Отговори
# 270
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРИАМ !!! С ПОЖЕЛАНИЯ ДЯ РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА !!! НЕКА БЪДЕ ГОРДОСТТА НА МАМА И ТАТЕ !!!
И ЗА ЛЮБЯЩАТА И МАЙКА:
Клю да ти е жива и здрава племенничката!   bouquet
Симона С това което ви се е случило е ужасно. Слава богу че огъня е бил само в пералнята Praynig. Ама как е станало това чудо не ми го побира ъкъла. ooooh!
Мама Мони не се притеснявай за поведението на Митко. Съвсем нормално е вече различава познатите и чуждите хора. Дани е същия от доста време, особенно като види свекито такъв вой надава Mr. Green Свиркай кога ще се виждаме да не те плаши времето. Само дето малко ни се разминават режимите на спане ама ще го нагласим някакси. Всеки ден се разхождам към пазара.
Личи си че половината от момичетата ги няма. Голямо е затишие. Ама и по-добре че както я няма дени туко виж ни заключили темичката и останем без ноемврийска отчетна тема Laughing

# 271
  • Пловдив
~Честит рожден ден на МИРИАМ,жива и здрава ,много щастливо детство и желаем!!!  bouquet

# 272
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на МИРИАМ!!!Да расте здрава,весела и щастлива!
Djein,приятно изкарване на празника!!!
Да са живи и здрави всички дечица,които са навършили една година през последните няколко дни!

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 19:27 от bubulina77

# 273
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРИАМ!ЖЕЛАЕМ И МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО УСМИВКИ И НА МАМА ДЖЕЙН

# 274
Честит първи рожден ден на чаровника Митко,
красавицата Дана и сладурката Мириам! Да са здрави и щастливи, палави и игриви!
   bouquet   bouquet   bouquet
Тези дни ми беше много натоварено - голямо търчане по задачки...  и за капак тази вечер малкият батко ми изкара акъла/ той и без това изтече с кърмата/ Прибирам го от РД на негова приятелка и той нещастен, че купона е свършил се врънка и сърди за щяло и нещяло... Искал да си свети с фенерчето в коридора на входа, ама като изгаснело осветлението. Гого пък реве и се тръшка за нещо друго.. Влизам в стаята и оставям Митко в коридора с отворена врата на апартамента - да чака вътре да стане тъмно и да свети... Събличам дребния и питам през вратата на стаята дали не е изгаснало вече и получавам категоричен отрицателен отговор. След минутка отново питам, НО не чувам отговор... Отварям вратата на стаята - няма го в коридора на апартамента. Излизам и започвам да го викам, но тишина... Обикалям на един дъх целия вход - няма го. Какво ли не ми мина през главата.... Будя мъжо /той спеше преди нощна/,  тикам му Гого и хуквам да го търся на улицата.... няма го... Звъня на приятеля на големия батко / живее в другия вход/ да слязат с Ванко да ми помогнат да го търсим, а те ми казват - "Ама той Митко е тук!" Отишъл нашичкия да им покаже как свети фенерчето  #2gunfire Имам чувството, че ги прелетях стъпалата до 6 етаж - бях ужасена и освирепяла - първо го нашамарих по дупето и го помъкнах към вкъщи, а като се прибрахме го удуших от прегръдки и целувки... Обясних му и се надявам да ме е разбрал, защо плача и му се карам. Още не мога да се успокоя... Дано не ви се случва да изживявате нищо подобно...
Да е здрава и честита племенничката на Клюки!   bouquet
Оля, дано полеете качествено щастливото събитие след една прекрасна, лека и безпроблемна бременност  на гаджето на брат ти  Praynig
Симона С, гадно за пералнята и дрешките, но се радвам, че никой от вас не е пострадал  Hug
Софи, искрено се надявам да си вече здрава и да купонясваш в СЗ  Praynig
Бързи, здрави и стройни да са ходещите крачета на малката Дилянка!  bouquet  И никакви асфалтови екземи!  Naughty
Ако пропускам някого, простете  Praynig  Hug
Спокойна нощ на спящите и весел празник на купонясващите!  Hug

# 275
  • Ботевград
Честит първи рожден ден на  Митко,
Дана и  Мириам! Да са здрави и щастливи, весели, умни, послушни и игриви!   

Ех, страхотни снимки от Париж Дари  Grinning
Много им се радвах  Hug
Весело прекарване на срещичката и чакаме с нетърпение снимките   bouquet

# 276
Добро утро,мадамки!Днес нямаме рожденници и за това ви черпя по едно
Ние сме малко хремави,надявам се да е само това, да не е нещо по сериозно Sad
Дил HugРадвам се че всичко е завършило с благополучен край!Представям си какво си изживяла само.Целувки на батко Митко от нас със Симито Hug
Да са честити крачетата на сладката Дилянка и на Мириам!Да са много здравички и пъргавки!
Момичета да ви се похваля,вчера се сдобихме с нова пералня,а Симонка със цял куп нови дрешки Simple SmileИ да ви я казвам само каква беше интересна-взима якето и обувките и започва да вика е-е-е и аз я питам хубави ли са мамо дрешките и тя започва да се върти и да се клати като кукла,направо си умрях от смях Grinning Това е от нас за сега
Лек и усмихнат ден!

# 277
Здравейте! Hug

Първият общ ноемврийски рожден ден е вече в историята Simple Smile Много мъници на едно място = щур купон Wink

Доволна съм, че се събрахме, че се видяхме, че се запознахме... Съжалявам, че Габи не дойдоха и се надявам вече да е по-добре Praynig Надявам се на следващия рожден ден на бъдем още повече...

Много съм уморена, затова съм лаконична...снимковия материал ми е беден, но другите мами затова пък снимаха много...така че очаквайте снимките по-късно...

Момичета, БЛАГОДАРЯ ВИ, че останахте с усмивка на уста и добро отношение, въпреки неприятните изненади, които ни сервираха в хотела...

БЛАГОДАРЯ ВИ!
Heart Eyes

# 278
   Дени-ВСИчКО БЕшЕ СТРАХОТНО,а то българщината си я има навсякаде-така,че не се притеснявай.Опитвам се да сложа и моите снимки ,ама като избера повече от една и ми дава,че не съм избрала албум,едва качих 3,ена по една-уф уморена съм и нямам търпение да ги качвам така.Я кажете и при вас ли дава проблем или аз нещо греша?
   Иначе като иЗключим салтото на Ивайло-което взе акъла на всички,беше много хубаво.ИЗВИНЯВАМ СЕ НА МАМИТЕ С КОИТО НЕМОЖАХМЕ ДА СИ ПОГОВОРИМ,но с тия мъници щъкащи непрестанно насам натам беше доста трудничко.Ети и Весето-ТЪРЖЕСТВЕННО ОБЕщАВАМ ЗА РЕВАНш-и мнооого съжалявам,че не слязох по-късно smile3538
  Радвам ,се че успях макар и за кратичко да се видя и с Горис -мила изглеждаш страхотно  love001
  Има много за разказване ама съм доста уморена.ЦЕЛУВКИ НА ВСИчКИ И ОБЕщАВАМ ДА КАчА СНИМКИТЕ....

# 279
Здравейте и от мен! Hug
Ние се прибрахме още на обяд, но досега чаках гости /които не дойдоха/, та затова се включвам чак сега.

ОБЩИЯ РОЖДЕН ДЕН БЕШЕ СТРАХОТЕН, МЪНИЦИТЕ НЕВЕРОЯТНИ. МНОГО СА НИ ХУБАВИ ДЕЦАТА
МОМИЧЕТА АЗ СЕ ВЪЛНУВАХ ДОСТА И НАИСТИНА МИ БЕШЕ МНОООООООГО ПРИЯТНО ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ С ВСИЧКИ ВИ. Hug

И БЛАГОДАРЯ НА ДЕНИ още веднъж, че пое организацията на това събитие, и наистина мила няма за какво да се извиняваш. Heart Eyes

Сега качвам снимки, и моите не са много и май са с лошо качество/за което се извинявам/. Клю при мен няма проблем.

# 280
  • София
Гледахме снимки с Йоанка и виждаме че сте си изкарали страхотен купон!

Хайде догодина живот и здраве дано успеем да се включим и ние!  Hug

# 281
Привет и от нас! Много, много беше хубаво в Стара Загора - много се радвам, че се запознах с всички ви!!! Благодаря още веднъж на Дени за прекрасното отношение и цялата организация!

# 282

Общи условия

Активация на акаунт