Отговори
# 240
newsm51 чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНА! newsm51
        Момичета и аз имам повод да почерпя:ТАЗИ СУТРИН ЗА ВТОРИ ПЪТ СТАНАХ ВУЙНА НА БЕБЕ АНДРЕЯ(мома)! newsm44 newsm44 newsm44
   Лек път днес на всички отправящисе към Ст.Загора,а на Изабела успех на интервюто и мнго съжалявам,че няма да се видим с вас  love001

# 241
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНА!!!!!!!!!! ДА Е ВЕСЕЛО И УСМИХНАТО ДЕТЕ!!!!!!!!!

Клю, честита племенничка!

Ние след малко ще потегляме.

# 242
клю, да ти е жива и здрава племеничката! Много радост да ви носи!  bouquet

Ние тръгваме...оттук нататък ме търсете на GSM-a, ако имате някакви въпроси...

ОЧАКВАМЕ ВИ! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 243
Клю, честита племенничка! Да ви е жива и здрава   bouquet

На всички, пътуващи - лек път и весело изкраване  Hug

# 244
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНА  Hug
Много здраве и усмивки пожелават мама Ива и Цецко  Hug
Мамо Деси, молим да нацелуваш малката принцеса от нас двамата   bouquet

# 245
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на ДАНА и KРАСИ,да са живи,здрави и много послушни!

Клю,честита ти племенничка,да е жива и здрава!!!

И весело изкарване на КУПОНА!!

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 14:03 от ivanka1979

# 246
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕЛЕСТНАТА ДАНА!

НА ТАЛАНТЛИВАТА И МАЙКА ДЕСИ

Миленче, да ти е жива и здрава племенницата!!!

По този повод, аз не съм се похвалила, че също ще ставам леля през април! Брат ми и приятелката му ще си имат бебе и за сега го гледаме, че е момче! Кати ще си има братовчед  Grinning

Искам да пожелая на всички пътуващи лек път, да си изкарате супер в СЗ ( нямам съмнения, че ще е така) и да се сетите за нас не присъстващите като духате свещичката  Mr. Green Чакаме много снимки и подробен отчет!

# 247
  • София, Дианабад
Честит Рожден ден на принцесата Дана! Да бъде здрава и да стане една страхотна дама!
Честит празник и на теб, Деси! Много да й се радвате и много да се гордеете с нея!   newsm51
Ето най-накаря обещаните снимки от нашето пътуване до Париж http://picasaweb.google.bg/bojidara.manoilova/ParisNoemvri2007
Много интересен град, но всички знаете това, малко ветровит и студен през ноември, но въпреки това впечатляващ с мащаби и забележителности и най-вече подреденост. Когато човек попадне на такова място разбира колко лесен и приятен може да бъде живота.  Grinning Има няколко снимки и от Виена - полета ни минавеше от там и успяхме да разгледаме центъра за няколко часа  Grinning  Виена не беше толкова впечатляваща като Париж, обаче. Приятно разглеждане! Simple Smile

# 248
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА ДАНА! ДА РАСТЕ УМНО, ЩАСТЛИВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБЕ ГРИГ!  bouquet

Миленче честита ти племеница! Hug

Весело изкарване на всички в Стара Загора! Да си изкарате един незабравим купон Peace

Аз да ви се оплача Mr. GreenВчерашното празнуване с кумците беше пълен провал. Митко не спря два часа да мрънка, а когато тяхната дъщеричка на 8 м. викнеше от радост моят син ревваше с глас. Ужас  Mr. GreenИначе беше толкова радостен през целия ден, а като видя украсата, която му бях направила с надписи и балони толкова се зарадва само викаше"а-а-о-о" и пипаше балоните и смях, смях, а като дойдоха те незнам какво му стана. Дори не се загледа и в играчката, която му подариха. Направо така се притесних все едно е хванат от гората и не е виждал хора, а от Никол (малката) просто си го беше страх. Определено това че напоследък е по цял ден само с мен и не вижда дечица откакто сме в Люлин си оказва влияние и спешно трябва да му намеря приятелчета ама в това студено време как да се запозная с майки тук незнам newsm78Усмихна се и стана същият чак като си тръгнаха. Имам чувството, че тези 2 часа му бяха мъчение. Направо не ми се мисли как ще понесе голямото събиране в неделя с родата Thinking И въобще напоследък е станал голям бъзльо - плаши се от центрофугата на пералнята, от душчето за къпане. Вече не обича да се къпе той, който умираше за това и в банята беше най-голямата игра сега седи като изтукан и иска по-бързо да свърши. Извинявайте, че ви натоварвам, но определено започнах да се притеснявам от тези неща особено като го видях снощи. Дано е нещо временно Praynig  

# 249
мама МОНИ , честит рожден ден на Митко / на патерици/! Да ти е жив и здрав, да бъде умен, хубав  и смел!
Относно стряскането и моят син не е от най-безстрашните, стряска се от доста неща, а като сме много хора в  началото реве. Аз съм притеснена за утрешното събиране - доста хора сме...
Но това, вярвам, е временно. Ще израстат храбреци...

Честит първи рожден ден на Дана и Краси! Да растат здрави, умни и щастливи! Да са много обичани и да радват близките си!

# 250
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНА И КРАСИ!!!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА.

Весел празник на семействата им:

Клю, честита племенничка(дошла си е с името).
Весело изкарване на всички в Стара Загора.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И С ГОРДОСТ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО.

# 251
  Аз съм по-зле и от вчера CryТака,че нашето пътуване до СЗ отпада CryПриятно изкарване на всички Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА ДАНА!!!ДА БЪДЕ ЖИВА И ЗДРАВА,ВЕСЕЛА И ЗАСМЯНА,МАМИНА ОТМЯНА!!!  bouquet Heart Eyes  bouquet
  Клю,да ти е жива и здрава племенницата  bouquet
  Мони,не се притеснявай,и София е такава Confused-вкъщи,между нас и роднините, прави какви ли не смешни номера и имитации,смее се,танцува,а дойде ли външен човек или някой,когото не е виждала отдавна,че като се изтемерути-стои,гледа и не мига дори,а за усмивка -забрави LaughingМоже би защото и аз рядко я събирам с деца Thinking,нали съм и на работа през деня,а и около мен-все деца над 5-6 години/с чиито майки рядко се виждам/,в квартала пък-над 18 год. Mr. Green И на едната ми колежка така беще щерката, и тя се притесняваше като тръгне на детска градина как ще общува с другите деца-оказа се безпроблемно,още от първия ден свикнала Peace

# 252
  • София
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА!Благодаря за прекрасните пожелания!
Щастлива съм че ще споделим с вас този прекрасен празник!
Ще имам шанс част от вас да почерпя за здравето на моята принцеса, а за всички устанали- виртуална почерпка от все сърце !

Честита и на Клюки! Да ви е жива и здрава момата и много щастливо детство и желае астралната и близначка! Wink

# 253
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО /на патерици/!!! ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ И ВЕСЕЛ!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМА МОНИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦАТА ДАНА!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ПОЖЕЛАВАМЕ И ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!
ДЕСИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ!!!

На всички, които ще пътуват - лек път и приятно изкарване!!! Купонясвайте донасита, пийте и по една за нас!!!Ще чакаме снимки и подробен отчет!

# 254
  • София
Дари много хубави снимки. Личи си, че добре сте си изкалали Peace

Общи условия

Активация на акаунт