дребен!

Ако съм пропуснала някой рожденник моля да ме извини, не е умишлено!  Praynig

Нямам много време да изчета всичко написано, надявам се болничките бързичко да оздравяват и да не притесняват повече мама и тати. Алекс също е на път да се разболее, сигурно е прихванал от мойта хрема, но още не губя надежда, че ще му се размине. Дано да съм права Simple Smile
Сега пожелавам лека нощ на всички!  Heart Eyes

# 98
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРИТЕ АЛЕКС И МАЯ!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЕМ ОТ СЪРЦЕ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ МАМИ-БУБАЛИНА,БЕБОНИНА,ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!

ПЕТЯ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!БЪДИ ВСЕ ТАКА ОБИЧАНА МАМА И СЪПРУГА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 99
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДКАТА КАТИ!ДА Е МНОГО ЗДРАВА,ВЕСЕЛА И ИГРИВА И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТЕ!

# 100

Честит рожден ден на чаровния Алекс и принцесата Мая!
Нека бъдат живи, здрави, весели, игриви... Нека детството ви бъде изпълнено със смях и усмивки...

Верче, нека твоя малък принц ти бъде радост и гордост, нека бъде мъжът на живота ти...

За мама bebonina -

Честит рожден ден, Петя! Бъди жива, здрава, обичана, обичаща...

Честит празник на всички, които празнуват днес - Св.Екатерина! Със здраве да си носите името!

# 101
Добро утро и от нас.Честит рожден ден на Мая и Алекс.Да са щастливи и късметлии,да радват мама и тати.

# 102
Честит рожден ден и на Петя,нека живота и да бъде изпълнен с много радости и любов.

# 103
  • на странно място ......
Честит рожден ден на Алекс и Мая да растат живи и здрави и много щастливи деца!!! Специални поздрави на техните прекрасни майчета!!!

Петя честит рожден ден, бъди жива, здрава, много щастлива, винаги усмихната и прекрасна майка и Жена!!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!!! Много щастие и лИбоФФФФФФФ!!!! Hug

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ И АЛЕКС!!!

НА ТЕХНИТЕ ПРЕКРАСНИ МАЙКИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕТЯ!

А ние с Кати ви черпим за нейния имен ден днес!

Общи условия

Активация на акаунт